Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
130 - 140A-nél érdekes hangok jönnek 0.8-as hual esetén.
Én ezt az átmérőt 105A nál nagyob árammal nem használom. Ha jól tudom,a 0.8 max árama 80A.
Az 1mm-es innét indul , mondjuk itthoni barkács munkák esetén 140-150A ig.
A 235 produkálja az 1-es huzalt is. Próbáld ki,amellett,hogy csak 2tized a külömbség,a kráter hőfoka jóval nagyobnak tűnik ! Én sok évig csakis 1-essel dolgoztam,mostanában,hogy van töb gépem is,egyszerűb a célnak megfelelőbb huzal átmérőválasztásom.................
Az egymás mellé rakott végeket 0,5-ös tisztitott vörösrézdróttal,kb 20mm hosszon egymás mellé tekerve cinfürdőbe nyomnám. Előtte a végeket meghajtanám.
A cinfürdő edénye lehet 50mm-es átmérő. A belemártott ,meghajlitott munkadarabot kihülés után fogóval lehet egyengetni,anélkül,hogy a forrasztás károsodna.Az új bowden felületén szépen fut a királyvizbe mártott holmi.......
Felhegesztettem 8-as csavarokat a guruló alaplemezre. Nem értem ezt a 4 mm beállítást, 1 cm széles varrat, a csavar feje eltűnt, a 8 mm lemez túloldalán ujjbegynyi kékülés, pedig 4 szakaszban varrtam. Szép nem lett, de funkcionális. Azé’ van így túlbiztosítva, mert a palackot is a szekrény tartja.
Feldobtam a 2 tartót, ahogy várható volt, kissé mozognak, mert kicsit huppog a lemez. Majd megnézem, mit mutat a palackkal, aztán lehet, hogy kap a szekrény belülre laposvas merevítőt oda hátulra.
A palack tartó karikákra kerti slag megy, az átmérőjét is olyanra kalapáltam.
Meg lehet, hogy az alaplemez is kap körbe egy felvágott slagot (“kédergumit”), aztán leszorítom a szekrénnyel. A garázs egyik sarkában fog lakni a szekér egy szekrény mellett, aztán nem akarom összeverni vele a környéket.
2 kereket cserélek majd fékesre, de mindegyik körbeforgós zongorakerék. A két hátsót megcsinálom majd rögzíthetőre, hogy csak egyenesen fussanak. Szerintem átfúrom a lemezt, meg a kerék U alakú tartóját. Felhegesztek egy anyát, és akkor egy csavart behajtva tudom fixálni. A garázsban szűkös a hely, ki- és beállásnál q jó, hogy oldalirányban is tudom tologatni. De amikor zötyögök ki vele a kertbe, akkor meg hülyeség, ha mindegyik kerék körbeforog. 3 emelkedő/lejtő is van, mire kiérek a tett helyszínére.
Ja, bmeg… HF gyújtással indít a gép. Az az a sípoló hang, amit már írtam. Ma többször is megfigyeltem. Gomb lenyom - szissz - kékeszöld plazmafelhő (?) - pukk - indul a hegesztés. Nem tudtam, hogy fogyós gépnél is van HF gyújtás…
A szinergia egy dolog, a manuális gép beállítása se okozott problémát. Persze q nagy előny, hogy nem kell tippelni meg próbálgatással állítgatni. Örülök neki.
Inkább a hegesztés közbeni viselkedése tök más. Olyan, mintha mindent kikorrigálna a lehetőségekhez képest. Pl. hegesztés közben megakadt a kezem, elhúztam a pisztolyt + 1 centire. Még a hangja se változott, meg a varraton se nagyon látszódott. A “buta” gép ilyenkor úgy reagál, hogy elkezd szaggatni, stb. Nincs elég gyakorlatom, meg a magas A miatt rohannom kellett a kis félkör varrattal. Ráadásul a belső “sarok“ rohadtul nem esett kézre, meg kanyarodni is kellett. Hiába próbáltam el előre a mozdulatot, menet közben jöttem rá, hogy ez sima tolással nem fog menni, úgyhogy elkezdtem oda-vissza mozgatni a pisztolyt (miután megugrott a kezem), ami minden volt, csak egyenletes nem. Oszt’ mégis egész tűrhetően néz ki a végeredmény. Meg hogy még centikről ívet húz, ezen végképp “kiakadtam”.
Így első blikkre, össz. 20-30 cm varrat után aszondom, hogy na, ez az a gép, ami rászolgált a nevére, talán egy majom is tudna vele hegeszteni.
Ez még CO2-vel készült, mert pont a hegesztőkocsira (lemezen guruló iratszekrényre) tákoltam 2 ilyen tartót a corgon palackhoz.
Valami 5-6 mm laposvas meg 10-es köracél. A laposvas végén kicsiszoltam egy félkört, meg kicsit begyököltem, oda volt betolva a köracél félig. 2 db függőleges varrat meg 2 db félkör vízszintes poziban.
A dolognak úgy álltam neki, hogy a gépet beállítottam 4 mm anyagra, aztán maradék 8 mm lemezen pár próba először. Hát, még a 8-asba is szépen beolvadt, úgyhogy nem állítottam feljebb.
A gép bitang jól muzsikál. Kezdésnél egy hangos pattanás, aztán hegeszt. Nem ám bizonytalankodás, meg hullámzó hang az elején. Valahogy a huzal végén se marad akkora gombóc. Le sem csipkedtem, csak ha nagyon kilógott. Egy sikertelen kezdés se volt.
Ekkora áramerősséggel még nem hegesztettem CO2-vel, nem az a sercegő hangja volt, inkább rotyogós. A gázterelőt is durván telepakolta, de a varrat környéke alig lett cunderes.
Hallottam megint a sípoló hangot az ívből, mint MMA-nál.
Egyszer véletlenül kb. 3 cm-ről indítottam egy hegesztést, aztán ugyanúgy húzott egy több centis kékeszöld ívet, mint amikor bevont elektródáztam.
Kurvára tetszik eddig a masina. A 205 se volt rossz gép, de ez egy másik szint így CO2-vel is.
Kisebb, ház körüli kókányprojektekre én megvenném a kicsit.
A nagyobbat azért nem, mert az elvileg tökugyanolyan, csak egy mágnesszeleppel megtoldva... viszont ha olyan komolyba' akarod egyszer, amihez gáz is kell, akkor már inkább néznék valami ennél komolyabb gépet. (Már csak a fix kábel és az 1Kg-s tekercsméret miatt is.)
Hobbihobbistának, kipróbálni a "drótos" hegesztést a nogas tökéletesen megfelel.
Szabad pénzt adni ezért ? www.kerl.hu/Parweld-Hegesztes/Co-Vedogazos-Hegesztogepek/Zelda-Mig160-Nogas-Flux-Hegesztogep-Beepitett-Pisztoly
Alapvetően szögvas/zártszelvény hegesztésre kell. Kerítés és a kapuk házi hegesztése barkács szinten és hasonlók. A porbeles huzal használata tűnik jó ötletnek számomra. Kezdő lakatosként.
vagy Ez univerzálisabb jövő állóbb ? Hátha beletanulok a hegestésbe alapon. www.weldman.hu/165a-os-mig-mag-hegesztogep-parweld-144933
Váltó. Leírta. Fékhez én sem írtam volna. Illetve ahogy én nézem fontos volt az is hogy ideiglenes tesztre és ne kelljen elmenni érte semmilyen boltaba, vag yvárni hogy megjöjjön. Azt majd a végleges verzióban.
Ez igaz, de azért szerintem ne érvéghüvelyt javasoljunk a fék(?)bowdenhez. Meg kell venni az egyébként filléres , DIN- szabvány szerinti niplit (roppantós kötélszorító hüvely) és rendes présszerszámmal fölkrimpelni. Nem kombináltfogó, nem kalapács, présszerszám.
Párhuzamosan egymás mellé tett sodronyokat 2db, egymástól kis távolságra elhelyezett niplivel, a szabad végek túllógásásával, (optimálisan a túllógó végekre végzáró szem préseléssel). Párhuzamosan illetsztve, nem pedig hurkokat összefűzve. A préselést szerintem egy csomó szaküzletben meg is tudják csinálni, ha nincs szerszám.
Apropó fékek. Keress rá arra, hogy görgős fék. Az egyik munkatárs szerint hálás találmány - pedig ő már az Alpokban is túrázott párszáz kilométert. Állítása szerint azért 5-8 ezer kilométer után nem árt megzsírozni...