már többször, több topicban is feltettem a kérdést, de most / ha nem bánjátok / itt is megteszem:
FAGOR márkájú mosogatógéppel, illetve beépíthető gázfőzőlap-sütőről milyen inóitok vannak??
Érdekel még a Pelgrim és a Zanussi hasonló terméke is!!
Segítsetek választani!!
Kedves JBM!
A fa a PVC-vel ellentétben nem rugalmas anyag (pontosabban csak gőzöléssel hajlítható) úgyhogy pattintható fa takarólécről még nem hallottam.
Az, hogy tapétázáskor le kell szedni, én természetesnek tartom, hiszen a takaróléc épp arra való, hogy majd a csatlakozást takarja. Nem hiszem, hogy ajtónként 8-10 csavar működtetése 5 évenként egyszer túl nagy macera lenne.
A takaróléc ügyben: ha veszek fából egyet, akkor azt fel kell csavarozni, vagy valamilyen más - nehezen eltávolítható módon - rögzíteni. Ekkor viszont egy tapétázásnál vagy egyébnél kínlódhatók egy napig míg leszedem. Van olyan, ami fából van és bepattan oda, ahová eredetileg a PVC? Van más megoldás is? Ha nincs, akkor biz'isten festeni fogok. Milyen festékkel?
Hogy Fiala urat plagizáljam, TENGERMÉLY TISZTELETEM MINDENKINEK!
Jelentem, megvagyunk, élünk, BEKÖLTÖZTÜNK!! Emiatt ugyan éjt nappallá téve melóztunk, de hétfőn reggel kihoztam a családot. Ma jutott idő arra, hogy belpéjek, elolvasni az elmólt napokat még nem, majd pótlom. Jövök éjszaka, vagy legkésőbb holnap.
Epp nekiallnek a konyha felujitasanak, ugyhogy ennek kapcsan egy csereajanlat. Van egy hasznalt, de jo allapotu, ketmedences, rozsdamentes mosogatom, ill. egy masik, ugyanilyen parameterekkel, csak az medence + csepgteto talca. Barmelyiket szivesen elcserelnem egy mezei egymedencesre hely- es koltsegtakarekossag miatt. Esetleg nincs valakinek egy elado egymedencese maradekkent?
Petra!
Na végre, nekem is sok melóm van ,de néha benézek, hogy ne legyenek a fiúk annyira egyedül.
Szóval mindenki dolgozik, meg meetingel?
Tiszta Amerika!
Na, kész vannak az ablakok, mi is kész vagyunk:)
Szépek lettek, de mi azért szebbre számítottunk, egy kicsit csalodottak vagyunk, de aránylag elég türhetően kitakarították a lakást, a tegnap reggel azt hittem, hogy még egy évezred és csak akkor lesznek kész.
Ez mennyire szokványos, hogy takarítanak utána?
Arabella
Közben egy topichoz kapcsolódó kérdés. :)
Tudtok már valamit arról, hogy a szocpol. helyett pontosan mi várható januártól? Annyit tudok, hogy ezentúl az önkormányzatok fogják a pénzt osztani, de a lényegről még semmit nem hallottam, hogy a feltételek és összegek hogy fognak változni? Van erről már valami végleges határozat?
Az a topic olyan gyorsan pörög, hogy nem igazán tudom követni...Meg nem is vagyok otthon...
Meg jobb az ilyet elsőkézből hallani...:))))
Szóval, hogy is van ez...:)))))??? Pletyizz már egy picit ne mástól kelljen hallanom micsoda jó vagy rossz szerető vagy ...:)))))
Hacsek
Na, ha beletrafáltam, akkor mesélj már Hacsek...
Bár én offtopicolni nagyon nem szeretek, de a jó kis szaftos pletyit az én gyomrom is beveszi...
Mesélj már Hacsek ne kéresd magad...csak nem tényleg megszédültél...???