Kerem. Egyszeruen felhaboritonak tartom az MSZP s politikusok ilyen szintu biralatat, a koholt vadakat, es a ragalmakat, hiszen ah megnezzuk, oket ovezte a legkevesebb botrany (a tv ben az idejuk alatt alig beszeltek a botranyokrol) es az o kormanyzasuk alatt volt a legjobb mindenkinek, es meg azzal sem lehet oket igazan vadolni, hogy eltettek volna a penzeket. De a mostanika meg az orszag penzebol vesznek maguknak autot, meg hazat meg TVt es abbol mennek nyaralni, es kozben nem foglalkoznak a nyomorral. azthiszem erdemes elgondolkodni azon, hogy kiket biralunk...
rezső klaviatúrájából csak úgy fröcsög a randa, zöldessárga demagógia!
Ilyet akkor hallottam utoljára, amikor '94-ben az MDF le akarta járatni a "közszolgálatiban" az akkor már egyértelműen vezetésre álló MSZP-t azzal, hogy bemutatta a fogatlan hazafit, akinek a fogát a pufajkás Horn verte ki.
A másik megható kép a volt MSZMP székház pincéjéről szólt, ahol az átkosban az ellenzékieket darálták le, nagy húsdarálóban!
Sajnos én nem vagyok olyan mint Ti tágranyílt szemű, mindenben az értelmet és igazságot látó hazafiak, corvin-közi gyűzők, partizánok, bolsizók...
Bár engem a nagy cucilista-kumunista párt küldött a világűrbe, de ettől még nem vagyok elfogult a nagy cucilista-kumunista párt felé.
Én csak azt látom, hogy minden nagyobb párt volt már hatalmon, és minden nagyobb párt hemzseg a botrányoktól.
Aki ezt nem ismeri be, az vagy hülye, vagy érdekeltsége van...
Inkább alapítsa meg a sok nagy hazafi a saját pártját, álljon elő egy igazi programmal, mutassa meg az arany utat és én ígérem, hogy 2002-ben rájuk fogok szavazni!
"Meggyőzően esetelte, hogy annak ellenére is rájuk kell szavazni, hogy még nincs programjuk. És elmondta, hogy mindent a Bokros csomagnak köszönhetünk. Azt meg nekik. "
Vegul is nem mondott hulyeseget. Mert most semmi szukseg arra,hogy valami programja legyen egy partnak. Egyszeruen hagyni kell menni a dolgokat es nem nagyon beleavatkozni a nagypolitikanak.
Kell csinalni egy normalis koltsegvetest es kesz, es szep kis lepesekkel elore, nem kapkodva.
Lyally rezső!
Akkor mégsem hallucináltam. Akkor mégis Kovács László ontotta a tutit az ellenzéket elhallgattató, a sajtószabadságot sárba tipró közszolgálatin.
A Baló-Kovács párost elnézve egyszerűen azt hittem, hogy rémeket látok.
És akkor mégsem jáccott csúf tréfát velem a fülem, amikor azt hallottam, hogy Kovács megmondta, hogy az MSZP egyetért pl. Tony Blaire-rel, aki szerint az oktatásba köll a pénzt fektetni mert az nagyon megtérül. És amikor erre Baló azt találta mondani, hogy hát ezt monnya a Fidesz is, Kovács Laca ötletesen kivágta magát azzal, hogy demecsoda különbség csinálni a dolgot vagy csak pofálni róla, mint a Fidesz teszi.
Csak tudnám, hogy erre a befektetési tippre miért is nem lyöttek rá 94 és 98 között.
Hali,
Pirítós
Meg határozottan charmos is, ahogy huncutul mosolygott tegnap este az Aktuálisban arra a csúnya fideszes Baló Györgyre.
Meggyőzően esetelte, hogy annak ellenére is rájuk kell szavazni, hogy még nincs programjuk. És elmondta, hogy mindent a Bokros csomagnak köszönhetünk. Azt meg nekik.
De a Fidesz a szegényeket kizsákmányolja. Ők tudnák mit kell tenni. De még tárgysorozatba sem veszik...