Nem hazudtolták meg magukat ma sem a magyar férfi válogatott játékosai immár sokadjára!
Osztrákok ellen 3-1-es vezetést nem tudták megtartani a 3. játékrészben, s a vége előtt 30-40 másodperccel beszopták az egyenlítő gólt, majd büntetőkkel kikaptak.
Aztán lehet, hogy nevemhez hű vagyok, de azt nem értem, miért kellett zusammen az egész blogot beszántani?
"Az alapítók évek óta más pályákon jönnek-mennek egyikünk 6, másikunk 3 éve nem publikált itt semmit"
Ezen idő alatt is ment a blog F.Kapusék nélkül is, ezek szerint, miért nem lehetett szimplán csak átadni a stafétát, csinálja más alapon, és a két egykori alapító "nagyöreg" elköszön?
A stúdióban azt mondták a meccs elött van mikor egy csapat dominál, de a másik nyer. Az egész meccset figyelembe véve nem volt domináns csak két jó csapat.
Talán mondhatjuk, hogy az egyetemes magyar jégkorongsport feljutott a csúcsra! Hogy a lányok is és a fiúk is egyszerre ott vannak az elitben, az igazán elképesztő eredmény és amihez minden sportszerető csak gratulálni tud!
Azt pedig csak remélni tudom, hogy találnak módot arra, hogy a mérkőzéseket élőben közvetítsék!