ha mindkét oldali tompított és fényszóró világít, akkor vedd le az akkusarut 20 percre. Ha netán az egyik fényszóró nem világít, cseréld ki..... csak ötlet
kimentem és látom, hogy ég az autón az első tompított lámpa a kulcs meg a szobámban, a hátsó nem ég, nem tudom lekapcsolni sem.
Gyujtást ráadom kapcsolom a helyzetjelzőt,ég szépen és a hátsólámba is, a távilsági fényt is tudom kapcsolni rendesen, de a tompított nem kapcsol le sose, ha leveszem a gyujtást akkorsem, állában lett így, mi baj lehet?
nos mivel nálunk többnyire a kitört üvegeket kellett pótolni, legtöbbször bontottal, vagy a karosszériás, fényező után visszatenni, ezért nem a helyén kellett csinálni.
(azért nézz utána itthon hányan vennének új üveget e miatt)
forrasztóónnal szoktuk, de fel kell forrósítani az üveget hőfúvóval.
ezek általában kiszerelt(kivágott) üvegek és a szerelőállványon történik a műtét. elég macera mert bár a csatlakozó fém de a fűtőszál csak fólia. a helyén lévé szélvédőt nem igazán lehet előmelegíteni mert a műanyag/nemgumi keret deformálódna
Ha bedugok egy átlátszó csövet a motor tetején levő légtelenítőbe és tüdővel állítom elő a vákuumot az működhet? Minél előbb el kell állnom onnan ahol most áll :)