"Hiszen Koszeg Ferenc szabad demokrata politikus utlevelet a nyolcvanas evekben nem Orban Viktor, hanem Kovacs Laszlo tiltatta le a Kulugyminiszteriumban! "
Nem emlekszem, hogy valaha is az utlevelkiadas a kulugy hataskore lett volna.
Addig is amig toprengesz a Yosariannak irt valaszon, aruld mar el nekem legy szives, hogy a marcius idusan "sajtoszabadsagert" tuntetok miert nem a Koztarsasag terre mentek demonstralni? Hiszen Koszeg Ferenc szabad demokrata politikus utlevelet a nyolcvanas evekben nem Orban Viktor, hanem Kovacs Laszlo tiltatta le a Kulugyminiszteriumban! Ilyenek ezek. Az egyik filmet zaroltat, a masik meg utlevelet. Es ezek meg a jobb arcuak kozuluk!
Akik pedig a szelsosegek elleni elhatarolodast kerik szamon, miert nem vonultak az SZDSZ-kozpont ele? Melyik part mediaszakertoje es az orszagot kulfoldon moszerolo kepviseloje Haraszti Miklos, aki a hatvanas evek elejen nyomtatasban kevesellte a kadari megtorlast es meszarlast? Gondolom ket kinai kovetsegi vizit kozott erre is jutott ideje. De ha az antiszemtizmus ellen akartok protestalni, akkor a legjobb hely erre megint csak a Koztarsasag ter! Javaslom Nagy Sandor irodajat, ahol a '94-es valasztas ejszakajan nemcsak tomeny(telen) ital folyt, hanem alpari zsidozas is a szakszervezeti vezer hivei kozott! Kar, hogy az ajtok elott varakozo ujsagirokrol megfeledkezett a sok simlis funkci. Miert nem ott tuntettek cafon? Vagy miert nem Thurmernel, az MSZP szovetsegesenel (Szaddam Husszein baratjanal) - aki par eve azt kifogasolta a Budapest Sunban, hogy tul sok a zsido a mediaban? Rola miert hallgattok cafon?
kár azér a 6ér, mer lehet, hogy így a levegőbe mondom.
Szóval:
Kövér Lacika — akiről tán még a jobbos Asztaltársak is tudják, hogy szokása úgy utalgatni, hogy éppen ne lehessen rágalmazásért beperelni Hát ezt ugyan nem tudom, csak arra emlékszem, hogy ez a Kövér Lacika egyszer volt, hol nem volt, piszkosul kikelt magából a parlamentben, mikor valamelyik SZDSZ-es képviselő A Demszky - Csurka iszapbirkózásba akarta belekeverni. Persze úgy, hogy az illetőt ne lehessen rágalmazásért beperelni.
Akkor Kövér Lacikát egyhangúlag és kánonban lepiszkosfasiztáztátok (nincs kedvem utánanézni most, hogy a Te véleményed akkor mi volt, ha nem vettél részt benne, akkor bocs).
Mindenesetre kérdem tisztelettel, Lendvai Ildikó egy piszkos fasisztafujjarohadtannyát?
Egy oknyomozó újságíró nem érdeklődik véletlenül a téma iránt?
Annyira utálom, hogy soha semmi se tisztázódik, mindig minden maszatos és zavaros marad. Homályzóna az egész.
Itt látszólag egyszerű a helyzet, ez a betiltás nem volt olyan régen, sok ember nyilván elmlékszik még.
Legalább egyszer tisztázódhatna valami feketén-fehéren, mindenkinek jobb lenne. Nyilván a dolognak tényleg utánajáró újságíró karrierjének is jót tenne (persze más-más lapnál vagy TV-nél, aszerint, mi derül ki... :-))
Kedves medve!
Ciki, nem ciki, ott dolgozott és ne csináljatok úgy, mintha ez most derült volna ki.
Minden önéletrajzában benne volt, minden kampányban téma volt. Most is azonnal
szó volt róla, magam írtam be. Ebben az egészben pont ez a legérdekesebb.
Egyértelműen és személy szerint róla és egy konkrét eseményről nyilatkozik nem is akárki.
Aztán, mikor az érintett válaszol, akkor már nem az a fontos, hogy ki és mit, hanem hogy volt ilyen. Szerinted ez normális?
Más: "nem véletlenül hallgat az MSZP". A konkrét személy nem hallgat, de még kinek kéne beszélni? Mi köze a konkrét személyen kívül az MSZP-nek, mint pártnak ehhez az egészhez?
Tudod, picinyem az öregségnek is vannak hátrányai és előnyei. Én pl. még emlékszem arra, hogy ezt a filmet betiltották. És bizonyára nem a Magyar Bélyeggyűjtők Szövetsége tiltotta be.
Nem azt mondtam, hogy a fidesz tiltotta be, hanem hogy senki nem tiltotta be a filmet.
Remélem nem túl bonyolult, mert akkor visszaveszek a tempóból.
Egy legenda születésének vagyunk tanúi, amit semmivel nem bizonyítottak, csak kövér szokásos lufijainak egyikét elengedte és az szép lassan kipukkad.
Van egy harmadik variáció is, azt a filmet nem tiltotta be senki, csak egy kis szokásos fideszlegenda. Nem igaz, de olyan jól hangzik. Én erre tippelek.