Az erősítő hangját (mint olyat) a rossz értelemben vett hifisták élvezik...
Kiindulópontnak, bár te is tudod, szögezzük le, hogy hazánkban a hírneve ellenére rendkívül kevés Dynaco ST70 található. Vajon miért nem kaptál meghallgatási lehetőséget?
1) Az adott időszakban nem látogatott ide Dynaco-tulajdonos
2) Idelátogatott valamelyikük, de az ünnepek előtt/között volt fontosabb dolga volt, mint hobbitársát fogadni vagy egyszerűen tart a járványtól
X) A magyar egy mogorva népség, bezzeg az északiak!
Az első kettő a realitás a harmadikat feltételezni butaság és/vagy nettó rosszindulat.
Szerintem csak rosszul időzítetted. Pandémia idején akarod elvárni emberektől, hogy vadidegeneket lássanak vendégül az otthounkban pár órácskára hallgatózni? Meg aztán hozzám pl át kellene lépj pár államhatárt némi karanténkötelezettséggel megfűszerezve...
Tisztelettudóan feltettem egy kérdést/kérést egy olyan helyen ahol a legnagyobb valószínűséggel találhattam rá megoldást.
Nem kaptam segítséget senkitől, pedig sok erősítő tulajdonos olvasta.
Ezt szomorúan összegeztem.
Most utólag nyilván megkapom, hogy mit kellett volna tennem.
Miért nem akkor? Most, hogy mertem írti 2 kellemetlenkedő (nem gondolom, hogy bántó) szót, egyből lehet tudni, hogy mit kellett volna tennem, hogy halljam az erősítőt.
ilyenek ezek!;) éppen most takarította el magát egy ilyen dynacós díszpéldány, de szerintem sokkal jobban jártál így, különben hallgathattad volna az apm44esg spec szerint 35Hz-25kHz 88dB (1W 1m) 6,3W (96dB, 1m) ad1 4,2W re604 2W-os ZENE-kantátát ;)))
Tök xerencse hogy véleményed nem oszt ne xoroz, de ha ettől indulsz be engem ugyan nem zavar. Mindenki tudhassa te vagy a király:-) Teccet vona jobban figyelni mikor hirdetted oszt most lenne saját an box.
Ez tökéletesen így van, az örök és elévülhetetlen példám Földes Imre professzor úr, aki egy műanyag mono hordozható szuprafon lemezjátszón szokta az előadásait illusztrálni. A kéglijében az előszobája plafonig rakva kazettás felvételekkel;)