Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Emlékeztek a Pereszteg-i majd ISASZEG-i Ikarus 60/601-es gyűjtőre vagy gyűjtőkre ?
Gyűjtötték, gyűjtötték majd az örökösök megunták és egy ócskásnak eladták kilóra azokat a buszokat melyekből 50-60 év után 1-1 db vagy 2-2 db maradt az országban.
Talán ő csak a saját életére tervez és csak a sokszínűségre megy rá, mivel nincs akkora muzeális, inkább csak gyűjtői késztetése...
Ez is egy életfilozófia.
Carpe diem.
(Latin kifejezés. Jelentése: Élj a mának. Ragadd meg a napot. Élj a pillanatban. Horatius római költő használta először ezt a kifejezést versében, melyben felhívta a figyelmet a pillanat fontosságára.)
OFF Nem teljesen értem a koncepciót, de biztos nem jól figyeltem. Ez a kezelhetetlenül rengeteg "megmentett" járgány ezen a festői placcon pár év alatt belenő a földbe vagy ha nem, akkor szétég a napon, szétrohad az esőn, és ami mozog, ameddig mozog/mozgatni lehet, annak örülni kell? ON
Kicsit továbbgondolva a dolgot, amikor katona voltam, a DT/CK-00-01 - 19-49 közötti rendszámokat kellett jelenteni. Ezek szerint volt egy megbízható kapitalista réteg a 19-50 - 24-99 tartományban, akit kapitalista létére sem kellett jelenteni ha a laktanya körül kalézolt.
A film jó része sztem talán Százhalombattán készült,
Ami biztos, hogy van a benne a Budakeszi úti II. ker, Tas Vezér u. XI. ker tűzoltóság, Bartók Béla út, Istenhegyi út, Siófok--Euróa szálló, Kelenföldi erőmű.