Keresés

Részletes keresés

FISH Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2272
DaveG,

:))))
Programunknak azt a címet adnánk:

"Szelidítsük meg a Grizzly-ket!"

Előzmény: DaveG (2270)
FISH Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2271
Ja igen, amit elfelejtettem megkérdezni:
-Van valakinek valami ötlete a lánnyal kapcsolatban? Nagyon szeretném valahogy "kirántani", vagy legalábbis ehhez segítséget nyújtani. (9 hónapja van ebben az állapotban, nevezzük depressziónak, de én nem igazán annak látom. Teljesen nyitott mindenre, minden információra, és jelezte, hogy igényli is, hogy meséljek. Megvan benne a maximális élniakarás is, és a változtatásra való hajlam és akarat. Mindez szerintem a depresszióra nem jellemző. Látom,hogy az agya folyamatosan jár, és mindig képben van, de beszélni nem tud, csak nagyon taglaltan és keveset.)
DaveG Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2270
:))

Aztán sírva borulnának egymás vállára, és miután kipityeregték magukat, vad szeletelésbe kezdenének, és mindenkire mosolyognának :)

Előzmény: FISH (2268)
FISH Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2269
Tegnap nálam járt az a barátnőm, akiről már az alábbiakban meséltem, tudjátok, aki halásztelken megrémisztett. Igen súlyos állapotban volt, az aggodalmam mégsem volt alaptalan. Nem véletlenül nem szólt egy szót sem akkor, mert a beszéd most sem ment túl jól neki. Végülis kb. egy teljes együtt töltött nap alatt sikerült belőle kicsikarnom ezt azt, de nagyon aggódom érte. Úgy fogalmazott, hogy "meg kell váltania" a hangját.
Éreztem, hogy nagyon örül annak, hogy velem van, de teljesen meg van zavarodva. De ami a legdurvább az egészben az, hogy tisztában van vele, hogy meg van zavarodva, és küzd ellene, de nem látja a kiutat. Már a munkahelyét is otthagyta, mert belátta: így nem lehet idegen emberek között lenni. Tudom, hogy már az is sokat jelent neki, hogy valaki (pld én) nem akad fenn jelenlegi "állapotán", és megértő, de nem igazán tudom, hogyan segítsek neki, pedig nagyon szeretnék, mert látom, hogy szenved ettől a helyzettől.

Más. Járt valaki szombaton Bugyin? Állítólag nagyon cool party volt, (halásztelek anno.)és lesz folytatás is....

FISH Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2268
Nagyon Jó! :))))

Mi meg lányok beöltözhetnénk barbie-nak, mától kezdve minden nap szoli, (bár az lehet, hogy nem lesz elég)felvesszük a legszűkebb melltartónkat, és beállunk az álgrizzly-k mellé, hogy teljes legyen a kép. :) Együtt osztogatjuk a puszikat és a lufikat.
Szerintetek az igazi grizzly-k mitgondolnának? Nem értenék... "Hogy lehet, hogy olyanok mint mi, de mégsem? O, óóóó. Lehet, hogy inkább így kéne viselkedni? Most ez a menő? Pedig én sokkal jobban szeretek kötözködni!" És kezdődne a meghasonlás, meg a skrizofénia :)))

Előzmény: Jungfrau (2266)
blackhole Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2267
Jungfrau, plz. gyere át a 9017658ba, mert drogról van szó online (csigateve fórum)
Jungfrau Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2266
.
Az lenne a legtutibb, ha mindenki elmenni gyorsan valdizni és jól felpumpálnánk magunkat etyekig, aztán beöltöznénk grizleenek és majd jól meglepnénk a társaságot, hogy a legcoolabb arcok azok a nagydarab, kigyurt állatok voltak akik mindenkinek puszit küldtek, ölelgettek és meghivtak egy lufira : )))
.
Előzmény: blade_hu (2260)
blackhole Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2265
Ezt a kérdést miért én kaptam? IMHO legfeljebb jó sok sztorit
meg új szót oszt6sz + velünk, ha a tárcád bírja az iramot.
Szerencsémre nekem nincs is pénztárcám, így nem is fizetek
semmiért :))) (ha érted mire gondolok)

Feldobás: én az alkoholtól csak depresszálok, de hát nem
66 mindenkire ugyanúgy.

Előzmény: SATURNEMBRYO (2238)
blackhole Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2264
Miért tennénk ki a napra? Megeszik a csókák, aztán ott
keringenek a város alatt.

Lakkozott keksz

-X, ültesd le y-t!
-Halló, rendőrség?

A magyarok szilaj pusztai kretének voltak.

NiHiL '98

danima Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2263
blade, csak annyit tudsz tenni, hogy kikapcs proxi az IE settingsben.

--:( danima ):--

Előzmény: blade_hu (2262)
blade_hu Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2262
danima: küldj már egy mailt a dbrtsre, hogy hogy kell az ecsetet használni, mert én inkább mircbe lennék jól, dehát ha a tömeg ecsetelgetni akar...
danima Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2261
Blade!
Jó volna, ha már jönnél oda, ahova kell :-)))

Ecset :-)))

danima

Előzmény: blade_hu (2260)
blade_hu Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2260
örülök hogy ilyen sokan jönnek az etyeki katlanira... vagy nem is örülök annyira??? lesz majd grizzly+barbi rendesen, de mindegy. Slam Jr.-re ömleni fognak a rossz arcok... bár azt el kell ismernem, hogy annyira azért nem szar és over! És most főleg jó nálam, hogy a Warnerhez elszerződött.. modjuk ez offtéma... szal arra vagyok kiváncsi, hogy ki melyik arénában lesz???
Én val'szeg fullban a Virágékén. És végre trancet fogank jáccani, mert az izraeli goa majd a kenguruék reszortja lesz... mondjuk ők nem is értenek máshoz... már várom izgulva várom

danima Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2259
danima Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2258
Nem blade tényleg nem tológép... :-)))
**
Megvédtelek :-)))
**
Én meg soha semmit, a blade is csak valaki másról beszél, ugye????!!! :-)))
**
Taliról beszélhetünk..., ha szereted a csokit, akkor megbeszélhettttyűk...

danima

"I’d always done a lot of (sniffing) glue as a kid. I was very interested in glue, and then I went to lager and speed, and I drifted into heroin because as a kid growing up everybody told me, don’t smoke marijuana, it will kill you’ ..."

Irvine Walsh
author of the best-selling novel "Trainspotting",
about his own experience with drug abuse.

alt="Heroin addict Trenton
in the movie 'Trainspotting'">

spájbl Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2257
http://index.hu/forum/forum.cgi?a=t&t=9005658&uq=186
Előzmény: Shroooom (2256)
Shroooom Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2256
hmmmm. finom téma... :)))))))

annakidején az Airport 99' után volt szerencsém egy nagy Egyesülésre a barátnömmel. eszméletlen volt! amit ö érzett, azt én is éreztem, és viszont. dupla élvezet... :)))))

az etyeki túrához: mész tatabánya felé az 1-es úton (régebben 1oo-as volt), elhagyjátok Biatorbágyot, Herceghalmot, és lesz egy Fejér megye tábla. na pontosan ott!!! egy balos plusz egyböl jobb (egy párhuzamos út az 1-el), és az elsö lehetöségnél bal (ha jól emléxem ki van irva, hogy Etyek). aztán mennimennimenni, és a parkoló autók mögött megállni... :))))

üdv

jó kedv!

Shr:o))))ooom

u.i.: nemtom, de ma valahogy különösen jó kedvem van minden ok nélkül... imádom az ilyen napokat... :))))

blade_hu Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2255
danima: jövöl a katlani etyekre???

kéne egyeztetni előtte talit, mivel nekem foggalmam sincs merre van, sőőőt a csT se tudja, bár ő sose tud semmit;)))

mondjuk húzós lesz a hétvége, mert megyünk zameccal le balatonra munkatársnőnkhöz péntek este, és már ott kezdünk 'gyúrni' a partira... sz'al szépen fogunk kinézni szombatra... nem fogunk aludni mert a cangát nem tudjuk letenni majd egész éjjel szen'tem... és akkor ugye nappal meg kell pihegni, de ha jön a piros7es akkor elmegyünk avval... sz'al szo estére már súlyosan leszünk... kicsit szégyellem is magam, mert most esetleg néhány arcnak tológépnek tűnök... Danima!!! védj meg ugye nem vagyok tológép!!!!???!!

doodoo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2254
Szia Pavarottis!

Szerintem Te voltál ilyen "jó"... max. a cucc segített abban, hogy kijöjjön belőled az, amit mindig is szerettél volna (vagy a barátnőd szeretett volna, de ez ilyen kényes pozícióban összemosódik :)
A harapás birtoklást fejez ki. Az igazi birtoklás pedig egyesülést (ld. evés). Persze nem kell halálra harapni senkit ahhoz, hogy lássa a birtoklás tényét, de jelzésszinten (kicsi fájdalom) igen erőteljes hatása van :)

A pszichedelikus szeretkezés segíthet abban, hogy megismerjük saját és partnerünk energiarendszerét és az "egyesülés" során közelebb kerüljünk ahhoz a ponthoz, amit a "közös Én"-nek is lehet nevezni. Azt is jobban lehet látni, hogy az út legalább annyira (ha nem jobban) élvezetes, mint a cél :)

Előzmény: Pavarottis infarction (2248)
Scoofy Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2253
Ez csak a vihar elotti csend!
Előzmény: danima (2246)
én55 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2252
Előzmény: danima (2249)
untermann Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2251
Ez igazán hosszú hétvége lehetett... :-) Ez a rengeteg hozzászólás...! :-)

Pavarotti - Most én voltam ilyen jó, vagy a cucc?:)
Ezt a kérdést vszleg nem Te tetted fel először. ;-)
És nem is Te vagy az utolsó... :-))

Pólóügy hogy' áll?

én55 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2250

Átírom a titlét - én55

Előzmény: danima (2249)
danima Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2249
doodoo,

bocsi, igazad van elírtam... :-)))

danima
ps. I like chocolate... :-)))

Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2248
Na megpróbálom "feldobni" a topicot.:) Tényleg elmaradoznak a sztorik. Assszem elutazom Jamaikába és írok még egy naplót:)) Eszembe jutott egy régi történet. Úgy négy éve lehetett és bocs (márhaolvassaatopicot) a másik szereplőtől. Szóval szeretkezni voltam, majdodadomvideón. Előtte azonban eldurrant két spangli. Nyomultam ezerrel és közben beleharaptam a barátnőm nyakába. Ezután nyalogatni kezdtem a nyakát a harapás helyén. Nekem ez ennyi volt, de neki: úgy érezte vámpírként haraptam és a vérét szívom. És ettől sikerült elélveznie. Most én voltam ilyen jó, vagy a cucc?:) Kapcsolatnak rég vége. Ha őt kérdezitek nyilván a cucc:)
Amúgy a múlt csütörtökön mi néhányan nagyon. Kár, hogy szinte semmi emlék. Főleg rövidtávú nincs:)))

PI

PS.: a topic új címe: meg lesz a 3000 hozzászólás ebben az életben:)

doodoo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2247
Szia danima!

Még hol halódik a topic? :)

Előzmény: danima (2246)
danima Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2246
Jól látom, hogy itt is halódik a topic???
Ne csináljátok máááán. Tessék sztorizni. Hol vannak a régiek???
Akik még mindig írnak, azoknak: Hajrá! :-)))

ps.: Ott is lehetne alkotni, ahol szeretik a csokit :-)))

danima

CaMeL Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2245
Ma csak 5 hozzászólás volt? Nem akarok lehúzós lenni, de ez nem kevés??!! A hétfők már csak ilyenek+jönnek mennek a frontok, úgyhogy valójában nincs gáz. Ma egész nap zenét halgattam, bármit is csináltam. Egy apróhirdetést is feladnék gyorsan: Jamiroquai marticát keresek, amin az a kis szarvas figura van. Komolyak a szándékaim, úgyhogy aki tudna segíteni ennek a jelentéktelennek látszó, ám számomra annál fontosabb ügyben: írjon mailt !!! : ) Jelige:

"all i wanna do is travelin', without movin..."

CML

Gjunior Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2244
Jung!

Hááát... Annyira csendben voltál, hogy már azt hittem...
Szóval beszoptam. Ügyes :-))))))

Előzmény: Jungfrau (2239)
Harmatos Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2243
To organic.Na ja!!!!!Nem tegnap..Különben jun03Katlan buli,csak az jöjjön aki akar!!!!!!taláxunk....készülj..
Előzmény: organic (2241)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!