Nekem nagyon tetszett. Az új számok is. Setlistet nem ismertem minden meglepi volt. Charlotte closedown cold. Nyilván volt 25 szám másik 25 meg hiányzott kinek kinek izlése szerint
Alone, Pictures of You, Closedown, A Night Like This, Charlotte Sometimes, Lovesong, And Nothing Is Forever, Cold, Burn, Fascination Street, Push, Play For Today, A Forest, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong.
Encore 1: I Can Never Say Goodbye, The Figurehead, Plainsong Disintegration.
Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.
Sorry, én úgy tekintettem, hogy ez a pubozás elmarad, esetleg a n8-n9 közt az Aréna büféjében még lehet valami. Ismertetőjelnek akasszunk a nyakunkba egy húszéves cd-r live bootleget. :)
Gondoltam 17:30-ra ott leszek pubban, de még épp ébredeznék a Richter panzióban...úgyhogy talán 7 előtt beesek...pedig nem így akartam, de este nem tudtam aludni a fogam miatt, nagyon valószínű, hogy a lábszár/fej szalaggyulladásaimról is ez a rakoncátlan fog tehetett eddig is, de csak most kezdett jelezni 3 napja.