A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Ha még nem jártál a közeli Hajdúszoboszlón lévő Bocskai Múzeumban állandó kiállításként látható 70-es, 80-as éveket begyűjtő szemlén, akár együtt is elmászhatnánk alkalom esetén, mondjuk egy hétvégi napon, hiánypótló programként kedvező, élményes kikapcsolódás lehetne. Talán én egy-két éve ajánlottam neked is ezt a figyelemre méltó helyszínt, én akkor nagyon jól éreztem magam, a fotók is a helyi "bisztróban" készültek...
Az. Én nagyra értékelem, ha bármilyen járművet már életben tartanak és mozgás közben látni őket. De mindenki másképp veteránozik, tolerálni kell ezt. Én imádom a kopottas járműveket. Rakom össze a frissen festett P10-est, remélem idén arra is lesz időm, hogy a használatban megkoptassam. :-)
Kínai Simson hónapokat áll, aztán pöccre indul. Gyerekek nyúzzák, tanulnak motorozni néha.
Szovjet boxer megvan. Végre minden összeállni látszik motorikusan. Már az olajat sem eszi, indul pöccre, a karbu is kellemesen van beállítva, értelmezhető a fékje és alig folyatja az olajat. Nemigen nyúltam hozzá az ősszel.
Most Velosolexet raktam össze, újítottam fel motorikusan. Olyan lassú, hogy motoros ruhába beöltözve nem fázom rajta. Már 100 km-t járattam. Kerékpárutakat szereti.