Kezdő sofőrként szeretnék smartot, arra amire szerintem való- én + 1 gyerek,4 kerekű pici esernyő, nagyvárosi mellélúton rohangálos, néha dombot mászós, de parkolószegény helyek megközelítésére.
Az automatizmus is fontos rossz láb miatt.
Milyet keressek, milyet kerüljek(max 500e-ig)?Hol/kitől érdemes venni?Baranyában van smart guru szerelő?
Nem, mert azt nem érem el mindenhonnan (pld. autópályán, mobiltelefonról)! :-( Még a GMail-os levelezésemen gondolkodtam, de ez nekem egyszerűbbnek tűnik...
Ha megkapom az éves gázszámlát (a villanyszámlát már megkaptam), akkor majd beírom az összes költségemet! Szerintem meg fogja érni a napelem + elektromos autó! :-)
Mivel az ED az ugye elektromos autó, csak a szakképzett ember nyulhat hozzá, mint pl én, nekem is van engedélyem. 33.000 ft az óradíj + ÁFA ilyen autók esetében, nem kell meglepődni.
Smart ForFour ED, 2021. június 7., 17000 km, 4 éves "B" szerviz: pollenszűrő, fékolaj, 12 V-os aksi, nagyfesz. aksi szárítópatron csere: 132 eFt (anyag + munkadíj)
Smart ForTwo CDI, 2021. június 11., 199500 km szerviz: olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő és vezető oldali kilincs (rövid bowden szakadt) csere: 38 eFt volt az anyag, 5 eFt a munkadíj. (most üzemanyagszűrő csere nem volt)
Hát mi a teljesen újat adjuk 65.000 ft ért, nem nagyon hiszem hogy te olcsobban találtál volna, mert gyakorlatilag készlethiányos. A régit be tudjuk számítani, ilyen esetben tőlünk kb 35-30000 ft kedvezménnyel tudsz venni, E számmal rendelkező kipufogót számlával
Köszönöm megoldottam de ha mégis kell jelentkezem . kipufogót milyet ajánlatok cabrio 600 turbó 2002 mert találtam rá 35000 Ft is meg 50000ft szerintetek melyik jobb?