/-ÉN- azt nem értem ha valaki tudja hogy a világ része. Az azt is tudja hogy ezen oknál fogva teremtője is. Ha teremtője is, azt is tudja a teremtményi állapotát élővel, nem köt életbiztosítást. - az miért - mijen szempontból elmebeteg- / értelem nélküliek, kommentjeit -ignorálom- / -evolúció-buddha * tours- / jobbulást- evolvál ódást- tudatosodást- tudatos teremtővé válást ! /
-ÉN- azt nem értem ha valaki tudja hogy a világ része. Az azt is tudja hogy ezen oknál fogva teremtője is. Ha teremtője is, azt is tudja a teremtményi állapotát élővel, nem köt életbiztosítást. - az miért - mijen szempontból elmebeteg- / értelem nélküliek, kommentjeit -ignorálom- / -evolúció-buddha * tours- / jobbulást- evolvál ódást- tudatosodást- tudatos teremtővé válást ! /
az értékrended nem haladja meg a kis csoportosok világ látását. Csak itt nem az óvónéninek panaszkodsz, a világnak kürtölöd éberséged. Ami ugyan a "civilizáltság" szokásrendszerét tükrözi. Nem sejtvén ez nem értelem , csupán évezredes tradíció amibe mindenki belehal. -A halál az értelem hiányának bizonyítéka!- Nem tudva a hatalom birtokosai, túszokkal veszik körbe magukat ... ezek képviselői a karhatalom, bürokrácia katonaság képviselői. // Te meg ujjal mutogatsz azokra akik csupán a foglalkoztatás politika áldozatai, egy túlnépesedett bolygón. Persze ha ez tudatos terelés a részedről azt is megértem ! // - a hatalom fenntartásának értelme nincsen. Csupán a hatalmon lévők uralmi mámora-megalomániája engedi az ösztön lények uralmát , a tudatlan jóhiszeműség feletttt. Amíg vallásnak , politikának értelmét találod értelmes nem lehetsz, valami más vagy. Erőszaktevő ösztönlény-vagy, ami a falka-nyáj hierarchia logika rendszere szerint "értelmes".- -evolúció-buddha*tours-
a bölcs-értelmes lény tudja minden igazság-tudás csupán egy logika rendszer igazolása.
a bölcs tudja ami nem a létesülését-létesülést jövőjét-jövőt biztosító gondolat-eszköz, az ösztön lény igazsága */*nem az értelmessé válás útján járó. táplálék- mulandó, /
aminek a változását érzékeled az valójában a tradicionalizmus-dogmatizmus hanyatlása.
Tény, hogy még nem alakult ki az értelmesebb...bbb./
ebbe még az is beletartozik hogy a beleszületettséged okán, - kinek-minek- vélheted-ismerheted magad-másikat-másokat - világot-anyagot ! /
Tudtad?! értelem- egészség Az értelmes lénynek, nincsennek ellenségei, csupán -meg nem értő-je-i. / mit szeretnél? magyarnak, ..., ..stb., lenni vag y, .. értelmes lénnyé válni? mit szeretnél?testé, vagy léleké, esetleg stb, tudathasadtság okánivá. Esetleg -ÉN-né/ válni -Törekvés, lehetőségének felismerése>;Tudatosság állapotának elérése>; Éberség;Egyedfejlődés>evolúció.
ÉN ! amióta kévét nem iszom, hanem a testemre kenem, sokkkalta nagyobb az önbizalmam. a zaccot küszebre szórva csalogatom a szerencsémet . -/ TE mit teszel a jövőnkért ! /- / éntelenség nem kenem a kávét az arcomra. nem csalogatom a szerencsét. -/tanulok, a karmával jobban bánni/- -evolúció-buddha*tours- -tudatos teremtővé*/*buddhává/ válást!-