Annak lesz majd hírértéke, ha Dorina vagy Vivien lesznek terhesek, mert az tényleg egy olyan emberi életet ad a világnak, ami a műsor nélkül nem jött volna létre :)
A szereplők közül sokan maradtak a köztudatban és sokan majomkodnak jelenleg is a tv-ben. Mások pedig aktívan versenyeznek és a sporteredményeikről lehet hallani (pl. - Gabi).
Tény, hogy felejtősek az exatlonisták és tized annyira nem népszerűek mint 2-3 évvel ezelőtt, de azért még látni lehet őket itt-ott.
Zsolti pedig szerintem pont nem a felejtős kategóriába tartozik. De ennyire nem izgat az, hogy nem cikkeztek róla. Elvégre tényleg nem közszereplő és a magánéletét megtartja magának. Csak furcsa, hogy Móricz Daninál jöttek a cikkek arról, hogy jön egy Exatlon baba, Zsoltinál pedig semmi. Pedig megtehetnék, hogy cikkeket gyártanak azzal a főcímmel, hogy: Az Exatlon sztárja szülői örömök elé néz! ... és ehhez kiraknak egy képet ahol az egész 2020-as bajnokcsapat rajta van, nehogy egyből kiderüljön, hogy kiről van szó és az emberek kíváncsiságból rákattintsanak.
Fasz se tudja. Bár beismerem, a műsor, amikor ment, nagyon tudott hatni, így utólag kicsit olyan, mintha nem is lett volna. A szereplők többsége pedig felejtős valahol, Zsoltot is ideértve.
2 hónapon keresztül volt "epizódszereplő" és a végső győzelemre a legnagyobb esélyesnek tartották őt a 2. évadban. Az Exatlonon kívül pedig 10x-es kick-box világbajnok. Szerintem vannak nála jelentéktelenebb személyek (akik kapnak cikket).
Mondjuk a Family Feud tényleg vicces mulatság, és mindössze egy estét ölel fel. Kapnak kis pénzt érte és még jól is szórakoznak.
Azért az más, mintha végig kéne sz*pni egy teljes Farm évadot relatíve bagóért (míg mondjuk melletted egy híresebb celeb jóval többért lapátolja a sz@rt).
Nagy esély, mivel a Mokkában is ők ketten voltak mostanában vendégek. Oda meg mindig azokat hívják, akiket szerepeltetni akarnak. Dorci is ott lesz szerintem. Bogi viszont mondta, hogy már nem akar szerepelni semmiben.
Janka, Reni, Krisztián, Dávid és Zozó a promókép alapján. Egyébként nagy élmény lehet kb. gombokért baromkodni ezekben a műsorokban. Ezt Franci nyilatkozta nemrég:
"A korábban a fitneszversenyeken is taroló Szabónak az Exatlon nem hozta el a kívánt lehetőségeket (szerinte a kereskedelmi csatornák nevetséges ajánlatokat tettek neki)..."
Ebben ha mondjuk a Farm is benne van (mi más még?), akkor a topceleb gázsik a topcelebeknek jár csak.
Vicces lenne egy Veszti-Rozs Geri párosítás ebbe a műsorba. Mindkettő ott imbolyog a csatorna körül, tehát esély is van rá. Ha nagyot akarnak húzni, akkor csinálnak egy négyest, amiben még Durci és Bogi is ott van. Ötödiknek meg mehet akárki.
A párharcból két évadot is forgatnak, így akár mehetnek mindketten. A rövidebb évad miatt szerintem mindketten vállalnák. Mehet akár Vesty is, ha a párja akar szerepelni. Nagy esküvőt akarnak, jól jöhet a pénz.
Nyitottam az Ötösnek külön topikot, mert még nem volt neki és még sose nyitottam.
De amúgy ha olyan jó lesz, mint az amcsi változat, akkor sikeres lesz.
Ami exatlonosokat illeti, nem csak győztesek, döntősök is ritkán vannak más műsorokban. De amúgy gondolom nem akarnak így nagyon futtatni senkit, hanem itt-ott betenni embereket, ahova illenek. Nyilván páran nagyon szeretnének betörni a médiába (Vesty, Timi, Dorci), mások nem.
Ebbe a műsorba amúgy bárkit elhívhatnak, aki érdekes és vicces jeleneteket hozhat a családdal, pl. Lilla a szüleivel és a két szintén kajakos tesójával is mehetne simán.
Bálintot és a csaját szerintem Ázsiára Amerikára tartogatják, Párharcba gondolom a Somhegyi-Viczián és/vagy a Kővári-Halász duó megy.
Nagy Danit pl. nem, pedig a Vigyázat gyerekkel vagyokba is meghívtak minden gyerekkel rendelkező Exatlonost. Lehet ő nemet mondott rá. Az is meglepő, hogy a győzteseket sem hívták még sehová, pedig szerintem nem mind mondana nemet.
Szerintem ide is azok közül fognak menni öten, akikkel még foglalkozik a TV2 és akik utána lehet feltűnnek majd az Ázsia Expressben és a Párharcban is.
Melyik exatlonost nem kapták még elő ilyen hakniműsorban? Talán fura módon a győztesek azok, akik kimaradnak ebből, bár Kata anno szerepelt a gagyi családi futóversenyben.