Keresés

Részletes keresés

Szucs Lajos Creative Commons License 1999.10.28 0 0 2421
Betettem a linkek kozze. Kellene valami kepet osszeallitani neki.
Előzmény: ZöPö (2420)
ZöPö Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2420
http://w3.swi.hu/vasut/

Este küldöm a jelszót azoknak, akik kérik! (Az itt megadott címről írjatok!)

illesf Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2419
Egy Bbmot-ot `96-ban talaltam Istvantelken is a megorzott dogok kozott a piros falu kocsiszinben. Nem tudom, hogy meg van-e meg. A GySEV asszem mindet szetvagta.

Illes

Előzmény: Lehoczki Gabor (2413)
ifj. Kiss_László Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2418
Kedves vasútmániások!

Itt a sok-sok kocsiállomásítás, Okoska-Csörgőzés közben megkérdezném: Van-e a topicba írogatók között olyan, aki valamely mellékvonali állomások vásárolt biankó jegyekkel utazgat az országban?
Csak ezért mertem feltenni ezt a kis kérdést, mert úgy néz ki, hogy a mellékvonalak újra veszélyben vannak. (így legalább bevételük van az állomási pénztáraknak...)

S ha már mozdonyokról is volt szó:
Elég lehangoló látvány a békéscsabai fűtőházban a félig-meddig kibelezett M40 120...

scsabi Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2417
Bocs' mindenkitől, men akartam nagyképűsködni, régebben is hivatkoztam műhelyi hívójelekre, azt hittem elfogadott e körben.
Amúgy az E12-es 16. melléklete tartalmazza a műhelyi hívójeleket és kódszámokat (2,5 oldal).
Néhány fontosabb:
JJÜ-k (bocs' járműjavítók)
Északi-> Fm (01)
Istvántelek-> Bp (02)
Dumakeszi-> Dk (03)
Szolnok-> Sl (04)
Debrecen-> Db
Miskolc-> Ms
Szombathely-> Sm
Székesfehérvár-> Sv

Kocsijavító műhelyek (a teljesség igénye (64 db) nélkül:
Bp. Keleti->K
Nyugati-> Ny
Déli-> Dé
Ferencváros ->Fc
Győr->Gv
Hegyeshalom-> Hh
Párkány-Nána-> St
Szfvár-> Svf
Debrecen-> Dbf
Nyíregyháza-> Ni
Szolnok-> Sf
Miskolc-Tiszai-> Msf
Pécs-> Ps
Pécsbánya-rendező-> Psb
Szeged-> Sg
Szombathely-> So
Sopron-> Sp
Tapolca-> Tp
stb, stb
(Asz'szem az összes kivételt (a logikus képzéstől eltérőt) beírtam)

A27 biztos nem vágják, nincs selejtezve. Majd érdeklődöm.
Bbmot-ról még élőről egyről tudok, a 643-as AB15 (sic!) pályaszámmal az Északi körfűtőházban van, jelenleg a PGK (Pályagazdálkodási központ) állagában. Érdekes jármű, régen a Szovjet Déli Hadseregcsop. tábornoki kocsija volt, zuhanyzóval, parancsnoki teremmel, három hálófülkével stb.
Üdv: Scsabi

gyurmosz Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2416
Úgy tudom, hogy az A27 a skanzenba kerül. Legalábbis 3-4 éve még arról volt szó.

Holnap délelőtt kimegyek Kő-Ki-re Csörgőzni egyet, az élménybeszámoló estefelé várható.
Előzmény: Lehoczki Gabor (2413)
Bölény Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2415
Nálam a tar hű a nevéhez (tar=kátrány ángliusul), elég nyúlósan jönnek le a dolgok. A sebesség vhol az SWI és az extratetű között van, de a sok csicsa miatt még így is elég hosszú az idő a valóban érdekes infóig.
Lehoczki Gabor Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2414
Ha jól emlékszem:

Sl - Szolnok
Sn - Szentes
Sg - Szeged
Sm - Szombathely
Sv - Székesfehérvár
Db - Debrecen
Ps - Pécs ?

Hagyok másnak is...

Előzmény: plebejus (2412)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2413
"A27 2001 Diósgyőr felirattal lelkesen rozsdásodik "
Mi a szándék ezzel a géppel? Skanzen? Ha nem, akkor már rég szétvágták volna, nem? (kincstái optimizmus...)
Bbmot-ból van még valahol, pl. kiállítva?
Előzmény: scsabi (2409)
plebejus Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2412
tan 1 listat lecci, muvelodesileg:)))
(en is csak talalgattam}
Előzmény: Lehoczki Gabor (2411)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2411
Sl= Szolnok. Én i műveletlen voltam korábban, nem tudtam, hogy mi az a Plv. (püspökladány), de már kikupáltak...
Előzmény: division by zero (2410)
division by zero Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2410
SI? ez magyarul hol van? (kicsit műveletlen vagyok :) )
Előzmény: scsabi (2409)
scsabi Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2409
T. Asztaltársak!

Ma jártam Sl-on néhány érdekesség:
A27 2001 Diósgyőr felirattal lelkesen rozsdásodik a vízellenállásoknál. Néhány apróság hiányzik róla, de ezzel együtt egészben (menthető állapotban van. Bbmot 603(?) részlegesen kibelezve ugyanott.
Láttam kétvezetőállásos M44-et! A remotorizációs nullsorozat első példánya élesztés alatt van. A többi három még csak csupasz keret.
Amúgy a néhai közúti személyszállítás vs. vasút vitához, kocsival voltam 3h39' tiszta menettartam (o-v) 17,5 l benzin, 1280 Ft autópályadíj és egész úton azon álmodoztam, hogy milyen jó lenne a topicban többször elátkozott 10-67-es kocsiból kiállított IC-n ülni és csak élvezni az utazást...
sCsabi

ZöPö Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2408
Túl sok sallangot kell letölteni, ha csak nézegetni akarsz.
Előzmény: division by zero (2404)
DLala Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2407
OFF
Extra azért lassú, mert az Eurowebnél van és ott minden bent lévo szervernek lekorlátozták a sávszélességét. Az enyémet is :( Túl jól ment, nem éri meg nekik, ezt a szolgáltatást már nem is hirdetik. Máshol viszont van forgalmi díj ilyen esetben, az úgy meg drága.
Úgyhogy sajnos nem igazán tudom ajánlani a saját szerverem vasutasképek számára, mert belassult. Pedig 9GB szabad és olyan lyóóó lett volna...
ON
plebejus Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2406
erdekel a dolog, csak most rengeteg dolgom van, az alanti leveleket is csak futtaban olvastam, majd tanulmanyozom.
Előzmény: ZöPö (2403)
ZöPö Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2405
Hát ezt nem értem! :-( Amikor regisztrálni akarok, azt mondja az SWI:
Sorry! This service is not available for you!
info@swi.hu

Megpróbálom később újra, ha nagyon nem megy, akkor felajánlom az "ionee" regisztrációt, én úgysem használom.
Előzmény: ZöPö (2403)
division by zero Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2404
nézzetek körül itt is :tar.hu elméletileg pont azt igérik ami nekünk kéne, lehet nyilvános meg jelszavas fotóalbumot csinálni...
külföldről milyen?
ZöPö Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2403
OK, akkor megcsinálom az SWI-n. Írjatok az itteni emicímetekről az enyémre, replyban elküldöm a passwordöt.
Lehoczki Gabor Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2402
"amin jól látszom a vezetőálláson áltamban, "
Ez a lap nekem is megvan, gratulálni is akartam Neked, Ákos!

Más: a lenti ötlethez csatlakozom, én is szívesn feltenném a képeimet, csak majd adjatok segítséget (számítástechnikailag kicsit analfabéta vagyok, max. Excel a tudásom)

Előzmény: nohab (2400)
Bölény Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2401
ZoPo!

Nalam jaccik az SWI, legalabb egy nagysagrenddel gyorsabb a szutyok extranal. Ugye lesz egy alkonyvtar "Dorci"-rol is...?! ;-DDDDDDD

Jelszavat is kernek majd!

nohab Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2400
Felőlem lehet swi, ha jobb, mint az extra, a nexus sajnos nem ftp-s és az új fájlkezelőjük, noha sokkal látványosabb, kiborítóan lassú, mert minden fájlhozzáférés előtt 800 kbyte-ot le kell töltened...

Egy biztos: kell egy olyan könyvtár, ami a főoldalról látszik és KELL EGY OLYAN IS, AMI NEM! Ide kerülhetnek a képeslapok és egyéb copyrightos képek, amik csak néhány hétig lesznek fent és értelemszerűen kizárólag egymás közti terjesztésre.

Remélem, az swi engedélyezi könyvtárak létrehozását!

A nem látható könyvtárnak természetesen valami kitalálhatatlan címet illik adni.

Ja, ha már képeslapok: a ZM (ZMZ) képeslapokból jelezzétek, ha szükségetek van valamelyikre, 65 Ft-ért szinte bármelyikből tudok szerezni (egy-kettő fogyott csak ki végleg, pl. (61)014 Budafok támfalnál...

Hamarosan új sorozat, és ezek nem olyan szemét lapok, mint a mindenhol kaphatóak, hogy áll egy mozdony magában a fűtőház előtt szt süti a nap, ezeken action van. Le tudnám törni a Kovácéhá (Kovách) kezét, amikor kiad egy képeslapot, amin "csak" a dátum és a helyszín hibádzik. Van ugye az új 019 képeslap, amin jól látszom a vezetőálláson áltamban, nos az nem 99.05.30., hanem 05.09. és nem Balatonfenyves, hanem Balatonszéplak alsó. A 019-et sikerült eltalálnia, gratulálok.

bocsi a kicsit offért

Ákos

Ákos

Előzmény: ZöPö (2398)
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2399
Nagyon jó képek!
Vasutasoknak is érdekes lehet a Hizlaldánál készült kép, az egykori kereszteződésből már csak egy vágány él, de a többi is nagyon jól látszik. A villamos előtt lévő kiágázás netán összeköttetés a vasúttal?
Előzmény: SzigDani (2397)
ZöPö Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2398
Próbáljátok ki az SWI-t!

Korlátlan tárhely, lehet ftp-vel fel/le töltögetni és lehet alkönyvtárakat nyitni. A főkönyvtárban kell legyen egy index.html, mert különben csak hibajelzést ad. (A főkönytár indexe nem látszik, de az alkönyvtáraké már igen.

Tesztelésre:

http://w3.swi.hu/ionee/ - üres főkönytár, itt jön a hibaüzenet, mert nincs index.html
http://w3.swi.hu/ionee/dorci.gif - ami ott van, az azért látszik
http://w3.swi.hu/ionee/egyik/
http://w3.swi.hu/ionee/masik/ - az alkönyvtárak tartalomjegyzéke már lekérhető.

Ha jó az SWI elérése külföldről, és megszavazzátok, akkor nyitok egy "vasutbaratok" logint, megcsinálom a nyitóóoldalt is és a jelszót kérésre elküldöm az érdeklődőknek.

Előzmény: Carpy (2394)
SzigDani Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2397
Ha esetleg érdekel valakit, vannak fotóim a http://www.hszk.bme.hu/~sd013/fototar.htm file alatt. Ahova "nem szabad bemenni", oda nem is érdemes, mert azokat még nem csináltam meg.
ZöPö Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2396
Viszont lehet ftp-vel feltölteni!

Megnézem, az SWI-n lehet-e.

Előzmény: Carpy (2394)
SzigDani Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2395
O.K. váltók nemsokára repülnek. Más: láttam egy jó képet egy 4 tengelyes villany NoHABról. Sajna nem tudtam scanelni. Érdekel valakit?
Carpy Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2394
Jo az otlet, csak ne az extran, mert az kulfoldrol kegyetlen lassu!
Előzmény: nohab (2393)
nohab Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2393
Na, erről van szó! Végül is, ha mutat a főoldalról link rá, akkor az égvilágon senki nem szólhat semmit.

Ákos

Előzmény: ZöPö (2386)
Lehoczki Gabor Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2392
Láttad már azóta BDT 402-t?
Előzmény: division by zero (2390)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!