A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Hordós László a mester, akinek az első veterános motorjához a blokkot én generáloztam vagy 13 éve - egy pedálos Simsonét - és akkoriban "Laszipapi" nickname-el írogatott.
Remélem a mi márkánkról nem Csik csinálja a riportot.
Sajnálom hogy ezt kell írnom mert évtizedekig élveztem az írásait, de a legutóbbi internetes szóváltásunk alkalmából olyan szinten sikerült leszarozni a márkánkat hogy elképesztő és egyben kiábrándító volt számomra. Az utolsó hozzászólását (ami arról szólt hogy egy rokona a Csepel Művekben dolgozott és aki folyamatosan szidta az ottani minőséget) törölte is. Nem is értettem miért mert az vállalható volt.
Más!
Idén 70 éves a Pannónia, aminek a Pannonia MGTSZ a Csepel Műveknél rendez május 1-én egy nagyszabású rendezvényt!
Akinek kedve van és teheti, jöjjön, mi tudjuk hogy mit érnek ezek a matuzsálemek!
Ha még nem jártál a közeli Hajdúszoboszlón lévő Bocskai Múzeumban állandó kiállításként látható 70-es, 80-as éveket begyűjtő szemlén, akár együtt is elmászhatnánk alkalom esetén, mondjuk egy hétvégi napon, hiánypótló programként kedvező, élményes kikapcsolódás lehetne. Talán én egy-két éve ajánlottam neked is ezt a figyelemre méltó helyszínt, én akkor nagyon jól éreztem magam, a fotók is a helyi "bisztróban" készültek...