Lenne egy kérdésem. Adott egy izzítógyertya, döglött. 11v feszültség. Az összes autóboltos webáruház helyettesítő terméknek hozza a minden méretében azonos 9v feszültségű izzítógyertyát.
Most ez tényleg tudja helyettesíteni a 11v-os berendezést? Vagy nem figyeltek a csak a méretekre.
Szia,olvastam a beszélgetést. Az ellenállás teljesítménye lényegtelen,az általános 0.2- 0.5W -ban gondolkodj,a nagyobb teljesítményűeknek nagyobb a fizikai mérete is. Az Ohm a lényeg.
A légzsák szálakra.Sárga két eres vezeték.A légzsák árveztőt amikor lehúztad annak a helyére dugd és törölni a hibakódot.Ha engedi akkor egyértelműen az átvetető hibás (az szokott)
Szinte biztos,hogy szakadt.Próbaként tegyél bele egy 2 ohmos ellenállást és ,ha azzal törölhető a hiba akkor kuka.Jellemző hiba egyébként,a szalagkábelt meg nem tudod és nem is szabad javítani.Biztonsági alkatrész.
2004-es Wagon-R 1000-es, a B1021 - vezető légzsák gyújtás, szakadás hibát dobja, és világít a légzsák visszajelző.
Kormány 1,5 évvel ezelőtt volt szerelve, azóta hiba nélkül működött.
Ez a kormánylégzsák átvezető tekercs hibája lehet?
Esetleg hogyan tudnám kimérni, nincs-e kábelszakadás? A fotón látható 4 kábel elrendezése-sorrendje megegyezik a másik oldalon lévő bementi csatlakozók sorrendjével?
Thalián a Clio II. rádiós leirással sikerült a tanitás stb....,érdekes hogy a Clio II-en (sajátomon!) viszont nem müködik a procedurában az a rész ,ami müködött viszont a Thaliában: "Belső k.zár gombot 5Mp-ig nyomva tartani----központi Bezár és Ki is kell nyitni a központinak magától"----csak bezárt a k.zár., de nincs ez a magától kinyilik ajtó funkció-----. kétségtelen hogy ezt a kulcsot nem ismeri fel az immó----sürün villog és nem is indit., lehet hogy összefügg??? bár freki szempontjából jónak tünik a távirányitó....
Egy nem mükődő .,rádiós -gyári távirányitónak a szinkronizálási folyamat leirását megtudná irni valaki!!! Lehetóleg olyan leirás kellene .,ami a gyakorlatban ki is lett már próbálva.., mert több nem egymást fedő leirást is olvastam. A Távadó 100%-san sugároz jelet--lepróbálva!
Van egy VW Polo Classic 1.4 benzines autóm. Tegnap elromlott az index, viszont a vészjelző működik. Szerintetek lehet, hogy csak egy biztosíték hiba vagy az index és a vészjelző az egy biztosítékról megy? Az interneten nem találom leírva a biztosíték tábla kiosztását leírva csak képeket az enyém meg elveszett. Más elektronika működik. Van ötlet h mi lehet a hiba?
Segítséget kérnék. Fiat Tipo 1989 pöccre indul, műszerek, visszajelzők működnek, de azon kívül semmi ami elektromos, szó szerint semmi, hűtőventilátor se.
Biztosítékokat átnéztem, mind jó. Valami ötlet? Így lámpa és index nélkül még szerelőhöz sem merek elindulni.
Most az van ,hogy kari felkapcsolgatásnál én egyáltalán nem hallok reléhangot hogy kattanna valami.Se kinnt,se bennt.Párom állitja ő szokott hallani relére emlékeztető kattanást tompitott felkapcsolásnál.Jó lenne tudni hol a relé yarisba. Direkt füleltem tegnap.Viszont 8ból 8szor felkapcsolt a tompitott...fene se tudja mivan.Valószínű a kormánykapcsoló a ludas,a végét járhatja?Még egy darabig kinlódunk,oszt megrendelem u.gy : 15 pénz postával.
Valaki tudna infot egy t yaris 1.0 2003 világitás felkapcsolásnál (tompitott) ,hol felkapcsol elsőre,de nagyon sokszor csak a bajuszkapcs.elforditása után sokadikra hajlandó világítani.Randomba jön az egész.
Testek csiszolva ,biztik felcserélve,hiba ugyanaz.Szerintetek mit ellenőrizzek még?