Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Látom nem nagyon vágod a dolgokat ! Amíg a világ csendőrjét játsza az USA addig a világon egy ország sincs biztonságban ez miatt . Ott eldöntik soros gyuriék kit kell megtámadni a demokrácia védelmében ami ugye egy kamu duma . Most hugyos biden usa báb elnök jött , hogy a Putyin vegyi fegyvert akar bevetni Ukrajnában szöveggel . Ezt már eljátszotta a tésztaképű elődje Bush aki Irakot lerombolta ilyen fax hazug szöveggel . Kiderült hazudtak . Na akkor nem emlegették a Nemzetközi Büntetőbíróságot , hogy ítélje el az USA elnökét háborús bűnök miatt mert xarrá bombáztatta az Iraki városokat . Egy szarházi banda ez . Nos ha Putyin egy gazember lenne akkor már Kijev romokban állna .
Látom elérte a célját az orosz propaganda gépezet.
Gondoljátok hogy béke lesz,ha szétberhelik,emberek tízezreit megölik?
Majd az életben maradt hozzátartozók megbocsájtanak?
Ha olyan autoríter vezetőjük lesz min putyinka,ha diktatúra lesz,oroszosítás lesz.és a romokban heverő ukrajna gazdasága,életszínvonala a béka segge alatt lesz?
A háború végeztével a ruszkiknak elég lesz a saját gazdaságukat is helyre tenni.
Arról meg még évtizedekig álmodozhattok hogy a jüan lesz a vezető fizető eszköz a világban.
Ha figyelmesen elolvastátok a 91238-as hozzászólásban belinkelt cikket,akkor abból jól láthatjátok,hogy hosszútávon mire lehet számítani a világban.
Bach belügyminisztersége alatt találták ki,hogy elkerülendő a következő 48-at magyar honból TELJESEN osztrák hont csinálnak.Szép egy történet lett volna.;-)Képzeld el az osztrákos német nyelvet,mondjuk szögedi dialektben! ;-DDD
Milyen érdekes . Jelena Lasmanova orosz atlétanő 2012-es Londoni olimpiai aranyérmét és a 2013-as VB aranyérmét most visszavonták doppingolás indokkal .
A szarházi fasiszták már nemcsak hazudoznak , hogy az oroszok polgári célpontokat lőnek mint például a Kijevi bevásárló központot . Az nagyon pontos szép találat volt gratula a drónt irányító katonának . Nem az épület volt a célpont hanem az a BM-21 rakéta sorozatvető amit az áruházban tárolt cuccal éppen feltöltöttek . Bizony amikor egyszerre felrobban 40 db 122 mm-es rakéta az csinál kárt maga körül . Talán nem kéne a város közepén áruházban utántölteni a harceszközöket . Már fenyegetőznek is . A Kárpátaljai magyarok kapják az üzeneteket : Ukrajna az ukránoké . Halál az ellenségre . Késre a magyarokat ! Csak üzenem nekik Kárpátalja soha nem volt ukrán terület csak oda csatolták .
A "Bach" huszárokról biztos hallottál már. Próbálkozott ő, csak nem sikerült! :-)
Egyébként Bach a tanítómesteréből élt Dietrich Buxtehude-ből. Csak átírta a darabjait a kor divatja, és tehetsége/technikai tudása szerint. Handel is Buxtehude tanítvány a volt.
Sosem titkoltam, hogy nem terhelem csekély értelmi kapacitásomat felesleges infókkal, én csak azt tudom hol és hogyan érdemes keresni. (Egyébként a képre csak most kerestem rá, abból szerintem a típus nem derült volna ki csak az, hogy katonalány helyett valami képviselőnő szemrevételez)
Mi a probláma a képpel? Most nem piszkállak, tényleg érdekel.
Ja, amit kifelejtettem: az arab feliratok oka az lehet, hogy a wikipedia szerint :) pld. a szaudiaknál is rendszerben van. Gondolom a kievi gyár mostanában nem szállít külföldre, inkább - szoftverfrissítés nélkül - felhasználják otthon a raktáron levő cuccokat.
(bár nekem a Skif eddig a sátras utánfutót jelentette, a fene se gondolta volna, hogy pár évtizednyi fejlesztés után ez lesz a végeredmény....)
Most miért, ezek tök érdekes feladatok, kis guglizással bárki rájöhet: ű
:D
Ukrán felségjelzésű katonai ruhába öltözött nő mutatja az ukrán gyártmányú, de arabul beszélő SKIF - valószínűleg - sikeres találatát. A növényekből és a föld színéből kiindulva mindez nem a sivatagban, hanem valószínűleg Ukrajnában történik.