Keresés

Részletes keresés

Jungfrau Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1201
Kedvellek cleo!

Előzmény: cleopatra (1193)
aromo_ Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1200
CaMel!

Hogy van-e a fáknak aurájuk? Nemtom... még nem láttam, de ha
akarnám biztos látnám :-))) Én inkább az életműködést látom
a fákon _belül_. Vagyis vélem látni. Akárhogy is, a fák eddig
még csak szelídek voltak velem amikor bicajoztam.

A kutyákkal/macskákkal egész más a helyzet. Mindig az az érzésem,
hogy ők érzik ha utazom... Sőt a macskám (mer van) még egyetlen
egyszer sem engedte, hogy úgy szálljak el, hogy közben rábambulok.
Legtöbbször csak kimegy a látókörömből, de többször történt már
olyan is, hogy kétlábra állt és rámfújt mintha azt mondaná, hogy
ne csináljam ezt vele. (De volt már olyan is, hogy egyedül voltam
és a macsek segített ki a parából: a fejemre ült és ott maradt
kb egy órát amíg meg nem nyugodtam...)
Se rámfújni, se a fejemre ülni nem szokott csak ha hofmanndoki
nálunk vendégeskedik :-)))

aromo_

Keszeg Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1199
Udv Cleo!
Nagyon igazad van. Kisse "divat" lett a drogokbol, es sajnos a hozza tartozo kultura nelkul terjed. Foleg a fiatalabbak koreben. Ami baj.
En igazabol orulok, hogy nem kerultem tul hamar kapcsolatba veluk, mert latom, hogy hova vezethetett volna.
DaveG Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1198
Dehogynem, szegyellem is maga miatta. Itt az Antarktiszon megvetik a becsületes embereket :)
Előzmény: CaMeL (1197)
CaMeL Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1197
DaveG!!!
Miért, te nem hazudsz folyamatosan, mint én ? :)
CML
Előzmény: DaveG (1195)
CaMeL Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1196
Kedves cleo!
Igen, divat lett drogozni. Evvel kapcsolatban hadd meséljek vmi. személyeset. Nem is emléxem mikor kezdtem el ide a topicba irogatni, úgy két hónapja. Ez előtt volt szerencsém(???) kipróbálni már a bélyeget. Nem volt túl kellemes élmény, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, nem érdekelt hogy nem tett rám túl pozitív benyomást. Aztán itt kiokosodtam. De tényleg. Rengeteg közvetett tapasztalatot szereztem az itt hozzászólóktól. Rájöttem, hogy nem jól használtam. Azóta másképp látom a dolgokat, teljesen. A bélyeg segít megismerni a tudat legmélyebb elemeit. Nem hittem, de tényleg így van. Nem fogom (mert nem is tudnám) leírni, hogy miben változtam meg azóta, amióta egy általam tudatosan tervezett trippet tudok a hátam mögött. (Najó egy trippet nem is lehet megtervezni. De úgy nagyjából azért igen: kivel hol mitcsinálsz)
Rámjött az agymenés, átgondoltam rengeteg dolgot, mit kéne változtatni az életemen. Ezek részleteivel meg főleg nem untatnék senkit. A konklúzióm az, hogy ésszel kell(ene) használni mindent. És az, amit Te írtál, hogy ki kell használni a cuccban rejlő lehetőségeket.
Valaki azt írta itt a topicban, hogy azért nem dob exet, mert nem kell neki "hamis boldogságérzet". Erről is el tudnék azért beszélgetni...
Nekem bejött (a bélyeg), de ettől nem fogok rászokni. És Téged sem agitállak, még a kipróbálásra sem. :) Helyette kapsz tőlem egy virtu-pipát, hogy itt a topicban is tudjunk szívni. (jointot nem sikerült kreálnom)
Íme: ======U (elég gyenge, de működik ! :)))
Maradok tisztelettel:
CML

DaveG Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1195
Engem is mindig az paráztat hogy az Index ip-t is loggol-e.. Mert ha azt kiadják a net-police-nak akkor végünk.
CaMeL Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1194
welcome aromo_ !
Fákkal beszélgetni király érzés. Illetve olyan állapotban lenni király, hogy megérted mit mondanak. :) Egy fának van aurája vajon? Szerintem biztos.

Coma, köszi a segíccséget !!! Azt hiszem először azért megkeresem a HTML suli c. topicot, és ott próbálkozom :))

szülőpara: Kb. egy fél éve tudják a szülők, hogy dohányzom. Előtte azért figyeltem, hogy ne kerüljenek szem elé a cigisdobozok. Amióta viszont nem kell erre figyelnem, tényleg nem is figyelek. :) LÉNYEG: Anyukám eccer megkérdezi, hogy mijért vannak mindig széttépve a dobozok. Hmmm... "Csak úgy... néha unatkozom, és játszom vele" :) Hát ennyi. Na jó, ez csak egy 1/2para volt.

Visszatérve a nagy topicparához: Nekem elmúlt. :) Ma (is) fogok egy vicces cigit szívni, és ebben egyelőre úgy néz ki, hogy senki nem tud meggátolni. (értsd: hivatalos közeg) Kopp kopp, azért lekopogom. :) Egyébként is itt mindenki egy elmegyógyintézetből írja le a képzelgéseit, semmi valós háttere, tartalma nincs a dolgoknak. Ugye? ;-D A storykat én legalábbis mind mind kitaláltam, vagy álmodtam. Bárminemü kábítószerrel még csak közvetett kapcsolatom sem volt, ezek is csak a képzeletem szüleményei. Ezt most felelősségem teljes(?) tudatában írom.
További jó *-t mindenkinek!
CML
* = Ízlés szerint bármi beilleszthető

cleopatra Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1193
Kedves CaMeL!

Nem probaltam és nem is kivanom kiprobalni. Tudom, hogy erős az akaratom, de nem kivánok rizikózni. Egyébként idegenkedem a mai helyzettől, mert úgy látom, hogy sokan divatból drogoznak, mert ez menő és veszélyes, ugyanakkor nem használják ki a cuccban lévő lehetőségeket.

Szia

-c-

Előzmény: CaMeL (1180)
aromo_ Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1192
Szasztok

(Nemmondommeg, hogy mennyire örülök, hogy megtaláltalak benneteket :-)

Beugrónak 1 útleírás (melyiket az ötezerből...?):

Talán a legutolsó szépségest mondom el. Egyszer nemrég tízen jóbarátok
elutaztunk a gyönyörű fővárosból a gyönyörű vidékre egy fullvíkendre.
Dombok, erdő... mi kell még...? jaja... zöld és korong épp volt kéznél
olyan mennyiségben, hogy alkalmunk volt kipróbálni: meddig lehet fent
az ember a korongon. Hárman vállalkoztunk a kísérletre és megállapítottuk,
hogy 24 órát legalább... aztán bealudtunk. De, hogy addig mi minden történt :-)

Felekkel kezdtünk azután ízlés/érzés szerint 1/4-ekkel vagy 1/8-okkal folytattuk
és persze rengeteg zöldet fogyasztottunk. (Megfigyeltétek, hogy a korong valahogy
egyenletesebb érzés mint a trinyó? És, hogy a zölddel is másképp működik együtt
mint a papír? Ha kevés korongot nyomsz és beindul a "nemjönbenyomokmég" fíling
és tényleg nem nagyon jön, akkor 1-2, de inkább 4-5 spangli segítségével
(azaz ha hülyére szívod magad) át lehet billenteni a dolgot. És ha már átbillent
akkor 3-4 óra egyenletes "senemtripsenembetépésdemégisjó" állapot jön.)

Szóval fogyott a korong mi meg ott voltunk az erdő (igazi erdő) közepén.
És hihetetlen volt... A korongtól nálam nincs spirál (v.ö. tripnél meg van)
viszont van megváltozott térérzékelés... mintha olajosabb lenne a tér és
örömtelibb. Egyöntetűen állapítottuk meg, hogy gyerekkorunkban amikor
mesét hallgattunk ilyennek képzeltük a mesebeli erdőt. Nem láttuk a fától az
erdőt: minden fát külön-külön érzékeltünk és kedvesek voltak velünk a fák.
Kommunkiáltunk velük. Ismeritek az érzést? Nem szavakkal beszélsz, hanem
érzed a másikat, akár a fát is. Ott álltunk a fák között és teljesen átéreztünk,
hogy az ő létezésük és a mi létezésünk lényegében nem különbözik egymástól.
Ha éppenséggel nem ugyanaz. Ők néhány millió év alatt másképp rendezkedtek
be, másképp csinálják azt amit mi is csinálunk: ezt a létezéstémát. Nincs különbség
egy szem se. "Az embernél semmi sem csodálatosabb"??? Szerintem inkább semminél
sem csodálatosabb semmi. Minden épp olyan csodálatos mint minden más.

Az erdőben ötpercenként szakadtunk ki... Mi azt nevezzük kiszakadásnak
amikor "észnél vagy", de bent vagy a tripben és valamire koncentrálni (bambulni)
kezdesz... Néhány másodperc után (kb 20-30) eltűnik minden rajtad és a koncentráció
tárgyán kívül és csak ti vagytok és nyugalom és egység és úgyse értem meg én
magam sem, hogy mi ez, de ez van. A lexebb a nap vége volt... találtunk egy száraz
patakmedret, mindenhol avar, földszag, a fák vigyáztak ránk, megálltunk
és ott kb. egy negyedórát töltöttünk úgy kiszakadva, hogy közben együtt maradtunk
mi hárman is. Szerintem ilyen lehet imádkozni. Én így csinálnám... ha tudnék :-)
Parának árnyéka se. A tuják a ház körül megmutatták fraktál-természetüket.
Hálás vagyok érte.

Már eddig is sok volt, de még írnom kell :-)))

Shroom, Thaumiel!

Nem emlékszem, hogy szó esett volna a topicban Tim Learyről... pedig kellene.
Sokat lehet tanulni :-) A The Psychedelic Experience-ben az öreg
_GYAKORLATI_ útmutatást ad a sikeres pszichedélikus élményhez a tibeti-buddhista
hagyományok (elsősorban a halottaskönyv) alapján. Egészen pontosan:
mit kell tenned egy trip során, hogy az élmény ego-vesztéshez (ijesztő, mi? :-))
vezessen. Kivonatos fordítást már csináltam, ha kell nyomom.

Nincs képem többet írni, pedig... :-)

Ja, de! A Szent Növényeket felvettem... Óvatosan lehet kopizni :-)

És még:

ez az én hátam
ezen én pörgök
tudod elvisz az ördög
ha abbahagyom
mer arra nagyon
kényes
legyen a szem fényes
és tág a pupilla
na illa
berek...
a tudatom túl van
hét határon
ha minden áron
színt kell valljak
én színt vallok:
zöld.

aromo_

SkydiveR Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1191
Ha mar a pararol van szo......
Nekem minden egyes belepeskor (marmint erre a topikra) elkeri a jelszavamat, tehat be kell jelentkeznem. Peldaul most is, hogy irom ezt a hozzaszolast, majd be kell loggolnom, hogy el tudjam kuldeni nektek. Erdekes, hogy ez a problema csak akkor jelentkezik, amikor ebbe a topikba akarok irni, vagy olvasni. Nagy testver figyelne bennunket? Nem tudom van e a ket dolognak koze egymashoz, de ha igen, akkor csak annyit mondanek, hogy eleg sovany a trukk :oP Es inkabb a sajat dolgaval kellene torodnie mindenkinek, talan nyugodtabb lenne mindket fel.....

CaMeL:
Nnna hol is megy az Osszeeskuves elmelet? :oD

Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1190
A következo dologra döbbentem rá egy szombat éjjelen tüdom zöld homályában leledzo lelkem mélyén megbúvó, de annál aktívabb értelmemmel, mely tudósok szerint fizikailag az agyban ölt testet:

Ha intelligencia hányadost akarok mérni, akkor olyan tesztet kell szerkesztenem, amire majdnem 100 százalékban képtelenség rossz választ adni. Fals válasz tehát csak igen körmönfontan adható a kérdésre. Tehát minél kisebb az IQ annál intelligensebb a vizsgált személy. És ha a vizsgált alanyok THC-t szívnak ez a szám akár negatív is lehet. És ha ez mondjuk igazolódik, akkor csakis mi, igen mi népesíthetjük be az Univerzoomot. Közben persze úgy fogjuk érezni, az Univerzum népesít be minket. Én legalábbis úgy érzem, képes vagyok magamba fogadni a Világmindenséget. És szeretni is tudom.

Thaumiel: Inverzek:

Takarodj Tijuanaból. Víz, colibátus és szelídkender.

PI

Coma Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1189
gondolom van egy párszor, mert most meg 0006
na, én megyek aludni, te meg az alagsorba
...kinek a papné... :))

Coma

Előzmény: dealer_ (1187)
dealer_ Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1188
coma bocs, most megis inkabb mennem kell, ha most akartal egyszerre valaszolni, de szoval ez az ember nem megy el baratnom, meg aztmondja az alagsor az ilyenkor kituno hely, csondes minden... szoval megyek az alagsorba..
Előzmény: dealer_ (1187)
dealer_ Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1187
coma mondj valami storyit.. 1000 az inetrenetido. :) ez milleneum.. milyen gyalkran van ilyen?

Előzmény: dealer_ (1186)
dealer_ Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1186
:)) koszonom, eppen kacerkodom egy ujabb tomes gondolataval, csak most nemvagyok egyedul..
na nincsenek mostababan storyk, pedig jok.., az jar alandoan a fejemben, hogy egyszer szigeten szivtunk jol mint rendesen , ugyjott en hajtom vegre aaz ilyenkor szokasos elelem folyadekvasarlast (bazz az elob elment mosmeg visszajott. mileszebbol sohanelegyel kollegista..) szoval..szoval vasarlok latom a sok kalyat meg minden levagyok blokkolva, adom nonek a penzt, az visszaad.. enmegnezek butan aztsetudom mivan... erre felsikolt: Jajj bocs rosszul adtam vissza, aztan adott meg penzt, majd eljottem...., most belegondolva jo hogy nem felejtettem ott magam, kitudja hanyszor adott volna meg vissza..

Előzmény: Coma (1185)
Coma Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1185
a 60-at tuti megütöd a 100-as skálán az előző írásod alapján :))
Előzmény: dealer_ (1184)
dealer_ Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1184
szerinted?? :) (gondoltam holnap nem lesz oram) lehet a beszivasok merteket skalazni, ugyertem, hogy 0-100-ig mennyire vagy beszivva mondjuk.. jolenne egy skala is azert.
Előzmény: Coma (1183)
Coma Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1183
mondd csak... tiszta vagy?
:)))

...watch me grow turns, psycho begins...
Coma

Előzmény: dealer_ (1181)
Coma Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1182
azt nézd meg mindenképp... nagyon király film :))) főleg a vallatós rész...

itt egy kis segítség:
kép: img src="http://www.geocities.com/SouthBeach/Sands/9231/tksani.gif"

az i elé kell írni egy < jelet, és a végére a gif" után meg egy > jelet (azért nem írom oda, mert berakna egy képet...
és a cím helyére bemásolod a kép címét (copy image location, és utána beilleszted a ""-k közé)
ilyen lesz ez:

kép:

Coma

dealer_ Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1181
Ja emberek magam is paras vagyok, mar hosszu ideje probalom feldolgozni a topik teljes tortenetet, hamar elfogyott az uj hozzaszolas, de szoval visszaterve paran vagyok.. Itt vannak ezek a dolgok, amirol szerintem latszik mindrol, hogy mirol van szo... aztan szoval paras na.., ne olvassa ezt mar mas.., lakitsunk foldalatti egyesuletet :), ... vagy inkabb had lassak, es lathassak meg, hogy mi a jo...akkor meg ne bujjunk el.. :)))))))))))))))))))) hat akkor nem is vagyok paras!!!... akkor ez most jo vagy nem?,mar az, hogy ez igy itt megy.. szoval paras vagy nem?
CaMeL Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1180
Valaki kérdezte, hogy mikor lesz industry:
Toronto Night
2000 04. 08.
Szentendre Rózsa u. 8.
mainroom:nan*d; matt c (industry Toronto); andy slate; kühl
orangeroom: gasper; slam jr.; pöli; robo
base x: palotai+ mc pablo, pedro, cadik
jegyár: elővételben: 2300HUF helyszínen 2800HUF
www.industry.hu
... és akkor ha jól látom több adat már nincs a szórólapon. :) Ha valaki esetleg otthon van a t-mában elmagyarázná nekem, hogy vajh' mit jelenthet a "we still love you" felirat? Azt tudom hogy a nyitóbulin valami botrány volt. Nem volt engedélyük, és buli közben bezáratták. De ezt innen a topicból szedtem, már volt erről szó. De lehet hogy nincs is köze az egészhez, csak már megin élénk a fantáziám.

cleopatra: Ez jó, hogy már így aggódsz még meg sem született gyermekedért! Egy piros pont. Egy kérdés: de azért próbaképp már használtál mást is ?
A 2001, 2002 dolgot nem értettem hirtelen, meg kellett néznem mire írtad.:) Egyébként akár már holnaptól is el tudnám viselni...

Thaumiel: egy spannak megmutattam ma a topicot. Lementem kajáért, és mire visszajövök, kész van a röhögéstől. Az inverz himnuszod betett neki :))) Remember?

+1x meg szeretném kérdezni a fórumtól, hogy tudna-e nekem vki abban segíteni, hogy egy BMP file itt díszelegjen a topicban??? AnalfaHTML vagyok. :-s

MÁS: A tv2-n a Hálóvilág c. műsorban Bombera Krisztina kisasszony egy hozzászólást olvasott fel az index t.asztalból, névvel eygütt. A heti7esben is soxor utalnak rá, a Verebes is mondta, hogy rendszeresen olvassa. Szem előtt vagyunk/lehetünk...?! Ma kicsit mélyebben elbeszélgettem egy barátommal erről a dologról, hogy mi itt nyíltan kitárjuk titkainkat a világnak. Parán vagyok. De megyek aludni, holnapra elmúlik. Meg kell néznem az Összeesküvés elméletet. :)
Sunshine&happiness!!!
CML

Shroooom Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1179
nemtom 'frau, de én mindig úgy értettem, hogy "show me the meaning of being lonely..." :)))) valakitöl meg kéne kérdezni, hogy melyik a helyes :)).

szerinted melyikünk a nagyobb Bekksztriiit bojz rajongó?
áj van it det véj!!!

Előzmény: Jungfrau (1176)
cleopatra Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1178
???
-c-
Előzmény: Jungfrau (1176)
Coma Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1177
most szólt az öcsém, hogy van papír, de csak mcdonalds-os... az meg nem tudom, hogy milyen
állítólag valami új
valaki esetleg hallott már róla? használta?
vagy én fogom tesztelni? :))

...catalogue your dark and set some new marks...
Coma

Jungfrau Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1176
Show me the minute of being lonely...
Előzmény: cleopatra (1175)
cleopatra Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1175
_Inkább 2001, vagy 2002 lenne jobb.
TEKERD meg a volumét, hadd legyen nagyobb_

Bár ez nem Kispál (litle Paul and the skunk) topik, de hamár az évaszámokról kérdeztél.

-C-

Előzmény: CaMeL (1022)
cleopatra Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1174
CaMeL!

Nem kedves, kábszer szóba sem jöhet. (nem akarom tönkretenni magam, később gyerekeket akarok), a zöld viszont rendben van.

Make love, not war on drogs :-)

Előzmény: CaMeL (1156)
Coma Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1173
én az úristen...-ról
ja, hogy arra gondoltál, hogy megjelenik?
hát manapság, hol nem jelenik meg?
lehet, hogy ez célzás, de úgysem értik azok, akiknek kéne :))

Coma

Előzmény: Thaumiel a Trónbitorló (1172)
Thaumiel a Trónbitorló Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1172
Te melyik filmről beszéltél?
Én konkrétan a Matrixra, az Amerikai Szépségre, uristen@menny.hu, meg ilyenek.
Nem az a lényeg, hogy szivjanak a filmben, csak mindig megjelenik akár jelképesen is.
Vagy csak én vagyok paranoiás?

MI VOLT EZ A ZAJ???

Előzmény: Coma (1150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!