Keresés

Részletes keresés

rocky Creative Commons License 2000.04.02 0 0 156
Yossarian,

Küldd már el hozzám ezt a lökdösödö tökös gyereket, majd kidekorálom rendesen az etetöjét. Garantálom, hogy a ruha után nagyon illedelmes lesz, aki mindenkinek elöre fog köszönni lökdösödés helyett. Ha már a szülei nem tanították meg viselkedni, ideje a magatartásbeli korrekciónak. Egyébként jó lenne ha a fiatalabbak okulására folytatnád visszaemlékezéseidet. Van még elég bolsi zsíros állásban ma is. Van még mit takarítani.

Előzmény: igazi Yosarian (148)
rocky Creative Commons License 2000.04.02 0 0 155
Medwe,

Ugyan jelentös távolság van nézeteink között, de a *-gal jelölt megjegyzéseddel egyetértek. A legtöbb görény egyuttal elvtárs is volt. Hogy ezek kipusztuljanak, ahhoz kell még 20 év.

Előzmény: medwe (154)
medwe Creative Commons License 2000.04.02 0 0 154
kedves Yosarian!
Minden ugyan nem tetszett, de a kirohanásod
legtöbb gondolatával egyetértek.
Egy halovány megjegyzést engedj meg nekem:
ne azonosítsd a szemét alakot a komcsival.
Anno a MSZMP nagyon jól tömörítette a szemét
embereket (*) de azt nem szabad nem észrevenni,
hogy ezek egy része ma más színekben közszerepel.
KEvés olyan politikus és közszereplő van ma,
aki elmondhatja magáról, hogy ő virgo intakta,
89 előtt semmilyen szerepet nem vállalt sehol,
ma pedig valaki lett.
Ne legyen már mindenkinek csak a másik oldal
kommunistája büdös

(*) ezzel nem azt mondom, hogy mind a 800e
MSZMP tag szemét alak volt, hanem azt, hogy az
igazán szemét alakok 98%-a tagja volt a pártnak.

damil Creative Commons License 2000.04.02 0 0 153
igazi Yossarianom, már megint puha vagy.
Előzmény: igazi Yosarian (148)
Aladar1 Creative Commons License 2000.04.02 0 0 152
Engem is érdekelnek ezek... Kérek még;-)
Talán csak egy kicsit kevesebb trágársággal tovább lehetne emelni az értékét..
Előzmény: igazi Yosarian (149)
babaarc Creative Commons License 2000.04.02 0 0 151
El lehet beszelgetni Velancsics Belaval, a Nepszava munkatarsaval, az SZDSZ volt sajtosaval is, hogy mit is kell tudni az objektiv tajekoztatasrol.
Vagy ugyanerrol a temarol a Vilaggazdasag foszerkesztohelyettesevel, aki Horn sajtofonoke volt korabban.
Előzmény: igazi Yosarian (146)
bagoly1 Creative Commons License 2000.04.02 0 0 150
Kedves Igazi,

Csak bátorítani szeretnélek. Engem például érdekelne Bacher Iván gimnáziumi története.

igazi Yosarian Creative Commons License 2000.04.02 0 0 149
És tanulmányozd, mindenek felett tanulmányozd a magyar sajtóprivatizáció történetét cafon, Németh Miklós alatt ment végbe, és annál undorítóbb történetet keveset találsz, megígérem. Tudod cafon, az elején lett elbaszva az egész. Az volt a baj, hogy Antall doktor túlságosan úriember volt. Ott ült szobájában a komplett Magyar Rádió és a komplett Magyar Televízió az első választás után, az összes geci becsomagolt, mert tudta, most aztán menni fog. És nem ment, cafon. Helyette megtanult öt perc alatt negyven év seggnyalás után, tökéletes erkölcstelenség után, elképesztő gerinctelenség után sajtószabadságról ugatni, és ezzel a kis trükkel mindjárt meg is buktatta az MDF-kormányt. És most megpróbálja eljátszani ugyanezt. Tudod, cafon, a komcsit mégiscsak pofán kell vágni egyszer, mert másból nem ért. De az a hajó elment - így aztán, tűrünk titeket...
Előzmény: rezső (147)
igazi Yosarian Creative Commons License 2000.04.02 0 0 148
Ha már így szóba hoztad rezsőkém, halvány fogalmam sincs! Viszont találtam még házi feladatot cafonnak, utálnám, ha ellustulna...
Nézz utána cafon, ki is volt az a Várkonyi Tibor. Nézz utána, mennyi pénzt is vett fel a Postabanktól Mester Ákos és Bölcs István, a sajtószabadság és sajtótisztesség nagyobb dicsőségére, aztán keress egy cikket a 168 órában, ami Princzről vagy a bankjáról szól a legnagyobb balhé idején. Kérdezősködj, ki volt az klassz fiú, aki "én tökös zsidó gyerek vagyok" felkiáltással beígérte az ötven kilós Szentmihályi Szabó Péternek, hogy összeveri. (Jó, segítek cafon, ez a nagyon tökös zsidó gyerek ugyanaz a nagyon tökös zsidó gyerek, aki a hetvenes évek elején maoista volt, és balról utálta Kádárt...) Érdeklődd meg a tévében, ki volt az a szabad demokrata miniszter, aki egy valag pénzzel támogatta az MC-sorozatot, cserébe személyesen mondta meg, kik készíthetik az adásokat és kik nem. Hívj fel engem cafon, majd elmesélem, kik és milyen alkalmakkor hívták fel az Aktuálist az indulástól kezdve egy éven át, ameddig ott dolgoztam, és milyen témákat akartak letiltani, milyen témák esetén fenyegetőztek.( Elárulom cafon, a kérdéses időben MSZP-SZDSZ kormánya volt az országnak.) Aztán, cafon, amikor az Aktuális vendégeként Torgyán József 1997-ben nem engedte meg, hogy leadjuk a bejátszást, feljelentette a MUOSZ estikai bizottságánál Bethlen Janit az MSZP. A minap Horn Gyula nem engedte Bethlennek, hogy leadja a bejátszást. Várom a feljelentést, cafon, meg ugyanazt a sajtóhadjáratot, ami akkor volt. Azt nem mondhatod, hogy most mindenki lapítani fog, mint szar a fűben, cafon... Hát itt mindenki a sajtószabadság bajknoka, vagy nem?
Előzmény: rezső (147)
rezső Creative Commons License 2000.04.02 0 0 147
Kedves igazi.

Ha már megemlítetted. Nem tudod véletlenül miért tüntette ki a miniszter Ba:cher Ivánt.

Azért a pazar cikkéért, amelyben az Orbán és a zongora helye témában felülmúlhatatlan értekezést közölt?

Előzmény: igazi Yosarian (146)
igazi Yosarian Creative Commons License 2000.04.02 0 0 146
Aztán cafon, ha kibeszélgetted magad Merukkal meg Gál J.-vel, járj utána a szakmában, hogy kicsoda is volt Aczél Bandi, és mit is csinált Londonban. Érdeklődd meg, kit és miért rúgatott ki a gimnáziumból Bacher Iván (bocs, nincs "umlautos" ám!)... Ha maradt egy kis időd, végig böngészheted a magyar sajtó produkcióit a tíz esztendővel ezelőtti marosvásárhelyi magyarellenes pogrom idején. A kinti magyarokat köpködték a "tisztességes sajtómunkások", és arról pofáztak, hogy mi verjük szegény románokat. (Kiheverhetetlen a komcsi internacionalizmus, no!) Tudakold meg MGP-től, vajon ki a fene dobta fel őt a titkosszolgálatnál, amikor mikrofilmet csempészett nyugatra. Keresgélj a Szabad Népben, hogy követelte egy Vásárhelyi Miklós Pócspetri megbüntetését, ártatlan parasztok felakasztását. Ugyanő hogyan akarta Mindszenty vérét... Kutass emlékeidben cafon (ha vannak), vajon tiltakozott-e egyetlen külföldi szervezet is, amikor a titkos Horn-Meciar paktum nyilvánosságra hozatala miatt rendőrök lepték el az Új Mao szerkesztőségét és elindult a per. Kinyitotta-e a pofáját egyetlen kurva tisztességes és mindenre figyelő szervezet is, amikor verőlegények dorongokkal szana-széjjel verték a Demokrata szerkesztőségét. Nem? Vajon miért nem, cafon? Aztán mi lenne itt cafon, ha verőlegények ugyanezt tennék a Népszabadság, a MH vagy a Népszava szerkesztőségével? De mondjunk egy sokkal kisebb példányszámú hetilapot: mondjuk valaki(k) szétvernék a Narancsot? Lenne ordítás, cafon? Amerikától a Köztársaság térig és vissza? Hol maradt a tiltakozás cafon, amikor Horn Gyula személyes parancsára leváltották Bethlen Jánost a Híradó főszerkesztői posztjáról?
Ti miért akkor aggódtok csak, ha történetesen nem büdös, moral insaniti komcsik vannak éppen hatalmon? Mondjál már valamit, cafon!
rezső Creative Commons License 2000.04.02 0 0 145
Tobie zawsze. Nawet zadarmo.
Előzmény: igazi Yosarian (144)
igazi Yosarian Creative Commons License 2000.04.02 0 0 144
Kösz!
Előzmény: rezső (143)
rezső Creative Commons License 2000.04.02 0 0 143
Popieluszko
Előzmény: igazi Yosarian (142)
igazi Yosarian Creative Commons License 2000.04.02 0 0 142
Tudod mit, cafon? Csak a te kedvedért folytatom, ha már így belejöttem. Szeretem, amikor aggódik a sajtószabadságért mondjuk az a Miklós Gábor, aki 1982-ben vezércikkben örvendezett, hogy a lengyel titkosszolgálat megölette a lengyel papot. (Tudom, hogy hívták a mártírt, csak nem vagyok biztos nevének helyesírásában, azért nem bátorkodom leírni.) Ez az ember most a Népszabadság Washingtoni tudósítója. Akkor szolgálta meg mostani állását, ugye? Szeretem, ha aggódnak olyanok, akik a hatvanas évekban a komcsi magyar titkosszolgálat embereiként magyar ellenzékieket ütöttek le Bécsben és csempésztek haza, hogy börtönbe lehesen csukni őket. A történetet megírja a kifejezetten baloldali elkötelezettségű Paul Lendvai a könyvében. Ő szemérmesen csak a V.P. monogramot használja, leírom a te kedvedért, cafon, ez az úr Vajda Péter, a Népszabadság "hírfőnöke", mindent tudó szürke eminenciása, és biztosan kurvára aggódik most a sajtószabadságért.
Aztán, tényleg ízléses, amikor felnőtt emberek balról kívánják megdönteni Kádár rendszerét, maoista összeesküvést szerveznek, nacionalistának bélyegzik az egyetemisták március 15-i tüntetését és "ellentüntetést" szerveznek, mindezt 56 után! Pfúj, mindjárt hányok... És ezek az alakok húsz év után odaállnak Petőfi szobra alá, és ki merik nyitni a pofájukat... Hihetetlen! Az külön megdöbbentő, hogy a Csurka által hülyén megvádolt Demszky előadja, hogy ő csak bement érdeklődni a Gyorskocsi utcába, miért nem kap munkát... Aha! Azt azért úgy elképzelem, amint a komcsi titkosszolgálathoz befárad Demszky Gabi megfigyelt. -Jó napot kívánok! -köszön illendően a kapusnak. -Mi tetszik? - kérdezi őt a kapus. -Tudja uram, engem maguk megfigyelnek, melót nem kapok, mostan jöttem megkérdezni valamelyik parancsnokot, hogy miért van ez így... -Ó kérem, természetesen, fáradjon velem... -felelt erre a büdös Kádár derék smasszere, és már vezette is Gabit, hadd érdeklődjön kedvére. Ti ezt tényleg elhiszitek, fiúk?
igazi Yosarian Creative Commons License 2000.04.02 0 0 141
Istenem, Istenem! Bauer Miki, az ávó egykori verőlegénye és "kínzótisztje" mára "kiváló jogász " lett - ahogy Eörsi Matykó nyilatkozta róla. Horn Gyulus, pufajkás hazaáruló geci meg miniszterelnök lett a demokráciában, szabadon választva! Az ő négy éve alatt elnökölt a parlamentben az a Gál nevű sültbolsi, aki 1988-ban, amikor a Fideszt megalapítottuk, Fejti elvtivel egyetemben azt hörögte a KB ülésen, hogy "ezeket nem elég az egyetemekről kirúgni, ezeket börtönbe kell csukni". Horn Gyulus amúgy egyszerűen eltüntette a múltjára vonatkozó iratokat, és hazudott. (egész életében hatzudott...) Mikor a törvény szerint le kellett volna mondania minden tisztségéről, mint az ügynöktörvény érintettjének, azt mondta: "Na és?"
A legundorítóbb gyilkos, szadista, hazaáruló bolsi is lehet elkötelezett demokrata. Ez nekik meg vagyon engedve.
Aki csak látott egyszer életében Wermacht-egyenruhát, az élete végéig "náci söpredék" marad.
De náci mindenki, aki komcsit mer basztatni.
Szabad Nép, 1950-56; Ott lehet tanulmányozni a mai fiúk-lányok taktikáját. Szóval nem értem, miért pont Lendvai Ildikón vagytok annyira kiakadva. Amikor cenzúrázni köllött, cenzúrázott, mikor sajtószabadságért köll tüntetni, akkor tüntet. Ha holnap lerohannának minket az oroszok, és visszaállna a kommunizmus, az egész bagázs, Lendvaistól, Hornostól, Gálostól részt venne a Fideszesek, MDF-esek stb. "gyanús elemek" összeírásában, internálásában, és ott folytatnák, ahol tíz éve abba hagyták. A szadisok pedig elutaznának messzire, vagy maradnának, és "az ahogy lehet" etikájára hivatkozva szintén folytatnák munkájukat.
Javaslat: majd egyszer, ha lesz ideje a sok okos balos meg liberális fiúkának, beszélgessen el sajtószabadságról, sajtóetikáról mondjuk Gál J. Zotyóval. Ő annak a Gálnak a fiacskája, amíg papuskája a parlament elnöke volt, a Népszabadság színeiben parlamenti tudósítóként járt a faterhoz sajtótájékoztatóra, most a Népszava c. egészen leírhatatlanul gecsma újság főszerkesztő-helyettese. Vagy dumcsizzatok sajtószabadságról Meruk Jocóval. Na, az még egy helyes alak! Az apja ávós volt, ő III/III-as ügynök és katonai elhárító a Magyar Népköztársaság madridi nagykövetségén, így lett belőle a demokrácia sajtószabadság-bajnoka; legemlékezetesebb produkciója, amikor a Kurir külpol. rovatvezetőjeként vezércikkben üdvözölte, hogy az orosz elitkommandósok megtámadták a litvánokat, elfoglalták a litván tévéadót, és mellesleg meggyilkoltak egy halom embert. Beszéljétek meg azzal a szarrakással a sajtószabadságotokat. Te vezesd a küldöttséget, cafon, te hamar szót fogsz vele érteni, baszd meg...
gerilla Creative Commons License 2000.04.01 0 0 140
És ha szükséges legfeljebb ma megírjátok a kritizáló egyed múltját.Nem igaz?
Rsüni Creative Commons License 2000.04.01 0 0 139
"Igazából már várható volt egy közvetlen támadás Lendvai Ildikó ellen. A FIDESZ harcmodor alapveto eleme , hogy ha valaki jogosan támadja a párt valamelyik húzását akkor a támadó személyét próbálják lejáratni.

Mit tehet arról a Fidesz, hogy csak olyanok támadják, akik piszkos múlttal rendelkeznek?
:-D

Előzmény: gerilla (137)
speaker Creative Commons License 2000.04.01 0 0 138
Miért ne lehetne LI körmére nézni? Szép keze van, és a körmei gyönyörű vörösre vannak lakkozva.
Előzmény: gerilla (137)
gerilla Creative Commons License 2000.04.01 0 0 137
Igazából már várható volt egy közvetlen támadás Lendvai Ildikó ellen. A FIDESZ harcmodor alapveto eleme , hogy ha valaki jogosan támadja a párt valamelyik húzását akkor a támadó személyét próbálják lejáratni. Ildikó további "bune" az is hogy sikeresen vesz részt a kormánypárti politikusokkal folytatott nyílvános vitákban.Ráadásul nincsenek gyanús vállalkozási ügyletei és nem volt kormánytag 94-98 között. Értheto ha a múltja kapcsán próbálnak valami nehezen cáfolható,bizonyíthatatlan mocskot rákenni. A stílus a vádlókat mínosíti.

Ja és csak a stílus kedvéért ,
Ui: Te fasiszta ,magyarkodó mocsok ,gyere nézz a körmömre!

speaker Creative Commons License 2000.04.01 0 0 135
MI=magyarok, de ezt te úgy sem érted.
Előzmény: cafon (134)
cafon Creative Commons License 2000.04.01 0 0 134
Helló!

Már megint lebuktál Meh-esember! Az adófizetők pénzén mérgezed a közhangulatot. Mi ez a királyi többes? Te és Orbán? Vagy te és kövérszájeráder? Vagy te és sasváriszilárd?

Előzmény: speaker (127)
cafon Creative Commons License 2000.04.01 0 0 133
Fiúk!

Látom működik a gépezet. Ezt gyorsan cáfolni kell. Veszprémben mást hallottam. Kérdezzétek meg a főnököt, hátha még valamit elárul. De ha csak ennyi lenne az már nekem elég. A komcsik ne komcsizzanak.

Előzmény: dekóder (112)
cafon Creative Commons License 2000.04.01 0 0 132
Kedves Aladár!

Miért ne kommunistázzak? Hátha megtudják? Kövér abbahagyhatná már a bolsi üldözési mániájával, mert hidegháborús helyzetet teremt. Másfelől, aki komcsi bérenc volt az ne kommunistázzon. Vagy akkor tegye hozzá, hogy én is az voltam, de már elmúlt.

Előzmény: Aladar1 (108)
speaker Creative Commons License 2000.04.01 0 0 131
Nem értem, mit nem értesz. Rendőrnek is elmehet valaki, amíg ki nem derül róla, hogy lopott. Az meg csak akkor derül ki, ha valaki megemlíti a múltját, amikor megint lopni készül. Nem kell lopni, meg újra lopni (ezúttal a sajtószabadságot), és LI lehetne akár az igazság rendőre is. LI ugyanis jelenleg nem a sajtószabadságért, hanem annak a korábbi eltiprói által még őrzött sajtóbeli előjogai és baloldali politikai cenzura megtartásáért agitál. Jobb lett volna, kevésbé feltünő, ha ezt a reszortot agitkánk másra hagyja.
Előzmény: evda (129)
gross Creative Commons License 2000.04.01 0 0 130
Negatívak vagytok... Mindig csak a fanyalgás, meg a szarkazmus.

Inkább örülnétek: ez egy ragyogó kommunikációs kihívás Lendvai Ildikó elott! Most bizonyíthat. Teher alatt no a pálma!

evda Creative Commons License 2000.04.01 0 0 129
Hogy is van ezzel a körmére nézéssel?
Nem azt mondta a pártelnök úr, hogy ők ezt kollégista koruk óta tudják.(Akkor hogy-hogy
eddig hősiesen hallgattak erről?)
Szóval, aki hallgat, az lehetett bármi, annak
"nem néznek a körmére". Szép.
Bolsi apparátcsik meg van még egy kettő erre-arra.
Mint látjuk, nem az a kérdés, ki mi volt és mit
csinált, az a kérdés, most hova áll!
Pontosabban csak akkor kérdés, ki mi volt, ha
nem áll be a sorba.
Valahonnan igencsak ismerős technika, csak valahogy nem jut eszembe, honnan.
Azt már csak futólag jegyzem meg, hogy tán arról volna érdemes beszélni, hogy most mi is történik.
Az ugyanis nem igazán magyarázza és menti e jelenlegi piszokságokat, hogy régen is csináltak
ilyeneket.

Előzmény: speaker (127)
Aladar1 Creative Commons License 2000.03.31 0 0 128
Nem tudom érdekes-e, de a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap nem említi L.I. -ot csak a Népszava, Népszabadság illetve a Napi Mao (ami mellesleg meg is adja a feltételezett megfejtését a monogramnak)
speaker Creative Commons License 2000.03.31 0 0 127
Ez a Lendvai a nagy pofáján bukott le. Ha hallgat, nem néztünk volna a körmére. Mostmár csak ilyen: hiteltelen, volt bolsi apparatcsik.
bagoly1 Creative Commons License 2000.03.31 0 0 126
Szerintem az ilyen Ledvai Ildikó és társai arra appellálnak -mellesleg jogosan-, hogy az ilyen korábbi múltbeli "érdekes" ügyek nem nagyon érdekelnek senkit. Mellesleg véleményem szerint ez baj. Se mint tudjuk a derék III/III azon robizott a legtöbbet, hogy az átmenet békés legyen. Magyarán meg ne zavarja már semmiféle erkölcsi alapú vita. Ez ugye mint közismert abban jelent meg, hogy mindenkiről "kiderült" hogy "ez is csak egy gazember", illetve abban, hogy támadható multú emberek kerültek pártok élére (mely pártok vezsélyesnek ítéltettek a pártközpontban), lásd Szocdemek, és kisgizdák, és plusz lásd még hálózati személyek jelenléte az ellenzéki pártokban. No ugye ezután a Lendvai Ildikó féle multbeli folt "már nem is olyan nagy dolog", csak büdös.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!