Keresés

Részletes keresés

XANTIi Creative Commons License 2024.04.28 -2 2 73797

Helyes. Dolgozzon is Érdért ne csak destruáljon és hazudozzon mint a pedofideszes vezetőik.

Előzmény: Pöpec Ficsúr (73796)
Pöpec Ficsúr Creative Commons License 2024.04.28 -9 2 73796

Az Érdi Fidelitas idén is csatlakozott a TeSzedd országos akciójához!

 

Fontos a fiatalok társadalmi felelősségvállalása. Ebbe a környezetünk védelme is beletartozik.

XANTIi Creative Commons License 2024.04.27 -2 2 73795

Vagy a szabolcsi RAVATALOZÓBA bejelentett 250 álmagyar "választó".

Előzmény: RJancsi (73793)
gunji jackdaw Creative Commons License 2024.04.27 -3 1 73794

Ne hazudj! A belinkelt cikk is 2022-es, nem mostani. MZP nem mondott olyat, amit neki tulajdonítasz. Az eredeti videóbejegyzés itt található, végig lehet nézni: https://telex.hu/belfold/2022/03/02/marki-zay-hatar-zahony-menekultek-segitseg-pokroc-maszk-teszt

A videóban legfeljebb az hangzik el, hogy a menekültek között vannak kettős állampolgárok, akik magyarországi címre vannak bejelentve, de nem ott laknak (csalás), így menekültstátuszt sem kaphattak ide érkezvén. De ezt se MZP mondta.

Úgyhogy ne hazudj, mert lebuksz, s úgy jársz, mint Bohár Dániel eszmetársad: link
...aki egy számpaneles záron akart kaputelefonálni és felháborodott, hogy nem válaszolt rajta senki... xD

Ez az a bizonyos jobboldali szellemi fölény, amit emlegettek?

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (73791)
RJancsi Creative Commons License 2024.04.27 -2 1 73793

És a keleti határ mellé, összedőlő házakba a szavazás előtt bejelentett többszáz kárpátaljai fideszre szavazóról mit gondolsz? Nyilván csak a véletlen műve, hogy még a szomszédoknak sem tűnt fel a nagy sürgés-forgás, csak a szavazóhelyiség előtt konvojban érkező "turista buszok" a magyarul még beszélni sem tudó, de lelkes fidesz szavazókkal. 

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (73791)
XANTIi Creative Commons License 2024.04.27 -3 1 73792

Ennél van még lejjebb nyomorult szellemi toprongy?

Hová aljasodik még a FAKE médiátok?

Finkelstein magja termékeny volt........

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (73791)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2024.04.27 -7 2 73791

Ennél nincs lejjebb: Márki-Zay szerint a kárpátaljai menekültek oroszbarát Fidesz-szavazók.

 

Mindeközben információink szerint egy Kárpátaljáról menekült nyolcfős család részére közvetítőkön keresztül felajánlotta az érdi baloldal: intéznek nekik önkormányzati helységben szállást, ha megígérik, hogy Bősz Anettra szavaznak.

A baloldal egészen különös bevándorláspolitikával rendelkezik – és már az is barokkos túlzásnak minősíthető, hogy egyáltalán feltételezzük, hogy létezik számukra bármilyen komplex irányelv, ami alapján politizálnak (vagy legalábbis hallatják a hangjukat).

 

Ennél nincs lejjebb: Márki-Zay szerint a kárpátaljai menekültek oroszbarát Fidesz-szavazók - Érdi Hírek (erdihirek.hu)

SIMÓ FOR PREZIDENT Creative Commons License 2024.04.27 -4 0 73790

Ficsak egy dettó házi álcivil szervezet, mint a királyi ágyasé.

Előzmény: Magasles 2 (73786)
XANTIi Creative Commons License 2024.04.27 -3 1 73789

Attól valaki megbuzult már, hogy hallott a másságról? A gyerek nagykorúságáig MINDENBEN a szülő dönt. A büdös kölök legfeljebb 2 nagy maflás kap, ha szembeszáll a szülői akarattal.

(Ami sok esetben sajnos a gyerek normális fejlődése ellen van.)

Az egész undorító uszítás csak egy politikai árucikk.

A finkelsteini gyűlölet propaganda szennye.

Az egy külön szégyen és gyalázat, amit az iskolákban a felvilágosítás néven neveznek. Nem véletlen a sok 12-13 éves gyerekkorú anya, a sok abortusz.

Tilthatnak bármit az iskoláknak, ha a szülők még annyit se foglalkoznak a gyerekükkel.

De milyen jól lehet ótvaros kampány uszításban felhasználni.

 

Előzmény: RJancsi (73788)
RJancsi Creative Commons License 2024.04.27 -4 1 73788

A legnagyobb probléma ezzel, hogy úgy állítja be magát a propahanta szervezet, mintha megvédené a gyerekeket, miközben sorra hullanak ki a csontvázak a pedofilmosdató fideszesek szekrényeiből.

 

Az még akár igaz is lehet, hogy:

"a megkérdezettek többsége elutasítja, hogy a szülő tudta nélkül, gyermekének az iskolai keretek között tartson órát például egy LMBTQ-aktivista. "

Ebben az a csúsztatás, hogy szó sincs arról, hogy LMBTQ témájú órát tartana. Lehet pl. LMBTQ aktivista egy kémiatanár is. Akkor ő már nem tarthat szakmai órát sem? 

Légyszíves tényekkel alátámasztva jelölj meg legalább egy helyet és időpontot, amikor egy iskolában szervezett LMBTQ "felvilágosítás" történt! Mert ha nem tudsz ilyet felmutatni, akkor ez nem több manipulációnál. Ezzel az erővel azt is megkérdezhették volna, hogy elutasítjk-e a szülők, ha gyerekeiknek az iskolában az Al-kaida tagjai terrorita kiképzést tartsanak a szülők tudta nélkül. Persze, hogy elutasítják. Volt már erre példa? Erre sem, de a félelemkeltésben élenjáró roggyant tóni misztériuma ilyen apróságokkal nem rá foglalkozni.

De ha már gyermekvédelem. Az megvan, hogy az igen "tisztelt" állam megvásárolta  a bicskei bántalmazott fiatalok hallgatását? Erre ugye van pénz?

https://nepszava.hu/3233438_bicskei-pedofilugy-titoktartas-karterites

 

 

Ahelyett, hogy bíróság tanuként meghallgatta volna az összes bántalmazottat, peren kívüli megegyezéssel lefizették őket a hallgatásukért. Nyilván a bántalmazást nem lehet meg nem történté tenni, egy állami gondozottnak meg jobban jön pár millió forint mint egy bíróság előtti meghurcolás és az esetleges erkölcsi elégtétel, hogy a bántalmazó több évet kap. Így elég volt a jéghegy csúcsa alapján ítéletet hozni, később lenöki kegyelemben részesíteni a bűnösöket. 

Előzmény: Magasles 2 (73787)
Magasles 2 Creative Commons License 2024.04.27 -6 2 73787

A többség szerint a szülő joga a szexuális felvilágosítás.

 

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület kutatása szerint a gyermekesek elsöprő többsége azt vallja, kizárólag a szülők feladata, joga, hogy a szexuális irányultságról, felvilágosításról gyermekével beszéljen, és támogatja a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazást.

 

Az ezer ember megkérdezésével készült felmérésben arra kérdeztek rá: mi a véleményük a válaszadóknak a gyermekbántalmazásról és a népszavazásról.

Király Nóra, az egyesület alapítója kiemelte: a megkérdezettek többsége elutasítja, hogy a szülő tudta nélkül, gyermekének az iskolai keretek között tartson órát például egy LMBTQ-aktivista. Ez tehát egy valós probléma – hangsúlyozta az egyesület elnöke.

 

Ugyanakkor leszögezte: nem a mássággal, a homoszexualitással van gond, hanem azzal, hogy intézményesített keretek között, a szülő megkerülésével, az ő tudta nélkül beszéljenek erről a gyermekeknek. A szülők szerint a szexuális felvilágosításnak teljes mértékben a családok kontrollja mellett van csak helye.

 

A többség szerint a szülő joga a szexuális felvilágosítás - Érdi Hírek (erdihirek.hu)

Magasles 2 Creative Commons License 2024.04.27 -6 2 73786

A Fiatal Családosok a gyermekek védelmére buzdítanak.

 

Egyetért a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) a kormány gyermekvédelmi népszavazásról szóló kezdeményezésével. A civil szervezet szerint az április 3-ai gyermekvédelmi népszavazáson a "nem" a jó választás.

A Ficsak álláspontja szerint a gyermekvédelem ügye kiemelt fontosságú Magyarországon, ezért az április 3-ára szervezett népszavazás is „jelentőségteljes esemény a magyar családokra leselkedő külső kényszerítő hatások védelméért”.

A civil szervezet álláspontja szerint a gyermekek szexuális nevelésének joga kizárólag a szülőké, és nem engedhető meg, hogy „az Európai Bizottság brüsszeli bürokratái hatalmukkal visszaélve kötelezettségszegési eljárás keretében Magyarország ellen forduljanak a gyermekvédelmi törvény miatt”.

A FICSAK ezért egyetért és támogatja a törvény azon pontjait, amelyben az szerepel, hogy a kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást ne tartsanak, számukra nemi átalakító kezeléseket ne népszerűsítsenek, ne legyenek elérhetőek nemátalakító kezelések számukra, fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül ne mutassanak be, valamint a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat ne jelenítsenek meg – közölték.
Hozzátették: a magyar szülők elsöprő többsége elutasítja a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát.

A Ficsak álláspontja, hogy „egy szülőnek kötelessége megvédeni gyermekét – a nem a jó választás a gyermekvédelmi népszavazáson”, amelyen a családok maguk dönthetnek gyermekeik jövőjét érintő, a gyermekvédelmi törvényhez kapcsolódó kérdéskörben, „s ezzel a brüsszeli bürokraták és egyes aktivista csoportok erőteljes támadását közösen vissza tudjuk verni”.

 

A Fiatal Családosok a gyermekek védelmére buzdítanak - Érdi Hírek (erdihirek.hu)

XANTIi Creative Commons License 2024.04.27 -3 1 73785

Az nevet igazán, aki a végén is nevet!

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (73781)
SIMÓ FOR PREZIDENT Creative Commons License 2024.04.26 -3 1 73784

A független újság. LOL

 

 

gunji jackdaw Creative Commons License 2024.04.26 -1 0 73783

Megint három napig fog szólni a zene?

gunji jackdaw Creative Commons License 2024.04.26 -4 1 73782

Magyarellenes vagy? A Bohárt tedd be inkább, hadd röhögjünk xD

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (73781)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2024.04.26 -4 2 73781

A baloldal komoly válságba került Magyar Péter megjelenésével Még az érdi DK is?

 

Deák Dániel, a XXI. század intézet elemzője arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyar Péter mostanra a baloldali pártok problémájává vált. 

 

 

 Sikertelen Magyar Péter tüntetése, néhány százan voltak rá kíváncsiak

 

A politikusaspiráns ezúttal a Belügyminisztérium elé vonult. 

 

 

RJancsi Creative Commons License 2024.04.26 -3 1 73780

"Sajnos más alternatíva nincs." 

Jól látod. Ahogy Tücsök is leírta pár hete, az elmúlt jónéhány választáson a legtöbb "ellenzéki" érzületű nem valakire, hanem a fidesz ellen szavazott, kiválasztva a legkevésbé ellenszenvest, vagy matek alapon a fidesznek legjobban fájót. De az "ellenzék" az elmúlt évtizedben nemhogy megszorongatni nem tudta a fideszt, de még csak esélyt sem adott a 2/3 drasztikus csökkentésére. Nincs sem hihető programjuk, sem egy olyan karizmatikus és fedhetetlen politikusuk akit el lehetne képzelni miniszterelnökként. 

Magyar Péter jókor bontott zászlót, amikor nem csak az ellenzéki érzületűek, de az értelmes fideszesek is vállalhatatlannak tartják a kurmány megnyilvánulásait. Legyen az pedofil mosdatás, külpolitika, belpolitika, gazdaság akármi. Mindenhol a felelősségvállalás nélküli, a jelen pénzeit lenyúló, a jövővel mit sem törődő szájkarate megy. Polpulista ígéretek, folyamatos Brüsszelezés (ahol a csüngőhasú hosszú harcok után mindig mindent megszavazott, amit itthon Sorosra meg az ellenzékre fogott). Ha a nagy békeharcoson múlna, az oroszok már rég elfoglalták volna Ukrajnát és ki tudja jól laktak volna vele, vagy tovább terjeszkednek észak és nyugat felé. A balti kis államok mindenesetre aggódnak és nem alaptalanul. 

Előzmény: XANTIi (73779)
XANTIi Creative Commons License 2024.04.26 -3 1 73779

Sajnos más alternatíva nincs. A beletörődésen, megalkuváson kívül.

A gazdaság is leült, csak a fröcsögés és további eladósítás megy.

A fitymasz sikeresen mocskolta, járatta le a mostani ellenzéket. Sok szavazót elrettentve a közéleti érdeklődéstől. No ezek az emberek most beindulhatnak és úgy néz ki jól számított M.P. A drágulás, a pedofil mosdatás, egyházi botrányok eleve elégedetlenséget hoznak a saját pártjukon belül is.

Előzmény: SIMÓ FOR PREZIDENT (73778)
SIMÓ FOR PREZIDENT Creative Commons License 2024.04.26 -3 0 73778

Hát lehet ilyen mesterterv is.

 

Ha csak EP lista és mondjuk megyei listái lennének, azt mondom oké. Nem oszt-nem szoroz. 

 

 

De azért jó pár helyen éppen MP felbukkanása miatt egy mondjuk 2019-ben 40%-os fideszes bukó most 30-35 %-kal mégis befuthat.

 

 

 

 

Előzmény: Diótörő (73775)
XANTIi Creative Commons License 2024.04.26 -3 0 73777

Az ilyen érzelmi, indulati alapú rendszerek nagyon gyorsan tudnak átfordulni.

Előzmény: Diótörő (73775)
XANTIi Creative Commons License 2024.04.26 -3 0 73776

Rosszabb nem lesz mint most. Innen már csak jobb jöhet.

Előzmény: Diótörő (73775)
Diótörő Creative Commons License 2024.04.26 -3 0 73775

Mondhatunk mi itt bármit, tudjátok mi lesz a választás másnapján?

Besárgulva az egész ország. totális fityisz győzelem, csak elvétve egy-egy ellenzéki pozíció.

Magyar Péter elmegy Brüsszelbe, szarik a téglánkénti elbontásra és minden megy tovább a régiben.

Ez a nép ezt érdemli ( velem együtt ).

SIMÓ FOR PREZIDENT Creative Commons License 2024.04.26 -3 0 73774

https://24.hu/belfold/2024/04/26/a-2024-es-valasztason-is-kisert-a-vak-komondor-szelleme/

 

 

Vajon miért lépett vissza az érdi fideszes jelölt?

Csak neeeem?

XANTIi Creative Commons License 2024.04.26 -3 1 73773

Sok valódi jobboldali köpne egyet! Mert amit ez a maffia művel, az olyan messze van a valódi jobbtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Szimplán csak egy reklámcímke egy láda rothadó narancson.

Előzmény: RJancsi (73769)
gunji jackdaw Creative Commons License 2024.04.26 -3 1 73772

Én ebben kevésbé hiszek (bár nem társalgok sok fideszessel politikáról). Ha szembe is jönne velük a valóság, legfeljebb azt mondják, hogy nem tetszik, hogy épül-szépül? Gyúcsán alatt rosszabb lenne, álávú Viktor <3

A színvonal legtöbbször kb. itt van: fb post . (Tisztelet a kivételeknek!!!) Kedvencem a posztban a tádzsik zászló következetes használata xD

Persze lehet mondani, hogy bot, de az meg más miatt lenne problémás.

Előzmény: SIMÓ FOR PREZIDENT (73771)
SIMÓ FOR PREZIDENT Creative Commons License 2024.04.26 -3 0 73771

Én szeretem, amikor fullba nyomják a propahantát, így mikor szembejön egy fideszesnek a valóság, kb. köpni tudna.

 

Felelős szerkesztő: Donkóné Simon Judit, volt fideszes képviselő, férje tovább is húzta nála a képviselőséget, CÖF tag.

 

Ennyi a függetlenségről.

 

Előzmény: RJancsi (73769)
SIMÓ FOR PREZIDENT Creative Commons License 2024.04.26 -3 0 73770

RJancsi Creative Commons License 2024.04.25 -3 1 73769

Már abból látszik, hogy rendszerszinten hazudnak, hogy elég a címsort megnézni. Csak és kizárólag az ellenzék lejáratásáról írnak, és a fideszt magasztalják. Egy agymosó médiánál et még érthető is, de a pofátlanság teteje az impresszum, mely szerint ez "független" hírportál. Mi lenne, ha az állítólagos függetlenség helyett felvállalnák jobboldali kötődésüket? 

 

 

 

Előzmény: XANTIi (73767)
XANTIi Creative Commons License 2024.04.25 -3 2 73768

Az meg különösen hányinger keltő, amikor pont azok fikázzák a várost, akik a szavazataikkal is hozzájárultak a város fosztogatásához. A különadókkal, az inflációval, a szolidaritási adókkal.

Persze ezeket a csókos vezetésű városok visszakapták egészen máshogy cimkézett borítékokban. A fizetett genyók különböző álcivil szervezeteken keresztül kapták az adófizetők pénzét mutyiban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!