Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
BY rendszám 1985 körüli,ez egy régi busz épített replika valami IFA vagy akármilyen alvázon.Gondolom az autóbusz kategória miatt kötelező a jobb-bal tükör,meg hát értelemszerűen nyílván amúgy is kell a két tükör.
Kedves Olvtárs! Megvannak-e még a vasútfotók? Ha igen, akár fizetnék is értük. Életem a vasút, MÁV nyugdíjas vagyok. Azóta is vasúti kutatásokkal foglalkozom (múzeum, levéltárak, irattárak). Ha kell, a kukából is kiguberálom, ha nem áztak el.
Ja és még örülhetünk, hogy nem "Vilszto" lett a kopejka neve! 1970! A Zsiguli hegy méltóbb megnevezésnek bizonyult. A másik agyontesztelt autó a(z) R16 volt! Nem vált be. Pedig indíthattak volna egy Samara szerű szörnnyel. Na bumm...