Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
Tudok néhány valós dolgot ha gondolod írj rám! 🙂Pl. TRADING 212 : 3000-39000Ft ajándékpénz! NE HABOZZ, MERT LEMARADSZ! 🙂 Robinhood: 3800-8000Ft bónusz összeg Revolut:5000+2500Ft ingyen pénz Gránit bank: 40000+10000Ft számlanyit@sért!A legolcsóbb magyar bank!!! Egyéb kisebb pénzgyűjtő appok, és egy komolyabb üzlet. Segítek mindenben. Tájékoztatlak hívásban(nem írkálásos kínlódással!),és a regisztrációkban elejétől a végéig! 🙂Így biztos sikerül megszerezni ezeket az ajándék összegeket és használni a továbbiakban az oldalakat.
Keres facebookon! Kaszai Gábor néven! Nem bánod meg hidd el!🙂
Közel 600 embert csapott be otthon végezhető, könnyű munka ígéretével
571 rendbeli csalás miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó, jelenleg is fogva lévő budapesti férfival szemben az ügyészség, aki a munkát kereső sértettektől csalt ki milliókat.
És amivel mostanában nagyon sűrűn találkoztam: 1. vagy egy teljesen kitöltött kérdőív (20-25 perc!) végén "hibát" jelez, és ugrik a "jutalom".
2. Elkezded kitölteni, végignézet veled egy reklámot, nem tudsz továbblépni, akárhányszor nézed meg ugyanazt a reklámot, közben 15 perce szarakodsz a felméréssel, majd ott is ugrik a jutalom. Komoly kétségeim vannak, hogy ezt van értelme tovább csinálni.
Igen, sajnos az inflációt nem követi az elérhető kifizetés.-
PL-Tolunán ma is 3000 ft a --35 ezer pont,mint 5-évvel ezelőtt!
De azóta az élelmiszer árak duplázódtak.-
A közvélemény kutató cég kiadja az oldalaknak a munkát,amit mi elvégzünk,de ebből az is leveszi a részét akinek mi kitöltjük a kérdőívet,és az oldal továbbítja a megrendelőnek.
@mindenki Sziasztok! Egy gyors Revolut regisztráció valaki?? Ma és holnap még belefér! 💥Nincs számlavezetési díj! 💥Egyszeri 2340ft-ért egy Visa/Mastercard amit mindenhol lehet használni 💥4000-5000 forint jutalom egy tesztért, amit segítek megcsinálni!! 💥5000ft-ot adok PLUSZBA az utánad kapott jutalákból!! 💥Kapsz havonta 5 meghívót, amivel mindig szerezhetsz 50-100ezeret!!! EZEN NEM GONDOLKODNI KELL, HANEM CSINÁLNI ÉS ZSEBRE TENNI A PÉNZT! ☝️😉ENNYI!
További ingyenes pénzek(kb 50000!!!),és a legjobb üzlett ami jelenleg van a neten!!! Keress facebookon:Kaszai Gábor, (a kopasz, nyakkendős fekete ingben😁)
A közelmúltban regisztráltam 4 kérdőíves oldalra. Örömmel tapasztaltam, hogy nagyon rövid idő alatt három oldalon is elértem a minimális kifizetési limiteket. Természetesen kettőnél már többet is.
A 4. oldalon (ami a 4 közül a legtöbb bevételt hozza) a magasabb elérési limit miatt még nem értem el.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését szíveskedjen a linkemmel regisztrálni. Biztos vagyok abban, hogy nem fogja megbánni.
Szerintem ne emailben nézd meg, hanem be kell lépni az oldalra, én legalábbis ott találtam a felméréseket. Nem ebből gazdagodunk meg, az biztos, de más külföldi oldalak se fizetik bőkezűbben a felméréseket.
Helo...hol,hogy ad kérdéseket? Én már kaptam 2 emailt az eggyikre kattinva adott 36Ft... ,,Kattints egy napi e-mailre Hozzáadott javadalmazás 36,000 Ft " . Ma kaptam egy új emailt,itt se pénz ,se kérdés !!
Üdvözöllek! Sok csalódás után végre találtam egy tényleg működő mining oldalt! 10 dollárral elkezdhető, ami napi 0.4 dollárt hoz naponta. Ezért mindössze 2 kattintást kell csinálnod! Vannak nagyobb csomagok is természetesen, pl:30 dolláros, ami napi 1.2 dollárt termel. A tőke és a hozam 10 dollártól bármikor kikérhető!!! Regisztrációkor 1 dollár bónusz! 3 szintes ref rendszer! Illetve ami a legjobban tetszik az egészben, hogy van hivatalos munkacsoport, ahol kommunikálni lehet a tagokkal, és akár az oldal üzemeltetőjével is! A csoportban 2-3 naponta van egy flash játékis, amin 10 dollárt lehet nyerni! Keres bátran, segítek mindenben! Tr20 usdt számla szükséges! Ebben is segítek!keress facebookon:Kaszai Gábor
Üdvözöllek kedves idegen, ismerős, barát! Egy kérdést szeretnék most feltenni neked!!! Te milyen tipusú ember vagy? Olyan, aki 2023-ban egy digitális világban még mindig azt a maradi elvet valja, hogy az interneten nem lehet, vagy nehéz pénzt keresni, illetve hogy minden ilyen dolog átverés!? Vagy pedig abba a haladó szellemiségű csoportba tartozol, aki elfogadja a fejlődést, hajlandó nyitni az új dolgok felé, és látja azt, hogy az internetes pénzkeresés a jövőbeli megélhetési formák egyik legnagyobb lehetősége?! Ha az utóbbiba, akkor most egy olyan lehetőséget kínálok, amivel havonta 60000-80000 forint könnyű pénzre tehetsz szert! Illetve kaphatsz egy netes bankfiókot, számlavezetési díjjak nélkül, egy bárhol használható Visa kártyát mindössze 2200 forintért, aminek az árát az oldalon egy kb 1 órás teszt kitöltésével összeszedheted! Ez a Revolút bank, mely hatalmas ellenfelet jelent az állami és más bankok számára! Ne hagyd ki, mert csak nyerhetsz vele! Ha érdekel, KERES MEG, és tájékoztatlak! (További szép napot! (a képen egy ember regisztrálásáért kapott összeget láthatod, mely kb 10 percet vesz igénybe! Havonta, 5 embert hívhatsz meg!) Most 3000 forintot adok neked az ut@nad kapott jutalékból!keres facebookon Kaszai Gábor
Kapcsolj négy kerékbe! 4 tuti ajánlat egy helyen! 1. Revolut! MOST 5000-et adok neked az utánad kapott jutalékból! 2. Gránit bank! 20000+8000számlanyitásért,8000 meghívásért! Trading 212! 400 forint befizetéssel 4000-36000 közti összeg szerezhető! Ha befizeted a 400-at,küldök 2 dolcsit plusszba a kapott pénzed mellé! Abletakes! 10 dolcsival elkezdhető mining oldal, 400 fős magyar munkacsoporttal a háttérben! És ugye mindig legyen pótkerék nálad:Szóval itt egy plussz is: YFT! Komolyabb érdeklődőknek!!! 10000-ek számlanyitásért,napi hozamok kis összegű befektetésekkel is akár, és maximális segítség mindenben! Keres a részletekért!Facebookon:Kaszai Gábor
Nyiss Revolut fiókot! Teljesítsd a 4 feltételt!Szerez egy lehetőséget amivel havi 60000-80000 kereshetsz! Kapj 5000-et teszt kitöltéssel! És pluszba még befizetlek egy jól működő mining oldalra is, 10 dollár értékben, ahol napi 4 %ot kaphatsz a pénzedre! A hülyének is megéri.. Akkor te miért hagynád ki?!Keres facebookon. Kaszai Gábor
Szextelefonos munkára keresek hölgyeket sok éve működő, megbízható, emelt díjas szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás. Az ország bármely területéről, otthonról végezhető kényelmes távmunka. Jó kommunikációs készség, izgató hang, jó fantázia fontos, tapasztalat előny!
Mondanám, hogy menj el inkább aludobozt gyűjteni, de nem teszem, mert épp most szünteti meg a kormány ezt a lehetőséget is a szegényemberek számára, mármint hogy a mÉH-ben le tudják adni.