Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Urakok! Estem pofára!Kicsit el idétlenkedtem a székely rovásírásunkkal.Mindig tudtam,hogy millenkis "gömbölű" nyelv volt eredendően is a magyar,de amit most vettem észre,az számomra varázslat!
Az ilyen hangzóinkra,mint a CS,ZS,SZ,DZS,stb volt(van) írásjelünk!!!! A ma használt latin "ÁBC" egy mankókkal mekktámogatott kehes valami a régi írásrendszerünkhöz képest. Igaz--csöppet "balkezes" írásmód,de a mienk!!!!;-)
Ma délelőtt a buszon véletlenül belefutottam egy napelemes ismerősbe. Nem nekem, egy számomra idegen ismerősének panaszkodott nagyban.
Az volt a problémája, hogy a télen még 37 forintot fizetett neki a szolgáltató a visszatáplált kilowattokért, mostanában már 17 körül veszik vissza tőle.
És - állítólag - hamarosan valami 6 forint lesz a vásárlási ár. Ennyit az energiaválságról. Meg arról, miért nem növeli a kitermelés kapacitást a MOL a gázkutakon.
Irgalmatlan készleteink vannak az országunkhoz képest, és nem is drágán kinyerhető palagázból, mint az Usának...
Én erre céloztam, a Közlönyös írást nem olvastam. Félre értettelek...
Zsemlét szoktam venni a Coop-ban, mert egyrészről nem sok kenyeret eszem, másrészről az van hozzám a legközelebb. Fél óra alatt megjárom oda-vissza gyalog.
Az ára nem sokat változott. 45-ről 49-re. Viszont már ehetetlen, frissen is.:-( Nem csak az árakkal lehet trükközni.:-((
Ohh , csak fenyegettél , tipikus érvek nélküli bolondok reakciója -még így is .
Az hogy köszöntem egy dolog ,
másik dolog az hogy versenypályára nem viszem az ellentéteim , mert versenyre lazulni , netán jót lőni megyek , ami nem összeegyeztethető azzal hogy síp előtt másfél órával még vitázok vagy verekszem mással.
Ha az igérgetés bárkitől is komoly lenne , már lett volna pár eksön ha köszönök ha nem .-nem ezen múlik .
Mindenkinek jobbha i nem látja meg milyen ha igazán elgurul a bogyó. .