Keresés

Részletes keresés

Oborzil Creative Commons License 1999.12.19 0 0 4
nem azért mondom, mintha zavarna, ha ugyanaról a témáról akár tíz topicot is nyittok, csak az érdekesség kedvéért mondom, hogy az Életeink című topic is erről szólt, ott elég jól ki lett taglalva a dolog.
Filburt Creative Commons License 1999.12.19 0 0 3
De gyorsak vagytok! B-)

Én nem tudom, miben higgyek, de elképzelhetőnek tartom a lélekvándorlást is, mint egyéb más dolgokat is. De mivel nem véletlenül készülnek ilyen témájú filmek/könyvek, kíváncsi vagyok, hogy mások miként vélekednek róla és esetleg megtapasztaltak-e már hasonló dolgokat.

Filburt

kaviat Creative Commons License 1999.12.19 0 0 2
nálam ott bukik a cucc, hogy nem nagyon hiszek a lélekvándorlásban.. de ettől még minden le7séges..

.kav]4t

Előzmény: Filburt (-)
kaviat Creative Commons License 1999.12.19 0 0 1
az x az nem 0 alaku..

.kav]4t

gecko Creative Commons License 1999.12.19 0 0 0
en 0 ilyen embert ismerek
:)
Filburt Creative Commons License 1999.12.19 0 0 topiknyitó
Ez volt a címe a most pénteki X-aktáknak és eléggé megragadta a fantáziámat a dolog. Attól most szakadjunk el egy kicsit, hogy X-akta volt, lehetett volna más film, vagy scifi is.
Elképzelhetőnek tartjátok, hogy valaki kellően mély (regressziós?) hipnózisban emlékezzen előző életeire? Pláne úgy, hogy többé-kevésbé ugyanazokkal az emberekkel volt akkor is körülvéve, mint a mostani életében és felismeri őket akkori és mostani formájukban a hipnózis során? Esetleg van közöttetek valaki, aki vett már részt hasonló "kísérletben", vagy ismer valakit akivel ilyen történt? Érdemesnek tartanátok kipróbálni a dolgot? Félnétek tőle? Változtatna valamit az életeteken?

Byez,

Filburt


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!