Felszabadult két hely a Magyar Kaland-Sport Egyesület által vezetett, 2022.04.23-05.02-ig tartó Hawaii rejtett kincsei túrára. További információ: [link]
Hawaii-n ugyan létezik az a kategória, hogy komp, de valamilyen természetvédelmi megfontolásból csak alig-alig közlekedik ilyen. Egyedül az Expedition nevű társaság kompjai járnak két sziget, Maui és Lanai között.
Remélem még olvassa valaki a fórumot! Most kezdtem tervezni egy 3-4 hetes utazàst jövö júliusra ha korona baràtunk engedi. Az elsö kérdésem hogy szigetek között hajóval is lehet közlekedni vagy csak repülövel. 5en mennénk 3 gyerekkel ezèrt gondoltan az lehet olcsóbb megoldás lenne. Nem tudom még pontosan belöni a tàvolsàgokat de nem gondolnàm hogy 3 hetet egy szigeten kellene eltöltenünk.
Valaki lejjebb berakott egy képet, hogy melyik szigetre milyen szabàlyok vonatkoznak. Ahhoz tudtok küldeni egy linket hogy pontosan, naprakészen rà tudjunk nézni?
Köszi elöre is. Mèg biztos jövök, addig is minden ötletnek/ajánlásnak örülnék programm, szàllàs, túràk, kihagyharmtatlan dolgok tekintetében.
Minden benne van. Civilben amatőr csillagász vagyok és a fél kezemet odaadnám, ha megnézhetnék egy ilyen helyet, ha egyszer végre eljutok oda...:)
Persze az összes félelmemet is azonnal leírták ebben a cikkben, hogy magassági betegség, meg minden (mondjuk a feleségemet, aki finoman szólva nem egy csillagász alkat, fogalmam sincs, hogyan vinném fel egy ilyen túrára...:)
Koszonom a jo tanacsot, nem mostanra szeretnek menni , ev vege fele gondoltam ha csilapodnak kedelyek , igen csak elegem van nekem is a karantenozasbol ! Meg kerdezhetem toled jelenleg merre vagy ?
Nagy a csend, regota ezen a forumon ! Olvassa meg valaki ezeket a sorokat erdeklodnek !
Szeretnek ki menni Hawaiira szetnezni kicsit ! Keresek hozza utipartnert , kint elokel is szivesen ismerkednek beszelgetnek , ha valaki tud szallast , kerem irjon !
Egy bő hétnyi coloradoi, Sziklás-hegység 3000m-es hágóin tett kerékpáros akklimatizációs túra után 6 napot Hawaii Big island szigetén kerékpároztam. A bringatúra során külső segaítség néltül, teljesen önerőből tekertem fel a világ legnehezebb emelkedőjén: az óceánparti Hilo-tól a Mauna Kea csúcsára (aszfalt vége, 4192 m; csúcs 4205 m). Sokat videóztam, készül egy hosszú összeállítás is, ám ez most egy 10 perces kedvcsináló videó: Jó szórakozást hozzá !
Szia, én is pont 2016 tavasszal tervezem. Akadt már jelentkező, de aki biztos, én magam. :) Ti hányan, ketten? Melyik sziget az úticél és milyen hosszú időre?
Szia Roberts! Én is a napokban kezdtem el tervezni az utazásunkat Hawaiira. 2016 tavaszra terveztük. Egyedül indulsz vagy családdal? Te mikorra tervezed?
Sziasztok! Nagy a csend... van itt még vki, aki kint él vmelyik szigeten, vagy volt kint, esetleg tervez menni? Én jövőre tervezem az utazást, jó lenne előtte egy kis eszmecsere...
OFF Én mindenhol a magyar kártyajogsimat használtam (kölcsönző, hotel, stb.), de mindig minden országban van nálam nemzetközi jogsi is. USAban volt már h elengedett a rendőr mikor a szürke könyvet adtam ki, annyira megdöbbent rajta :)