Nos, badazz szaki, akit ezúton is kérek, hogy látogassa sűrűbben saját topicját, a Szivatalos Közleményeket, megoldotta a gondot!
Nos, ha Pásztör még van, akkor ő jön, de, amint azt írtam már nemrég, ha ő nincs, akkor ses.
Tőlem írhat a feladó is művet, a többiektől függ, alfogadjuk-e a módosítást.
Úgy látom, megakadtatok, mert nincs ötödik pályamű. Nem vagyok egy szóakrobata, de megpróbálok segíteni, OK?
Hogy már egyre kevésbé forró az ital? Akkor - bár vidéki vagyok - szívószállal kortyolok belőle, mert van még hely neki bendőmben, miközben szájnyílásom majdnem - szinte akaratlanul is - folkrock dalokat dúdol.
"Hűl? Iszom szó'mával, fér... Kis szám etnózna."
Bocs, de ennél jobbra nem tellett.
De legalább mehettek tovább!
Én aztaz javaslom, hogy fogadjuk el az én versenyen kívüli művem, és a továbbiakban a feladó is írhasson a megoldásokba beszámító változatot, továbbá jasvaslom, hogy akkor most menjünk tovább.
Ki ad feladványt? (Ez nem verssor!)
OK, akkor demokratikusan úgy döntöttem, hogy ha hétfő előtt beérkezuik az ötödik mű, akkor az utánad következő ses adja az újat, ha hétfőn idenézel, és még nincs új, akkor te, OK így?
Má'megin' mennem köll — ha befut az 5., átadom a kezdeményezés jogát — valszeg csak 7főn leszek...
(Tán, ha ráqrjantanál vurugya, evad, spori stb. kollégákr +' 1*...)
Kedves Midaga R.!
Jártál már e téma idősebb testvéreiben? (VERSeny, Keressünk kecskerímeket...) SZVSZ érdemes.
Hát akkor a magam szórakoztatására, és tisztába jöve a játék formai szabályaival, amíg nincs új megfejtés, addig kiegészíteném a debütáló válaszomat:
Muzulmán bölcsek hirtelen megoldást találnak nőhiányból adódó égető problémáikra, amikor meglátják a nemrégiben érkezett nemes veronai fiatalembert
Egyre kevesebb érdeklődésre tart számot a japán színháztechnika, lévén az apró farontó bogár átrágja az egyszavas kéziratot Haló szám - szú mivel fúr kis szó-műt - nozni.
Nem tetszik nekem, hogy arra kérsz, pecázás helyett hatoljak be közös barátunk biztonsági rendszerébe — még úgy se, hogy megadod hozzá a belépőkódot: hagynám inkább csajozni
Lüke egy dal: a Huxley regényéből ismert szer segítségével egy durungos bottal küzdő japán birkozót csajoztatna Hüle szám: szómával furkós szumót nőzne