Inner Circle.
Láttam, és tényleg szép jószág. A Mercit pedig nem csak nálunk szeretik a gangxta félék, mindenhol azzal járnak, csak a fejlett nyugaton megteheti a becsületes ember is, és emieatt nem olyan feltűnő.
Üdv.
Oké, hogy minden szava igaz. De azt én is mondtam, hogy nem veszek Mercit. A gengszterfeelinget is említettem, hogy az sajna hazai sajátosság, és kb. annyira tisztességes, mint az Alfával szembeni "halom hulladékot miért engednek az útra?" vélemény.
Valóban, a Merci nem életérzés, nem is azért szeretem. Az egy csodálatos szerkezet, halálpontos technika. Joe, láttál már kupé 300 SLR-t?
A Mercedes nagyságához nem fér kétség, de bennem a leggyönyörúbb 40 millás csoda sem ébreszt olyen érzéseket mint egy tizedébe kerülő ALFA ROMEO.
Csillogás-villogás de max. gengszter feeling áll szemben egy életérzéssel.
Ami pedig az F-1 -t illeti csinálhatnak bármit a Ferrari mitosznak még az árnyékába sem kerülnek soha. Ahhoz még Ők is kevesek!
Üdv.
Nem tervezem Mercedes vételét a jövőben sem, de azért a Merci, az Merci. Akármennyire is lejáratják néha kis hazánkban...
Hakkinen autója az Ezüst Nyíl, és ezt a nevet valaha a Gullwing viselte, ami kb. az autótervezés csúcsa. Jó, lehet hogy megosztott az elsőség, de vitathatatlan. A 300 SLR 1955-ben 300-at ment, utcai változatban! (Összehasonlításul: Mi is volt még 1955-ben? Pobjeda? Bogár? Alfából Giulietta, és 1900 Ti.) Elképzelhetetlenül gyönyörű az az autó.
Nekem a Mercedes mindazt jelenti, ami a németekben pozitív, úgyhogy a jelenlegi mezőnyből oda teszem a pénzem. Hátha még a kis Schumi vezetne...
Én sem Schuminak szurkolok hanem a Ferrarinak, nekem mindegy ki vezeti, csak győzzünk!
Inner Circle, ha már Alfának nem szurkolhatunk, legalább szurkoljunk azoknak akik az Alfából nőttek naggyá!
De hogy Mc Laren? Ezt meg sem hallom!
A Volvo már majdnem eljutott az F1-ig, legalábbis a kombi pályaversenyautó nem volt akármi.
Ideális felállás: Schumacher piros overalljában 58 körön kersztül menekül az Alfa-jelvényben szereplő kígyó elől, ami az elsőnek célbe érkezés pillanatában farkára állva elnyeli. Emellé lézerrel piros keresztet és fölé Alfa-Romeo feliratot vetítenek, IC pedig elpusztul a kozmikus gyönyörtől. :)
"Forza Ferrari!
Remélem nincs is olyan alfás aki ezt másképp gondolja. "
Hogyne lenne - hajrá McLaren!
Ferrarinak Enzo Ferrari csapatát hívták. Ma van egy ugyanolyan nevű csapat, olyan vezérekkel akiknek semmi közük a Commandetoréhoz, ennek nem drukkolok. Főleg hogy nem utolsósorban miattuk nincs Alfa az F1-ben.
Nagyon fontos!!!
Már ma éjjel figyelemmel kisérhetjük a Melbourne-i eseményeket a www.f1-live.com-on.
Forza Ferrari!
Remélem nincs is olyan alfás aki ezt másképp gondolja.
Az összes hivatalos eseményt élőben közvetíti ez a site. ( csak ha valaki nem ismerné )
Üdv.
Turbo Lada? Szép név, erről eszembe jut egy teljesen őrült cimborám, akinek az a mániája, hogy egyszer majd összeépít három 1500-as Lada motort egy 4500 köbcentis Y-elrendezésű erőgéppé. Aztán belenyomja az egészet egy kockaladába, kicsit kilóg majd de az nem baj... (Copyright az övé.) Nem tudom, mennyire lehetséges az ilyesmi, de a végeredményt megnézném! :)))
Én Ausztrián keresztül megyek. Rábafüzesnél ki, Graz felé és Ausztriából Klagenfurt( Wilah)- ezt azt hiszem rosszul írtam-. Igaz kicsit hosszabb, de jobban lehet haladni. Időben szerintem kevesebb.
Al-fan.
Nem tudom miről beszélt Eufrozina, szerintem összekevert valakivel, vagy csak meg akarta magyarázni valamivel nem éppen közönségdíjas
hozzászólását. De végül is mindegy.
Üdv.
Én ha minden igaz, július 1-8-ig leszek Lignanóban, de az is lehet hogy két hétre vesszük az apartmant, akkor annyival tovább. Alfával, természetesen.
Joe, szerinted milyen úton érdemes menni? Ausztrián át autópályán vagy szláv testvéreinknél?
Ma megint végigmustráltam a legendás angol rendszámú GTV-t, és megállapítottam hogy legalább egy évjárattal ifjabb, mint az enyém. :) Ugyancsak kiderült, hogy a régi Alfáknál a ferde hűtő afféle fajtavédjegy, de hogy miért?
Joe,
Mirol beszélt Eufrozina ? Én nem találtam ilyen hozzászólást Toled !
Mindegy egyébként, azt hiszem, belátta, hogy ezzel a stílussal nem fog olyan sokra menni nálunk.
Meg aztán elnézést is kért.
Egyetértek! Bár a tali 8 lörül lesz az M3 Shell kutnál de elötte össze jöhetnének az alfások v.hol.
Eufrozina!
Mégis melyik topicban? Nemtúl sokba szoktam írni.
Igazatok van, bocsi. Az előbb épp egy másik topic-ban jártam, és mintha a Te szignóddal láttam volna ott egy beszólást.(Ha már primitív beszólásról van szó.) Alfa a jól sikerült olasz. Jó lesz így?