Mint topicgazda, ha már a tegnapi rész összefoglalójával (buzával egyetemben) adós vagyok is (télleg, hol van buza, Szopi, Bróker, Patter, Paco, ATA/Ozon), a szótárat szívesen lektorálom/kiegészítem.
További szereplők:
Tonic:
Schweppes, Jaffa (ez nekem a kedvencem), Juice/Dzsúz
Vadász Viktor:
Vad ACE, Vektor
Kovács Béla nyomozó:
Garam Valley, Neander, Gorumbo
Szénási Judit:
Leves Judit
Müller Rudi:
Allesmülleroderwas, Turbó Rudi, Rudi, a Müller
Na, az izgalmak fokozása végett álljon itt egy kép az eddigi utolsó pillanatokat megörökítő képsorokból... Jujj, de izgalmas!
Vajh' mi lesz a félrelépők sorsa???
Remélem, izgatottan várjátok a ma esti folytatást!
Pali bá'
ez szép munka volt:-) megérdemelsz egy FÉL nap szabit...
megjegyezném - nem kötekedni akarok-- , hogy a ló az anti-Kentaur nem igazi, tehát egyfajta álpegazus...
A tegnapi nagy üzletkötös rész után javallom terjesszük fel a Mikit a Nagy Análizátor cimre!!!
elnyomok vagy 24-et, azt én vagyok az 1000. :o)
Ha a szerver is úgy akarja:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, tr@inventra.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
De én kicsi vagyok meg buta is. Ráadásul holnap indulok Hannoverbe és megint kimarad 1 hét (most hagytam ki egyet kábeltv-nyisza miatt).
Spec a patás az, akit hirtelen nem'tok hova rakni, mert több értelmezésem is lenne rá.
Bullseye,
kezzd el szépen olvasni a topicot (idő kérdése, de megéri végigpörgetni), és ha szorgalmasan nézed kedvenc kis sorozatunkat, nem igényel nagy szellemi teljesítményt rájönni, hogy ki kicsoda...
Bullseye,
kezzd el szépen olvasni a topicot, és ha szorgalmasan nézed kedvenc kis sorozatunkat, nem igényel nagy szellemi teljesítményt rájönni, hogy ki kicsoda...
Nana! A Steve igazán nem ezt érdemli. Képes volt halftit Mónit közvetlen ébredés után lecsőrölni, mit sem törődve a reggeli szájszaggal, szememben ez a cselekedete máris hőssé emeli. Márpedig egy hőssel nem bánhat el egyszerű küklopsz, még akkor sem, ha olyan kemény, hogy egy órát is képes a kiszemelt célszemély ajtaja előtt várakozni.
Istenem, alig várom, mikor a zsolti szabad gyökei reakcióba lépnek isti orrcsontjával...Az lesz csak az igazi, mindeközben mosómagdi károg a háttérben!
Azután mind átvonulnak a Labdaházba.
lehet, hogy majd a 127854623. részben kotnyelesmagdika is beujit valakivel. Mondjuk a sorozat megint megnyer magának (pár rész erejéig) egyet "hirességeink" közül. pl.komor-komár vagy lagzi-lajcsi személyében. és magdink maga lesz a tubarózsa.
Azért ne szólljunk egy szót se! Kezd a dolog "amerikás" lenni.(lsd.Beverly Hills- akarom mondani láthatad...) Mindenki bepróbálkozik mindenkinél, aztán 98%-ban előbb vagy utóbb be is jön a dolog.
frauclaudia a szerencsétlen 2%-ba esett
Látom halad a korral a kedvenc sorozatunk - szépen okitja a népet, hogy mindenféle csapodár akciók elött érdemes sőt kell sapkát húzni (igen oda!)... Lehet , hogy Monotits kapisgálja Degenerede Tschurgow és HenkMihail (plátói)kapcsolatát????? na azt azért nem , de ha a kantáros ezt igy folytatja, és igy fog hisztizni Sztivi minden nöjénél (ez vót az elsö..) akkor csak a hülye nem veszi le, hogy kire gizdul vagyis hogy mire... A kotonos - sapkás célzást nem értette, ö olyant nem használ az éccakai zsebhokimeccseken a VIP képek alatt... " Bend over , I'll drive" - várja a soförtöl a felkérést... Na mindegy azt is megtudtuk , hogy a félmellü zokniban szeret fürdeni és kesztyűbe meg dudálni...:-)
Klau kólgörl hálózata, már induláskor becsödölt! Mama ne magadat áruld,mán rágos a husid... hanem kéne friss ropogós pipihusi azt kamázza az ilyen HerrmájerHáber fajta... hiába a csini feleség aki most készül pottyantani.
Áker rájött a napfény ízére meg arra, hogy elbaszottul rondát festett nonfigurative, és most új szinekbe fogja áztatni a Máriás-üveget, hátha az segit... megsugom nem fog....
A végén aztán mindenki idegesen hajitotta a Colorstar felé a távirányitót, hogy most 3rdBlindEye benyit vagy nem nyit...
A szekrényes verziót én is elfogadnám , igenám ,de a zárban elfordult a kulcs és igy a belsö kulcs esete kilöve... Csak nehogy Csurgó meg a halftit megijedjenek és a hirtelen összerándulástól beletörjön a Ropi a lyukba.....:-)
Steve és mellenuku Móni alvás közben jól elgondolkoztak az összebújásról. Még szerencse, hogy reggel nem kellett új gumi után futkosni, hiszen akkor lehet, hogy újra jól elgondolkoztak volna. A két mitológiai rém, Küklopsz és Házisárkány anyus szövetségre lépett, és együttes erővel fogják leleplezni a fiú-lány barátság eme romlatlan csimborasszóját. Claudia nagyasszony saját dugába dől, amiért Herr Rúzsa Sándor nem volt vevő nőiesnek éppen nem nebezhető bájaira, azt azért még közli, análMiki nem fog sokáig örülni, majd elküldi Rárót a villához egy doboz Korona gyufa kíséretében. Hofferjoe, a proletáröntudat makulátlan szobra, fél nap szabadságot ad Rárónak, amiért olyan keményen festette a komplementer színeket, ám mindenki kedvenc Lova úgy dönt, inkább a napfényben támad dolga,minhogy Buszterrel falja a sajtos makarónit.
Tippem a ma esti hirigre: Steve hosszú, elkeseredett küzdelem után kiüti a háromszemű szörnyet, elvégre annak a fekvenyomópadnak amin már vagy kétszer nyomta a vasakat, kell hogy valami eredménye legyen.