Nem mellesleg a cseh/szlovák lobogó színei, mint a HC Rábáknál a nemzeti és a lengyelektől begyűrűzött soroknál
a sok vörös/fehér gépé. Hogy az NDK miért preferálta, annyiszor ezt a színkiosztást, az rejtély, angoloknál, franciáknál, gringóknál érthető lenne.
>137679
Jó, hogy nem öltél embert. Aranypofák, hirdessenek náluk sokat. Nekem életlen papírvágót tiltottak le, mert fegyverként definiálták. Éles párbajtőr gyűjtemény sporteszközként, éles valódi és díszkard antikvitásként, pneumatikus disznóölő pisztoly mezőgazdasági gépként az mehet.
Nekem egy pc-s hirdetésem dobták vissza ugyanezzel a szöveggel, mert a gépről készült fotók mellett volt egy printscreen AIDA64 tesztprogram kép a sajátgép tartalmának a részletes leírásával.
Ha valakit érdekel Atlas Ikarus sor modelljei (pl Ikarus 266, 250, stb...) 14000Ft-ért, a jofogason gyorsan vegye meg. Nagyjából ennyit érnek ezek a modellek.
Sikerült a leghülyébb mesterséges intelligenciát megtalálni. (Már abból gondolom hogy AI, mert épeszű ember ilyet nem csinál.)
Az egyik hirdetési portálon kínáltam eladásra a Hungarocamion Volvo teherautót a következő képekkel.
Kb. 1 hónapja volt fent a hirdetés, mikor a következő emailt kaptam tőlük.
"Kedves Felhasználónk!
Feladni kívánt Lengyel teherautó sor Volvo F12 Hungarocamion modellautó 1:43 új hirdetésed a jelenlegi formájában nem jeleníthető meg, mivel nem felel meg Működési Szabályzatunknak. Kérjük, az alábbi megjegyzésünk szerint módosítsd hirdetésed!
Nem megfelelő kép
A hirdetésben szereplő képeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk és nem lehet web cím rajtuk, nem tartalmazhatnak szöveget, illetve nem helyettesíthetik a szöveges képek a hirdetés tartalmát. Ennek megfelelően nem lehetséges például a szórólapok képként való használata. Továbbá figyelemfelkeltő jelzéssel, pecséttel, kerettel ellátott képek megjelenítése sem lehetséges.
Köszönjük, hogy segítesz fenntartani a Jófogáson megjelenő hirdetések színvonalát.
Sok jó fogást!
Üdv: a Jófogás csapata."
Azóta ott ez a hirdetés nem elérhető. Úgy döntöttem nem vitatkozom hülyékkel.
Örülünk, de az 55-ös megmutatta hogy bizony ennyi pénzért is lehet egész pofás modellt gyártani. Egy ízléses fényezéssel a gyüjtemény egyik legszebb modelljévé lehet varázsolni.
Én osztom a véleményedet. Hiánypótló, de ebböl modellt kell majd csinálni. Lehet hogy ehhez is lesznek majd fotómaratások, mint más Modimio modellhez. Mondjuk az 556-ot olyan szinten elrontották hogy csak egy korom fekete vitrin alatt érdemes nézegetni. Abból semmit nem lehet csinálni.
Modimio-féle Ikarus 60 1:43 méretarányban, valamikor nyár végén jön ki ha minden jól megy. Szerintem nem nagyon sikerült ezt most eltalálni, a szín még hagyján, bár inkább ezt kellett volna a korai 55-re, azt az árnyalatot pedig erre. Valahogy elég játékautós kinézete van, legalábbis erről a képről, első bliccre. Mit gondoltok róla?