Azt megkérdezhetem, hogy hol tudom megnézni, milyen fajta adalék való a kocsimba? Nekem egy 307-es, 1.6 HDI diesel van, és egy pár napja jelzi, hogy " Diesel Adittive minimum Level".
Én is szeretném szerelővel feltölteni a tartályt, de egyelőre el akadtam, hogy milyen is való bele.🤔
Elnézést, rosszul értelmeztem a palotai szervíznél az árat. 12 ezer literenként az ár, és 12 ezer a betöltés, de az nem literenként. Így 3 liter betöltése 48 ezer, de nem tudom náluk mi tartozik még az árba, de ha ennyiért feltöltik, az nagyon jó ár. A szerelőmnél 25 ezer a komplett DPF szűrő mosás, de ha nagyon el van tömítődve a szűrő, akkor kétszer kell mosni. Amióta az első hibakód kijelzése után egy héten belül mindig elvittem kitisztíttatni, azóta elég volt egyszer mosni. Azért írom múlt időben, mert nemrég cseréltem le a kocsim, de az új is 1,6 hdi, csak ez újabb, de van a családban továbbra is régi, ha fontos megkérdezem ? literes a tartálya.
Az én Peugeottom, 1,6 Hdi, de 3 literes tartálya van. 60 ezer Ft a teljes feltöltés. Peugeot Beleznay, XI. kerületben van, nekem bevált ( csak Fap feltöltésre, és DPF tisztításra jártam oda, a kocsim általában én javítom itthon), de egy másik cég szerint, 24 ezer/liter most az ár, és szerintük, 2-3,5 literesek autónként a tartály.
Meghalt az egyik fűtésállító motor és nem tudom, hogy ezt honnan lehetne rendelni szetben, vagy önmagában, nem találom sehol a neten, volt egy link, de az már nem elérhető. BEHR H1961 EAD511.
Vagy tudtok esetleg megbízható helyet, ahonnan lehet rendelni esetleg bontott alkatrészt? Itt helyben sehol nem találtam ezt a fajtát.
Sziasztok,307cc 2005-ős nem mozgattak a tetőt 6 hónapig,most pedig csak a csomagtartót nyitja fel,utána megáll,a két szárnyat már nem nyitja.Valami javaslat?Előre is köszi
Lenne egy kérdésem, mielőtt nekikezdek a Cicus központi fejegységének kiszedésének. Azt vettem észre, hogy a rádió kezd meghalni: nem minden gombora reagál, hangerőt nem mindig tudok állítani. Gondoltam kicserélem és veszek bele egy úgy JVC fejegységet. Gondolom utána nem tudom majd állítani a központi kijelzőt, de mehet a csere szerintetek, vagy lehet bármi más hátrány? Köszönöm előre is a tanácsokat!
Az lehetett a gond, hogy rendeltem még a tárcsa mellé olajnyomás kapcsolót meg légszűrőt is az autodoc-tól. A DPD nyomkövetője szerint a csomagom megjárta Svédországot,Dániát és Németországot is!!!
Szkeptikus vagyok, hogy tartósan kitartana-e a ragasztás. Elvileg nem okoz gondot a fix tárcsa se a tengelynek, nem úgy a szíjhajtás egyéb elemeinek. Főleg, ha centrírozatlanra sikerül összehozni.
Nem tudom milyen tárcsa van azon, hogy ennyire hosszú idő beszerezni. Még a gyári is hamarabb meg szokott érkezni.