Nekem olyan hihetetlen,gyerekkoromból inklább a csőrös ifa daruk rémlenek,meg a ménkű hosszú rácsos gémű krazok.Nem is értem egy jobbkezes utcánál mit csinált a sofőr?No meg a tatrák.....
Kezdem megbánni, hogy képbe hoztam ezt a lehetőséget, így hamarosan térdig járunk a Yu-Gi-Oh szobrokban. :I
Az életrosszbító mester kócs tanácsa: emberek, koncentráljatok, t-e-h-e-r sor (amigurumiból, megnézném VW-st, ahogy szentségelve horgolja a nyerges Rábákat...)!
Hangzatos emberek nevében írtál! : ) Olyanokat írtam, Végtelen kesztyű,de jobbos legyen. Csodatanya amigurumiból. A viccet félre téve X-Wing,Millenium Falcon, Star Wars járművek, Ecto-1, K.I.T.T., Teher sor, American cars, Lotus Renault F1, Rally cars, Eleanor, pár apróság amire azért csettintenék ha jönne nálunk.
A kiadó oldalán, alul, van gyűjtemény javaslása gomb. Ha nem lenne ott az a rrrohadtt captcha, egy jó kis DDOS támadással ki lehetne kényszeríteni a Múmin teher sort.
Csak, amíg belépek 3x van igazam. Nagyon jó, csak nyomják ezeket szorgosan! Így jöjjön be minden sejtésem, a földön kívüli invázió, a globális, termonukleáris háború, a zombi apokalipszis, az aszteroida becsapódás... ja, várjál, azok ne! Ha volt is ilyen kabinnal PC, vagy MS 1:48, tartályos biztos nem, bár nem követem. Ahogy magunkat ismerem, a hazai verzió egyedi gyártású, Made in sufni maszek puttonyos volt, nem gyári. VW-snek lesz mit faragni, matricázni...