Teljesen le vagyok döbbenve. Nagyon sajnálom ami veletek történt.
Nem akarom feltépni a még amúgy is friss sebet, tehát csak annyit, hogy lélekben veletek vagyok.
(Nekem a nővérem halt meg, néhány éves voltam, azóta van egy hugicám, de mi nem ő vagyunk, bár nagyon szeretnek minket a szüleink. Nagyon sokat beszélünk róla.)
Elfolytani nem szabad és nem is lehet. Az én szüleimnek az segít, hogy velünk van azóta is...a szívünkben.
Sírtam amikor elolvastam a topicnyitót és most is könnyes a szemem. Megnéztem a képeket, nagyon szép és kiegyensúlyozott babák!
Ha nem ölelhetitek őket, akkor azért adj hálát az égieknek, hogy néhány évig az életük része lehettél és ők megajándékoztak benneteket a szeretetükkel.
Tudom, sovány vigasz, de próbáld meg!
Először is részvétem.
Tavaly, amikor Horvátországban jártam, láttam egy óriásplakátot a forgalmas főút mellett. Azért írom ide, mert nagyon megfogott, és talán aktuális is. A szövege a következő volt:
Slow down ! You are on holiday...
Ezek szerint nem csak nálunk probléma a településeken átvezető utak forgalma.
Köszönöm mindenkinek a felajánlott segítséget. A fényképek nemsokára láthatók lesznek. Az Akzent-tel a héten beszélek.
Lassan a rendőrök is lezárják a nyomozást, majd arról is hírt adok.
Kedves MGPB!
Az Akzent Mediatól Mihalek úr válasza:
Levelét köszönettel megkaptam és természetesen nagyon szívesen segítünk mindenben amiben tudunk. Kérem keresse meg a 220-59-33 telefonszámon, Soós Csilla koléganőmet, hogy megbeszéljék a továbbiakat.
Köszönettel: Mihalek Zoltán
Azt hiszem, mindannyian nagyra értékeljük a segítőkészségét.
MGPB, a többi Rajtad áll, kérlek, majd tudósíts, hogy mit sikerült megbeszélni velük.
kedves MGPB
már a baleset első hírét is nagyon átéltem - nekem is van két pici fiam.
ezt a topikot most találtam meg. ahogy elkezdtem olvasni a részleteket, itt a melóhelyen könnybe lábadt a szemem. (sokat megélt, negyven feletti "kőkemény" vállalkozó vagyok, és mégis).
a rosseb egye meg ezt a szemét kurva világot...
most megyek, végigolvasom az egészet, hátha eszembe jut valami értelmes.
sajnálom, tényleg nagyon sajnálom...
Az Akzent Media elérhetősége: 1145 Budapest, Gyarmat utca 30., telefon: 220-5933, vagy 363-4383, az ügyvezető Mihalek Zoltán, e-mail: mihalek@akzentmedia.hu
A magam részéről eddig annyit tettem, hogy elküldtem neki e-mailben az eddigi összes hozzászólást, és kértem a segítségét.
Lehet, hogy még máshonnan is fogok tudni segítséget kérni, olyantól, aki személyes kapcsolatban van velük...
További sok erőt kívánunk feleségemmel!
Oszinte reszvetem,egyszeruen nem tudok semmi mast
mondani mint hogy nagyon sajnalom.
En is sokat vezetek es gyorsan is, de ezek utan haromszor is meggondolom hogy hol es mennyivel megyek.