Sziasztok! A kapella2 oldalon láttam, hogy éjszakai vágányzárak lesznek a 29-es vonal villamosított szakaszán 11.22-től 12.10-ig. Ezeknek a vágányzáraknak mi a célja szerintetek? A közzétett felsővezeték építés, átalakítás elég tág fogalom.
Jó lenne, ha el se kezdenék ezt az ostoba műsort, hogyha késik pár percet a füredi flirt, akkor a csatlakozó gyorsot elküldik a picsába.
39-re beért az előbbi, a 201 meg szépen járt ki. Kapott volna kb 3 perc késést, amit a kb 5 perc tartalék által szépen behozott volna. Inkább b##unk ki a néppel, hadd menjenek a személlyel.
Nem tudom... mert ha épp tényleg gyíkja van az ajtónak és azért van lezárva, te meg kinyitod és valaki balesetezik emiatt... kicsi az esély tudom, de az ördög a vasúton sem alszik..
Hümm.. Az Üzletszabályzat elvileg a bringafuvarozás helyéről szól, a le és felszállás helyéről nem.
Ergo: végig lehet gurítani a bringát az utastéren is.. Hátsó kerékre állítva jobb kézzel megfogod a fékkart, akkor egy a kézzel meg tudod függőleges helyzetében tartani. míg bal kézzel ajtót nyitsz... ;) Utána meg bejelented a szakaszt, hogy nem bárcázta ki a hibás ajtót sem elől, sem hátul és írsz egy panaszlapot hogy a kocsik műszaki hibája -és a kellő utastájékoztatás hiánya miatt milyen egetverő hátrány ért.
haq pedig a jv megtagadja az utazást, természetesen a menetjegyet pedig meg kell igazoltatni vele: mert ha a kocsi műszaki hibája (pláne sorozatos hibája) miatt nem tudsz utazni, akkor ez kőkeményen a cég hibája.
Ha harc hát legyen harc... :)
Három négy ilyen papírka után csak feltűnik valakinek és előbb-utóbb leszoknak majd a zárkálásról.