A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Én bekameráztam a tárolót, független tápról megy, az egész tömböt áramtalanítani kell, majd várni egy órát, hogy ne legyen rajta. Persze nézni utólag ahogy elviszik sem öröm.
Most kap gps nyomkövetőt, azt is blokkolnia kell.
Casco-t nem is néztem, mennyi lenne, de az évi 100e forint, az nekem nagyon magas, ennyiért nem kötök. :(
Otthon viszonylag védett helyen tárolom, 2 autót is el kell távolítani, hogy hozzáférhető legyen a motor,plusz a zárt kapu és zárt garázsajtó. Inkább túrákon van nagyobb veszély.
Mivel egy ilyen értékű (de mondhatnám inkább, hogy bármilyen értékű) motor elvesztése nagy trauma, a nyugalmam megér évi néhány 10eFt-ot cascora. Ezen nem spórolok. Volt amikor spóroltam, Murphy meg is leckéztetett :-)
Mivel ebben az esetben a Keyless vezérlőegységeknek és távirányítós kulcsoknak is ugyan az a cikkszámuk, ezért nem valószínű, hogy változott valami is rajtuk.
Van a Totalcar-on egy cikk, melyben a kulcs nélkül indítható járművek könnyű lophatóságával foglalkozik. Mellékelve van egy ADAC lista amin a pontos típusok szerepelnek, köztük a 1200 GS és a 1200 RS.
Én úgy gondolom, hogy ilyen szempontból az 1250-es széria is ugyanaz, mint az 1200-es.
Én megvenném. Nem a fosás miatt, hanem most lehet, még a raktáron lévő régi eurós áron kapod, szerintem simán spórolás. Meg nálad el is fér. :), nem a hálószobában kell tartani a szekrény tetején.
Nagyjából nyár közepe körül, de lehet, hogy már a júniusi túra előtt gumit kell cseréljek a GS-en. Hallottatok-e olyan dolgot, információt, amiből arra lehet következtetni, hogy odáig fajulhatnak a dolgok a világban, hogy hiánycikk lesz a gumiabroncs GS-re? Magyarán csak én parázok rajta, hogy vegyem-e meg már most a csere gumit, amíg van, vagy túlfosom a dolgot szerintetek? Vagy tudja kánya, hogy mi lesz ebből?
Megrendeltem február 25-én a két tükörhöz a kapcsolókat, ma jött meg. Nos ezek nem nyomógombok, hanem egy egységen 2 db státusz kapcsoló van, azaz megnyomod, finoman kattan és az érintkező pár zárva marad.
Erre csak annyit mondok , tavaly nyáron tönkrement az egyik ismerősöm K1600Gt -je . ( Újként hozta a szalonból , egy szlovén kanyar volt benne , kigyulladt a a műszerfalon neki a figyelmeztetés , és fura hangok jöttek belőle . Tréler lett Győrbe , ott mondták neki hogy válasszon egy másik motort . )
Na akkor választotta a GS 1250 -et és akkor mondták neki , hogy csak triple black és kb fél év . Nem volt csip ... Most kapta meg . Szóval van baj .
Voltunk ma Wallisnál, vittük barátom motorját szervízbe. Felmentünk a szalonba nézelődni. Beszélgettünk az ottaniakkal. Azt mondják, hogy a chip hiány miatt nem nagyon tudnak kielégíteni minden konfigurációs megrendelést, azt is csak bizonytalan határidővel, leginkább év végére vagy jövő év elejére, de az is bizonytalan. Azt mondják szar a helyzet és emellett újabb drágulás is várható. Jó szar a helyzet.