Én bármelyik vonaton ami fehérvártól tovább közlekedik, akár Keszthely, Szombathely, Tapolca, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, beszüntetném a lehetőséget hogy Budapest-Székesfehér közotti utazásra jegyet lehessen venni. Főként Göcsej/Bakony InterCity-vel utazok Veszprém-Bp távon. Nem egyszer colt már hogy kelenföldön álltak az ajtoknál, mert a Fehérvárig utazók szépen keresnek maguknak egy helyet. Valamint amit nem értek, hogy miért van az hogy szombati napon a legtöbb Veszprémi IC-n van erősítő kocsi, kivéve a 7:32-es Göcsejen. Szombati napokon szoktam vele utazni, és rendeszeren az folyosókon/ajtóknál kell állniuk. Egyszer 4 kocsival érkezett Zalaegerszeg felől, amiből az IC kocsi tele volt, utolsó kocsit elfoglata egy diákcsoport. Veszprémtől a Déliig állnunk kellett édesapámmal.
Sziasztok! Tudja valaki hogy szombaton a vastagcsíkos gyorsvonatban milyen kocsik lesznek az A 19-80 ason kívül? Én úgy gondolom hogy meg a 2 darab Bo, és egy nagypakli. Valamint még azt is szeretném megkérdezni hogy a mákos kártyával igénybe lehet e venni az első osztályt? Ugyanis a jegy.mav.hu oldalon Győr-Keszthely útvonalat néztem, és másodosztályú, valamint első osztályú árat is ír. Ugyan így a Budapest-Déli-Keszthely távra is.
Hat, a 29 ma elesett. A szombathelyi kek hulla Revfulopon hulla, az utasai varjak a potlobuszt, az elvileg 9:55-kor indulo Bz-t meg epp most huzta be a 305-os Szergej.
Idei év bajnoka szerintem a 19796-os lesz több mint 5 órás késésével, föleg az ok tünt érdekesnek "dizelmozdonyra várás"Polgárdiban úgy hogy Balatonfüreden ott volt a vonat vonógépe!