Már megkapta a listát, amiben önként köteles bejelölni legalább három tételt:
Hazudtam Terrorista simogató vagyok Támogattam a terroristákat Terrorista vagyok Nem kérek soha többé vízumot Izraelbe Saját kezemmel építettem a Hamász alagutakat
Az izraeli hadsereg közlése szerint három katona súlyosan megsebesült a Hezbollah páncéltörő rakétatámadásában a hadsereg egyik állása ellen, Menara közelében. Egy másik katona súlyosan, egy másik pedig közepesen megsérült egy dróntámadásban.
Na ezt nyugodtan megszorozhatod úgy 7-8-cal.
Meg a halottak ugye, miután kökemény tűzharc is van az épületek ostrománál.
Ha a hamasz 150 embert vesztett, akkor a Cahal ennek min. a harmadát.
Az IDF szerint a csapatok ma elfoglalták a Hamász kulcsfontosságú előőrseit Gáza városában, és közben mintegy 150 terroristát öltek meg. A hadsereg azt állítja, hogy az elmúlt napokban a 401. dandár támadást vezetett az úgynevezett báderi előőrs ellen – a Hamász Al-Shati Menekülttábor zászlóaljának fő előőrse –, amely a menekülttábor közelében polgári otthonok mellett található. Azt írja, hogy a Bader-állomáson végrehajtott razzia során a csapatok megsemmisítették a katonai főhadiszállásokat és rakétakilövő helyeket.
Az izraeli hadsereg közlése szerint három katona súlyosan megsebesült a Hezbollah páncéltörő rakétatámadásában a hadsereg egyik állása ellen, Menara közelében. Egy másik katona súlyosan, egy másik pedig közepesen megsérült egy dróntámadásban. Az összes katonát kórházba szállították kezelésre
Palesztin média: A Gázai övezet északi részén található indonéz kórház megszűnt, miután kifogyott az üzemanyag (megjegyzem délen kapnak izraeli gyógyszereket.)
A 42 perc tömény borzalom mellbevágó, felfoghatatlan jelenetek sorozata, az október 7-i támadás kezdetétől – ahogyan a Hamász fegyveresei áttörnek a Gázai övezetet Izraeltől elválasztó kerítésen – a települések, kibucok és a Nova Festival megtámadásáig. A terroristák összesen 1100 civilt – nőket és gyerekeket, olykor egész családokat – mészároltak le, 300 katonát öltek meg. (Harminc települést támadtak meg, köztük Kfar Azában szedték a legtöbb áldozatot, helyszíni riportunkat itt olvashatja, videónkat itt láthatja.)
A felvételek nagy részét maguk a palesztin terroristák készítették, go próval vagy mobiltelefonnal. Emellett az áldozatok felvételei, autók fedélzeti kamerái, térfigyelő kamerák adják ki a több mint száz órából összeválogatott anyagot, amelyek minden pillanata túl van a józan ésszel felfoghatóság határán. Utakon autóikban megölt családok, menekülő fiatalok a fesztiválon, akiket örömujjongással kísérve lőnek le a terroristák, összeégett holttestek, félholtra verten megcsonkított áldozatok.
„Apa, apa, tíz embert megöltem a puszta kezemmel! A fiad egy hős! Egy zsidó nő telefonjáról hívlak, megöltem őt és a férjét is... Szólj anyának is! Anya, anya, a fiad egy hős, öltem, öltem, öltem!” – a fegyveres szavait apja isteni áldással hagyja jóvá.
Állítólag az ember mindig is ilyen volt, azaz nincs mit tenni.
Talán ez itt a kulcs.
Ha az ember "mindig is ilyen volt", azaz inkább a hozzá hasonlókat preferálta, akkor talán hiba volt összenyitni a világot, azt hazudva, hogy mindenkinek mindenütt joga van élni...
Évezredekig a nagyobb kulturák megéltek egymás mellett kissebb torzsalkodással...
A folyamatos növekedési kényszer a "felvilágosodás" után alakult ki, amikor a tradicionális értékeket a szemétbe dobták...
Ekkor kezdődött el a minden addiginál brutálisabb népirtások meg háborúk, gyarmatosítások meg rablások ideje...
Szóval VAN mit tenni...
Meg kell nézni, hogy hol romlott el a dolog, és hova kell visszamenni egy reltív béke érdekében...
Ja? Ahhoz le kellene mondani egy csomó kényelemről, amit a világ többii részének a kirablásával lehet elérni? Szar ügy.