Keresés

Részletes keresés

Daoldin Creative Commons License 2000.01.03 0 0 15
Fintor: a pénteki Más bulik nagggyon jók. Az én izlésemhez ez áll legközelebb. Hétközben sajna nem sűrűn tudok eljárni (ugye a munka), de azt mondják az Alternativ zenei játékok se rossz, nomeg néha a Fintour.
Bárka: nem sűrűn voltam ott, de akkor teccett. :o)
DC: háááát, ugye elvileg oda csak egyetemisták mehetnek, vagy minimum diákkal rendelkezők. Meg úgy általában diszkó zene szól, szóval, nem az esetem. Bár egyszer-kétszer (állitólag) jó zenék is mennek (persze ez izlés dolga).

D'aoldin

Előzmény: Xikita (14)
Xikita Creative Commons License 2000.01.03 0 0 14
Fintor, Bárka, DC, ezekről ki mit tud?
Előzmény: Daoldin (13)
Daoldin Creative Commons License 2000.01.03 0 0 13
Kocsmák? Egy téma amihez értek :o))

FotexZoli: az dózsavárosi borozó pontosan hol van? Elég ritkán járok arra...

Cimbora: Nem rossz, jó sokáig van nyitva, csak nem mindig a "legjobb" arcok járnak oda :(
Soproni: szvsz elég jó (törzshely :o) ), csak kicsit drága, és pénteken is 11 felé zár
Szürkebarát: régebben nagyon hangulatos volt, mostanában kezd lepukkanni, nomeg igen drága is.
Metró: nem lenne rossz, csak sajna ki vagyok tiltva :o)
Sokadrangú kiskocsmák-
Buhim: szar a fröccs (legalábbis az első), a sör meg drága, viszont elég sok fiatal jár oda.
Panoráma: kedvencünk, csak nagyon korán zár.
A többibe (Bárka, Kismocsi, Sörpince stb) elég ritkán járok, illetve már jó régen voltam, ugyhogy nagyon nem tudok véleményt mondani.

D'aoldin

FotexZoli Creative Commons License 2000.01.03 0 0 12
ha egy tiszta, kulturált kocsmába akartok iszogatni, kártyázni, akkor javaslom a dózsavárosi borozót, szerintem ez a legtisztább kocsma a városban
v_peti Creative Commons License 2000.01.03 0 0 11
Hogy valami szívderítő is legyen, beszéljünk arról, hogy melyikek a legjobb kocsmák!
Szerintem Cimbora rulez! A Kismocsiban meg az a jó, hogy közel van az egyetemhez!
v_peti Creative Commons License 2000.01.03 0 0 10
Veszprém a Királynél Városa, Szombathely a Nyugat Királynője, de egyik város sem tündökölm a régi fényében. :(
Mivel Szombathelyen lakom és Veszprémbe járok egyetemre volt alkalmam összehasonlítani a két várost. Veszprém "büszkesége" a 20-emeletes, Szombathelyé a "TOTAL"-benzinkút.
Az előbbi a kommunisták műve, az utóbbi az utóbbi a szadeszes városvezetés "érdeme".
De sajnos nem ez az egyetlen negatívum.:(

macarpi Creative Commons License 1999.12.17 0 0 9
Én meg Sopronba. Éppeg azt akartam kifejteni, hogy az egyetemi (tehát legszebb) évek alatt _sem_ voltam Veszprémben.

Amúgy hiányzik, bár amit ritka hazalátogatásaimkor látok, az elszomorító. Este tíz után szinte kihal. :(((

Előzmény: FotexZoli (8)
FotexZoli Creative Commons License 1999.12.17 0 0 8
de azok az évek legalább szépek voltak, nem?

sok buli.....stb. , néha én is buliztam az egyetemistákkal, bár én Győrbe jártam

Előzmény: macarpi (6)
macarpi Creative Commons License 1999.12.17 0 0 7
Bocsi, Daoldin; elírtam a nicked :-((

mac

macarpi Creative Commons License 1999.12.17 0 0 6
Eredetleg én is veszprémi, de már vagy három éve nem. Na meg persze az egyetem alatt se nagyon.

Viszont igaza van Daolinnak, télleg lepusztult ekkissé.

Előzmény: FotexZoli (5)
FotexZoli Creative Commons License 1999.12.17 0 0 5
na még a végén megél ez a topic

miért nem látok ilyeneket??: szeged, pécs, stb??
vagy majd hamarosan látunk??

Előzmény: Daoldin (4)
Daoldin Creative Commons License 1999.12.17 0 0 4
Egen, én itt vagyok, de bárcsak máshol lennék...
Nna, szóval most nem igazán van időm kifejteni a véleményemet (pedig lenne), szóval majd hétfőn ha nem baj.

D'aoldin
Ui: Mozinet? A helyi internet cafe cime, csak régebben a moziban müködött, gondolom innen a név.

Előzmény: FotexZoli (1)
FotexZoli Creative Commons License 1999.12.17 0 0 3
igen van, bocsi, későn vettem észre

bár jobb ez így, mert szerintem egyátalán nem elátkozott a város, csak egy kicsit- most hogy kikapott a csapat 11év után

én a várba jártam, előtte a dózsavár. ált. suliba
TI?

Előzmény: GoldenEye (2)
GoldenEye Creative Commons License 1999.12.17 0 0 2
Ugyan már van 1-2 veszprémes topic...(Elátkozott város, Lovassysok, Fotex valami...)

De sebaj. Csatlakozom és adminisztrálom magam itt is.:)

FotexZoli Creative Commons License 1999.12.17 0 0 1
hosszúhajú!!!

mint már irtam, már nem.....

utoljára katonakoromban voltam otthon, veszprémben huzamosabb idejig, néha a fősuli alatt is, de most már más.......szelek fújnak

Te ott vagy?? mi most a helyzet??

mi ez a mozi dolog???

Előzmény: Daoldin (0)
Daoldin Creative Commons License 1999.12.17 0 0 0
Aloha!

Szintén Veszprémből :o)
Közös téma? Nagyon elmaradott város lett belőle, túlságosan kisvárosi. Hogy miért?
Nna, ez itt már egy téma :o)

D'aoldin

Előzmény: FotexZoli (-)
FotexZoli Creative Commons License 1999.12.17 0 0 topiknyitó
én ugyan már lakom ott, de nem is felejetem el....

kiváncsi lennék kik vannak Veszprémből, biztos lenne közös téma

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!