"Lukács 23:29mert jönnek majd olyan napok, amikor ezt mondják: Boldogok a meddők, az anyaméhek, amelyek nem szültek, és az emlők, amelyek nem szoptattak! "
Azt viszont a tapasztalataim alapján mondom, hogy manapság ezt egyre gyakrabban mondják.
Nem, nem, erre a világra nem szülünk utódokat. - igen gyakori beszéd ez.
Szerintem eljöttek azok a napok. Szerintem manapság leginkább mindenféle érzelmi szövetség nélkül tartják praktikusnak a házasságkötést.
Szerintem manapság nyilvánvaló a juhok és kecskék elválasztása is.
(amennyiben ez magas labdának számít valamelyik ostoba ateistának, hát üsse kő: üsse le!)
Régebben is voltak szegénységben élő emberek; akár boldog emberek.
Lukács 23:29mert jönnek majd olyan napok, amikor ezt mondják: Boldogok a meddők, az anyaméhek, amelyek nem szültek, és az emlők, amelyek nem szoptattak!
Kedves Kútásó, most az van, hogy soha semmikor többé nem fogok hozzád szólni. Így aztán valószínűleg egyedül maradsz, ugyanis mások eddig sem szóltak hozzá dolgaidhoz. Így aztán így jártál.
Feltehetőleg egy idő után még te is megúnod, és itthagyod ezt.
Úgy adtad elő mintha valakitől idéznél, halott te magad kreáltad a saját baromságodat és utána azt hazudtad hogy valami petibától vsgy ki a rossebtől idézed.
Holott te magad írtad.
Csaltál, hazudtál
Rusnya mocskos bűn ez.
Ilyen miatt bizony a pokolba lehet kerülni.
Szerintem bánd meg ezt a rohadt bűnt és térj meg belőle, még ma.
"Mivel nincs százszázalékos védekezési módszer, bármilyen férfi nő kapcsolatból születhet ember.
Fel lehet nőni:- árván (vérszerinti szülő nélkül)
-fél árván (egy édes szülővel)
-családban (papa, mama gyerekek)
- nagy családban (papa, több anyuka és hatványozottan sok-sok gyerek...)
(Párkapcsolati terápiára, lelkigondozásra, pásztorlásra nem szabadad elmennie egy "nagy családosnak" mert mindenképp őt fogják cinkelni... mindenért ő lesz a hibás.)