MPM 10 rotációs kapám van sajnos most javításra szorul, probléma a következő: nincs gyujtó szikra ,kicseréltem a kondenzátort ,gyujtó trafót ,megszakítót , a probléma nem oldódott meg ,nem indul ,természetesen az üzemanyag ellátást is rendbe tettem.
Többszöri szétszedés és összerakás után azt tapasztaltam ha a gyujtógyertya nincs a helyén és úgy megpörgetem a lendkereket kis fordulatnál nincs szikra nagyobbnál viszont igen.
Ezt a fordulatot viszont nem tudom a berántó zsinórral elérni.
Üdv! Tomos Umo 8 80cm henger dugóval hengerfejjel kompletten eladó. Somogy megye Ötvöskónyi. Előre utalás után postázom is. Utánvéttel nem! Ár 5 ezer Ft.
Ugyanitt MIO Standard 200 hajtómű szintén 5 ezerért.
Nem gondoltam volna,ma kb. negyed órát kapáltam vele,és nem csattogott. Viszont csak úgy indul ha egy kis benzint öntök a levegő szűrőt levéve.Ja és a "gázkar" szinte semmit nem szabályoz.
Sziasztok. Került hozzám egy Misina H 5.5 rota. Iszonyú sírós hangja van a hajtóműnek. Érdemes szetszedi vagy használjam boldogan? Mert a kuplungja szépen mozog, alatta egy 6007-es csapágy hibátlan. A hajtóművet nem bontottam ki tovább. De nem lötyög és nem akadozik.
Az Agrimotor kapákkal mennyire érdemes foglalkozni?
Ez az Agrimotor Rotalux 52A L60 most elég jó árban van, teljesítményben elég lenne amire kell és erről a Loncin motorról sem olvastam rosszakat. Ami jobban érdekelne, hogy a kuplung és a hajtás többi része mennyire lehet strapabíró? Mennyire képes a megfelelő nyomatékot átadni?
A másik kiszemelt a RURISDAC 7000 ACC1, ami kicsit overkill lenne ugyan, de erről több tapasztalatot, yt videót találtam és elég masszív szerkezet. Most elég jó ára van emagon és ami nem kell kellékeket eladva annyival talán nem lenne drágább.
Üdv! Keresek Honda F400 kipufogót. Tegnap próbáltam egy utángyártottat, de az nem jó. Ha valaki tudja, hogy melyik utángyártott illeszkedik, kérem, hogy írjon.
Előre is köszönöm!
(a csatolt kép a sikertelen próbálkozást rögzítette.)
Tegnap kezembe került ez a gép . Tudom nem a legszebb de valakit érdekelné ?? Motor át fordul szépen. Ára annyi amennyit adnak érte . Bár mit meg hallgatok .
Mi a véleményetek ezt a karburátort be lehet-e úgy állítani egy szétszedés után, akár új membránnal is, hogy megfelelően működjön?
Volt már pár db. a kezemben belöle, de nem igazán sikerül. Főleg a hideg indítással vannak hatalmas gondok. Talán be kellene pont állítani a membránt berakáskor, hogy az akkor zárja, nyissa a hidegindító szelepet amikor kell, vagy nem tudom. Nagy hulladék ez a karburátor a gumi cumissal szemben szerintem..
Ára? Jó kérdés. Ezeket előszeretettel veszik meg a simson smkp. nepperek, bontják a blokkokat belölük. Szerintem idővel, kivárva el lehetne adni a gépet is jó áron.
Az, hogy mit bírna nagyban függ, hogy homokos a talaj vagy agyagos. Én kötve hiszem, hogy a vele gyárilag kiadott kettes sorhúzóval is boldogulna.
Ahogy furak is írta sajnso a gumi alkatrészeket az idő is megette. Ráadásul a blokk és az alja közti kettő harmpónikás gumi csövet szinte lehetetlen beszerezni....