Keresés

Részletes keresés

maplesyrup Creative Commons License 2000.05.17 0 0 276
Te is jó régóta nézhetsz tévét! Top-topik, top DP!
Előzmény: 81713 (269)
plebejus Creative Commons License 2000.05.17 0 0 275
Dakota,
ha osszefutunk, jutalmul kapsz tolem 1 korso sert, vagy 1 par vadonatuj zoknit:)))
Mulan Creative Commons License 2000.05.17 0 0 274
:-)))))))))))
morticia addams Creative Commons License 2000.05.17 0 0 273
Sir Dagotta:)))))

Kivancsian varom a masodik reszt:)

névtelen Creative Commons License 2000.05.17 0 0 272
Jelentem:

egyesítettem az othhoni és az albérleti zoknibázist.

Eredmény: rengeteg szökevény! CSAK szökevény...

ugyanitt: április 1. -re felemás zoknik minden mennyiségben bérelhetőek:-)))

Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.05.17 0 0 271
DP :)))

De a Titanic nevű alkotmány lehetne mondjuk egy gőzmosógép.
És a szereposztást hogy gondoltad? Leókát már kilőttük...

Hibiszkusz Creative Commons License 2000.05.17 0 0 270
Kedves DakotaP!
Vizesre nevettem magam a szinopszisodon, kösz!
Hibiszkusz
81713 Creative Commons License 2000.05.17 0 0 269
Szinopszis

Munkacím: The Sucks-saga

I. RÉSZ

Az első világháborút megelőző zűrzavarban elindul egy szerelmes zoknipár a Titanic nevű gőzöshajón. A hajó ismert tragédiáját követően kölcsönösen azt hiszik egymásról, hogy a másik odaveszett (eltűnt). A Ewing nevű félpár zoknit Texasba veti a sors, míg Esmeraldát –a párját- Mexicoba. Esmeralda kilyukad, és nincs pénz a stoppolására Onedin kapitány otthagyja Esmeraldát a kikötőben. A Ewing fiú eközben hatalmas stoppolófa-lelőhelyeket tár fel. Green doktor -látva Esmeralda nyomorúságát- szól Takács bácsinak, ugyan vigye már el Esmeraldát Dallasba. Takács bácsi rá is áll a dologra, de nem tudja, hogy a féltékeny José Alvaradó felbéreli Anakin Skywalkert, hogy rabolja el Esmeraldát. Amikor Esmeraldát megpróbálja elrabolni a gaz Skywalker, nem veszi észre, hogy az autóban a nyolcadik utas a halál. Na de Lenke néni sem rest, előveszi a halálos fegyverét, és alaposan helybenhagyja a rablót. A küzdelem során tovább lyukad Esmeralda, de szerencsére időben érkezik Mágenheim doktor, és Julcsi is segít. Közben a Berényi Kft. megveszi Claudiától a Wágner Oil Company Trust részvényeit, és Miklós így lesz a Westar elnöke. A rablási kísérletet Mulder ügynök kezdi vizsgálni, de Scully szól neki, hogy csak száll a kakukk fészkére. Ekkor jön a hét mesterlövész, de senki sem tudja, hogy miért? Esmeraldát közben egy városszéli kórházba viszik, ahonnan Sova doktor a Fekete-erdei klinikára küldi. Brinkmann doktor felhívja Derrick felügyelőt aki utasítja Harryt, hogy Columbo hadnagyot értesítse. Columbo hadnagy San-Francisco utcáin megtalálja a Fejvadászt, aki tudja Borivoje Surdilovocs lakáscímét. José Alvaradó megzsarolja a Ewing családot. Jockey inkább fizetne, de Bobby utána jár a dolognak, és elmeséli a klubban. Erre jön a négy páncélos és a kutya. Ákos felgyújtja a páncélost, ezért Zsolt felpofozza őt, Taki bácsinak meg közben ketyeg a taxiórája. Lagzi Lajcsi Dáridót szervez Esmeralda megstoppolására. A Dáridó közben kiderül, hogy drágán adták az életet.

(folyt.köv.)

Rastaman Creative Commons License 2000.05.16 0 0 268
Jaj, most lebuktunk!

Horusz, alias zoknifobius maximus (orias zoknigyulolo a gyengebbek kedveert), Menekulj!

Előzmény: Mulan (266)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.16 0 0 267
Mar latom lelki szemeim elott a nagy fekete zoknit, a foszornyt, aki lenyeli a sok kis apro zoknicskat...
Kell bele egy szerelmi szal is, meg valahogy meg kene tudni kulonboztetni a zoknikat, nem csak szinuk alapjan, hanem pl. anyaguk, mintazatuk, fazonuk alapjan!

Varom a kreativ, szellemes zokni neveket ill. megnevezeseket!

Aztan kene egy promocios menedzser is, tan ez a legfontosabb, h beharangozzuk az elso zokni fohosu internetes filmet, sot, a ha ugy mutatjuk be, mint a Torzsasztal elso filmjet, tan meg tamogatast is kapunk ra!

Remelem kellokepp megmozgattam a fantaziatokat!
Es akkor csapjunk a lovak, jobban mondva a zoknik koze!

Előzmény: 81713 (265)
Mulan Creative Commons License 2000.05.16 0 0 266
Tudon, zoknibérencek vagytok!
Elterelitek itt a figyelmet, a zoknik meg zavartalanul tünedeznek!
Előzmény: Rastaman (263)
81713 Creative Commons License 2000.05.16 0 0 265
Kedves Horusz & Rastaman!

Ha már Hollywood két ilyen avatott ismerője is körünkben van.
Igazán írhatnátok egy jó kis forgatókönyv-szinopszist a félpár zoknikról, mivel már amúgy is volt erről szó a topicban. :)

Üdv!

A Dagotta

Horusz Creative Commons License 2000.05.16 0 0 264
Hidd el, számomra is fárasztó, hogy ezek a látszatra sokszínű és érdekes hollywoodi(as) filmek mennyire sablonosak és egy kaptafára készülnek. Ugyanazt sugallják vagy sulykolják, és a legtöbben sajnos bedőlnek nekik. De ez nem ide tartozik.
Előzmény: Rastaman (263)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.16 0 0 263
Off

Nem, nem errol van szo...

Sot, nem tudom emlexel-e az SW elso reszevel kapcsban kialakult vitara, en ott kifejezetten kialltam melletted...
Csak mar faraszto, h mindenbe ugyanazt latod

on

Elnezest a topicosoktol, hogy ide piszkitottam....

Előzmény: Horusz (262)
Horusz Creative Commons License 2000.05.16 0 0 262
OFF
Hát, nem egy hálás dolog sikerfilmeket szidni, ezt már korábban is észrevettem. De azért igyekszem nyugodtan érvelni. Ha a filmmel kapcsolatos nézeteimbe bele tudsz kötni, akkor beszélgessünk tovább az AB topicban.
Előzmény: Rastaman (261)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.16 0 0 261
Valoban, es elnezesedet kerem a lekezelo stilusomert, de mit az American Beatyban csinaltal, az kisse kiakasztott...
Előzmény: Horusz (260)
Horusz Creative Commons License 2000.05.16 0 0 260
Kedves Rastaman

Minden bizonnyal elkerülte figyelmedet az az apróság, hogy én ebbe a topicba kezdetektől fogva írtam, nem is keveset.

Előzmény: Rastaman (257)
CAIN Creative Commons License 2000.05.16 0 0 259
Sajnos a megoldás nem ilyen egyszerű, mivel mosás nélkül a zokniban megfelelő koncentrációjú metán és vajsav katalizátor jelenlétében igen gyors, agresszív biokémiai bomlási folyamatok indulnak meg. ( A köznyelvben ezt a folyamat úgy emlegetik, hogy "lerohad a lábáról".) Szélsőséges esetben még a metán-levegő elegy öngyulladása is előfordulhat.
Előzmény: maplesyrup (258)
maplesyrup Creative Commons License 2000.05.15 0 0 258
Nem értem, eddig miért nem jöttünk rá! Nem kell mosni a zoknikat, és nem tünnek el.
Rastaman Creative Commons License 2000.05.15 0 0 257
Ne!!!!

Konyorgom, Horusz, legalabb ezt a picot hagyd meg ugyahogy van, s ne piszkits bele!

En csak olvasom, de nagyon jo!

Legyszi....

Előzmény: Horusz (256)
Horusz Creative Commons License 2000.05.15 0 0 256
"A helyzet némi javulást mutat a korábbi hat fél pár zokni/mosáshoz képest."
Most 9 vagy 3 pár fél pár zoknid van? Egyébként nem próbáltál még kézzel mosni? Legalábbis addig tehetnéd, amíg valaki el nem készíti a zoknimosógépet.
Előzmény: Vissai (255)
Vissai Creative Commons License 2000.05.15 0 0 255
Kedves naplóm,

tegnap túlságosan összetörtnek éreztem magam ahhoz, hogy írjak.
A mosást követő ruharendezés során mindössze 3 darab fél pár zokni maradt, és ebből mindössze fél pár volt az enyém. A helyzet némi javulást mutat a korábbi hat fél pár zokni/mosáshoz képest.

Csütörtökön ismét mosni fogok.
Remélem, hű Naplóm, legalább Te mellettem állsz majd mindvégig.

2000.05.15.

morticia addams Creative Commons License 2000.05.11 0 0 254
Valami felsejlett elottem ma a zoknik csapodar termeszeterol. Talaltam egy kek-piros csikos noi zoknit(enyem volt valaha), szerelembe esve(osszebogozodva) egy sotet, kivehetetlen mintaju, nehany szammal nagyobb zoknival(ferfizokni!). A masik feleik meg persze elik vilagukat odaat egyeb zoknikkal.
Ezt a fertot.
morticia addams Creative Commons License 2000.05.10 0 0 253
mar a sort is elisszak elolunk odaat?!
Előzmény: Wágner úr (252)
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.10 0 0 252
Hová, hová?! Há' természetesen elmennek Söröt inni a kocsmába, na! És aztán ottan maradnak... nem hülyék azok a zoknik, kérem szépen, tudják hogy mi a Lyó hely.... Egészség!
http Creative Commons License 2000.05.10 0 0 251
A filozófia, a közgazdaságtan és a műszaki tudományok egyre mélyebb bugyrait tárja föl ez a topic.

Annyi már bizonyos, hogy a keynesi gazdasági modellből eredő zokni- mosógép- csíptető túltermelési válság és annak fogyasztói felszívó ereje egy igen lényeges sarkköve a félpár zoknik globalizációjának.

Másfelől a kanti magánvaló (Ding an sich) megismerhetetlensége egyre plasztikusabban körvonalazódik az ezredfordulón a félpár zoknik fenoménjeinek hiábavalóságában.

Kérdéses, hogy a XXI. században a műszaki tudományok meg tudnak-e bírkózni ezzel a műszakilag sem jelentéktelen problémával. Nem lesz-e még nagyobb a zűrzavar a chippekkel ellátott szériazoknik párosításakor, mint annyi technikai találmány elterjedésénél (lásd gépkocsi) történt. Mi a garancia arra, hogy bolygónkat nem árasztják el visszafordíthatatlanul a nem is oly távoli jövőben a félpár zoknik. Mert az agyakban már a 'félpárság', mint olyan kivédhetetlen élettény.

Egyre inkább kezd körvonalazódni, az az első pillantásra dekadensnek tűnő gondolat, hogy a félpár zoknik a létbe való belevetettség, a lét disszharmóniájának humán közvetítésű materializációi.

81713 Creative Commons License 2000.05.10 0 0 250
Kedves Zsádele Bábele!

A zoknimosás közbeni megfigyelés szügségképpen véges pontososságú. A mosás közben a zoknik kvantumszuperpozícióben vannak. A kétzoknis interferenciakísérletben egyetlen Zokninium elektron kettéhasadt és interferált önmagával, így egy egész pár látszatát keltette. A megfigyelés hatására (tehát, ha nézed a mosógép ablakát) a kvantumszuperpozíció szétesik, és így vagy az egyik, vagy a másik zoknit látod. Ha jól értelmeztem megfigyelésed, az egyik zoknid a mosógép ablakához tapadt, ebből is látszik, hogy maga megfigyelés ténye módosítja a mért eredményt.

Nem szeretném kedveteket szegni, de pusztán a megfigyelés nem vezet a félpárzoknik eltűnésének megakadályozásához. A mosás közbeni állapotra leginkább a Schrödinger fuszeklija állapot jellemző. Nem lehet ugyanis megállapítani egy zokniról, hogy még párban van, vagy már félpár.

Nemrégiben az Innsbrucki Egyetemen sikeresen teleportáltak Zkn molekulát. (Mint tudjuk a Zokninium az elemi ájer harmadik módosulatában a Fuszeklirén állapotban található.) A gerjesztett Zokninium molekulákból álló nyaláb hullámként viselkedett. Tehát a kvantumszuperpozíció létrejött és megmaradt. Eddig ez volt a lagnagyobb objektum amelynek kísérleti úton lehetett kvantumtulajdonságait demonstrálni.

Sir Dr. DakotaPress de genere Index
a félpárzokni tudományok doktora
a Szent Izidor NetLovagrend sajtóreferense

Előzmény: Zsádele Bábele (226)
Hmmmm Creative Commons License 2000.05.09 0 0 248
Á. Nem is nagy. Tudod milyen ritkán kell sok zoknit mosni? :)))
Előzmény: FolyékonySzilárd (245)
Vissai Creative Commons License 2000.05.09 0 0 247
Egggen, azt hiszem, igazad van. Eskuvore csak eskudni menjunk.

De ZOKNITALI lesz !!!!

Mar ha csak rajtam mulik.

Előzmény: maplesyrup (217)
FolyékonySzilárd Creative Commons License 2000.05.09 0 0 245
Üdv Zsádele Kartács!

51 zokni az hihetetlen mennyiség. Nálunk a családban négyünknek van ennyi kb.

Én nem válogatok. Ha hasonló az mán jöhet. A fregolira sem párba teszem, hanem ahogy kijönnek a mosóból. Így a leszedés sem okoz bonyodalmat.
Egyébként ha hideg van és lyukas a jégeralsóm, a noi nejlonharisnyanadrágot sem vetem meg. Abba az a jó, hogy nem vész el a párja max az egész.

Szil.

Előzmény: Zsádele Bábele (242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!