Nem tudom, kit érint a digimobil, de március 1-től megduplázzák a havi díjat...
DIGIMOBIL PLUSZ 2 990 Ft lesz (jelenleg 1 480 Ft) DIGIMOBIL MAX 2 990 Ft lesz (jelenleg 1 480 Ft) DIGIMOBIL JUNIOR 1 990 Ft lesz (jelenleg 910 Ft) DIGINET AKTIV 50 2 490 Ft lesz (jelenleg 1 250 Ft)
Annak idején ha vidéki fiúként végigsétáltam a Rákóczi úton, aztán elmentem a Blahától a Nyugatiig, mindent meg tudtam venni. Most nagyon lehangoló ezeken a főutakon sétálni, ami nem lett vendéglátóhely, az bezárt. Bemehetek a Westendbe, ahol bemehetek az ugyanolyan egyenboltokba, mint Barcelonában vagy Stockholmban.
Azon is elkeseredtem pár éve, amikor a nagyfiamnak szereltem valamit, és kellett volna egy alkatrész. Kinéztem a neten egy boltot, de ott is betáblázott ablakok fogadtak. Szomorú dolgok ezek még nekem vidékinek is.
Amikor láttam, hogy hol van az új hely én is fogtam a fejem. Gyakorlatilag az M0 felől könnyebb elérni mint a városból. Valószínűleg pont ez volt az egyik szempont mert ha nagy tételben forgalmazol akkor a Szabolcs utca kicsit szűkös....
Kíváncsi leszek megmarad-e a lakossági kereskedelem.....
Félretéve a freud-i méretmániát, és megnézve a videót, igen: a nagyobb-vastagabb most tényleg jobb :-) És igen, csatlakoznék Rolandhoz: szerintem se alu legyen.
Megnéztem a videót. Ha ezt az eszközt nem kumiko elemek, hanem mondjuk emberesebb darabok vágására is használod, amihez rendesen meg kell húzni azt a marokcsavart, akkor én javaslom, hogy a 6-os alut mellőzd. Vagy ne 6-os legyen, vagy ne alu ;-)
A lényegen nem változtat, kell 2 db ilyen kis rudacska. Nem akarok senkit bevonni, postázni, több lenne a postaköltség, mint az anyag. :-) Elmegyek boltba, időm van... Csak találjak valahol. Illetve már találtam, a Mór utcában.
Meg megnéztem mibe kerül és mit tartalmaz. A storeban van 799-huf-ért egy hónap előfizetés, 3690-ért éves, illetve 9899 a korlátlan. Tartalmazza a P2P mérést és a CAD meg Pdf Pro exportot is egyben. Végül is ha egy Leica Disto X4 közel 150 ezres árához nézzük hozzá akkor nem is drága.
Ha ahhoz képest nézzük, hogy abba a 150 ezerbe igazán beleférhetne akkor meg pofátlanság még egy bőrt lenyúzni, és akkor még a DST360-nak a több mint 330 ezres árát még nem is számoltam, amivel valóban jól használhatóvá válik a cucc.
Hmm? Nem alumínium, de 6-os. Nyomtatóból mentettem ki valamikor, de szerintem sosem fogom felhasználni. Ha középen kettévágom megvan a 2x 10 cm, és pukkasztós borítékban fel tudom adni, ha érdekel és nem hétvégére kell, sürgősen. Írj rám, ha ez és így is jó neked.
Kérdés, hogy a PDF Basic és Pro között mi a különbség, illetve egyáltalán mi a PDF tartalma. Szerencsés esetben a PDF-ből akár ingyenes online konverterrel is lehet CAD formátumot kreálni, de gyanítom azért ügyeltek a fejlesztők rá, hogy ezt a dolgot ne könnyítsék meg :)