Ha van a kéderben lemez (szokott lenni, de a Wartburgéra nem emlékszem), próbáld meg fogóval megszorongatni. Ha nincs, a tetőkárpitot jól meg lehet fogatni régi, lemezből készült tetőkárpit bolhával. Beszerezhető bontóból, pl. régi Ladából. A többi helyen nem marad más, mint a ragasztás.
Bár kérdeztem facebookon is, de nem sok sikerrel, megprobálom itt, hátha, aki nem látt(j)a, tud segiteni.
Rendeltem Csapi-tol ajtokédert. Fel is tettem két ajto(nyilás)ra, de van egy kis gond.. önmagában tök jo, de ha mondjuk beülésnél hozzáér a puloverem, már jön is lefelé, szoval nem tul erös. Mivel a tetökárpit szélét is ez tartja, igy még kellemetlenebb a dolog...
Van valami megoldás erre? Máshonnan vegyek kédert, vagy ragasszam ezt?
Hali! ha jól tudom Tatára került. Előtte voltam megnézni, de az egész autó egy sz......r volt, a papírjain felül semmi érték nem volt benne sajnos. Két évig folyt bele az ereszcsorgás vize, búcsús tuning....oldalt kivezetett kipufogó cső, a platóra szerelt mosdókagylót idéző "leszorító szárny" :-) Mohától zöld,szétrohadt ülések, kárpitok.....a hátsó lengőkarok a rozsda és a túlsúly miatt összerogyva, teleszkópok kiszakadva, a padlólemezt az üléseken túl-ig kézzel elmorzsoltam, küszöbök már nem voltak meg....:-( a plató elemei viszonylag (!)egyben, de szintén javításra szorulóak.
Szóval teljesen újra kellett volna építeni a nulláról., de hegeszteni se volt mihez. Egy komplett donor autót igényelt volna alapból, plusz a többi, egyedi alkatrész.
Jó kérdés. Direkt nézem, hogy mikor viszik vizsgázni (JSZP/Ügyfélkapu). De lassan 1 éve lejár a műszakija és nem vitték újra műszakizni. Forgalomban van biztosítással, így remélhetőleg nincs külföldön. Legalábbis a vevő nekem azt mondta magának veszi nem külföldre értékesíteni. De ugye ki tudja tényleg így lett e...
Erdemes azzal, marmint a termosztat cserejevel kezdeni a nyomozast, hogy miert forral. Szoval nem megszokott. Rosszabb eset, ha hengerfejes lett, bar akkor 20 fok alatt is forralna.
Wartburg transt keresnék megvételre,ha valaki tud és szolna megköszönném. Anno ilyennel fuvaroztam,és most hogy a B oldal forog rám tört a romantika :-)
A mechanikus gyujtasallitast sikerult kombinalnom egy hazilag keszitett fordulatszamfuggo elektronikussal is (Klementina segitsegevel) :) lehet itt videot feltolteni?