Keresés

Részletes keresés

nj Creative Commons License 2020.11.22 0 0 26317

Igazából irányított sorsolás volt, mert arra számítottak (és talán még számítanak is), hogy a több nézőt vonzó meccseket 2021-ben játszhatják majd le, akkor már szurkolók előtt. Szerintem, ez a tél vége előtt biztosan nem lehetséges, de majd meglátjuk. 

Tehát, az nem a véletlen műve, hogy eddig nem voltak rangadók, ide sorolva pl. az AZ, PSV, Feyenoord és az Ajax egymás elleni meccseit.

Előzmény: Manoh (26316)
Manoh Creative Commons License 2020.11.21 0 0 26316

A bajnokságban most a szerencsés sorsolásnak köszönhetően nem a legjobb csapatokkal fogunk játszani. A győzelem és ezzel a 3 pont kötelező, még nem a legjobb kezdő 11-el is ellenük, így ha szükséges lehet talán valamit tartalékolni a sorsdöntő BL meccsekre.

Lassan el kellene jutni oda is, hogy mindenki megfelelő formában legyen és látsszon valami egyértelmű elképzelés, hogy mit is akarunk játszani azon kívül, hogy mi vagyunk az Ajax, mi vagyunk papíron a jobbak és majd az ellenfél elfárad vagy a sok kihagyott helyzet után egy csak bemegy valahogy és nyerünk.

Manoh Creative Commons License 2020.11.17 0 0 26315

"Azért ez a Wijndal nagyon jó kis játékos."

 

Most valóban nem volt rossz. Ez lehet a második "teljes" idénye, amikor kezdő. Ha jól emlékszem korábban már felmerült a neve, akkor valószínűleg olcsóbb is lett volna. Nyáron már lehet sokat fognak érte kérni, illetve lehet, hogy már inkább külföldre megy majd, mint sok más fiatal és kihagyja a top3-at. Gólja és gólpassza viszont még nincs túl sok, ami lehet a befejező emberek hibája is, de azért ebben még mindenképpen erősödni kellene hozzánk. Meg ugye már tudjuk, hogy ami Alkmaarban elég, az nálunk sokszor nem az és túl nagy a váltás egyes játékosok számára.

 

Stengs és Boadu más téma valóban és drágábbak is. Meg csatár és szélső jelöltünk van elég, bár az nem biztos, hogy minőségben is nemcsak számszakilag. Valakit/valakiket akkor jó áron el kellene tudnunk adni, ha róluk gondolkodunk.

 

 

Előzmény: nj (26314)
nj Creative Commons License 2020.11.16 0 0 26314

Azért ez a Wijndal nagyon jó kis játékos. Ha elmenne Tagliafico, első körben biztosan őt próbálnám megvenni. Martinez középen, vagy a középpályán jobbnak tűnik, Rensch nem rossz, de rá is lehet, hogy szintén középen lesz majd szükség, ha Schuurs idén ősszel nem lesz meggyőző. Timber önmagában kevés arra a posztra, Alvarez pedig még rosszabb megoldás.

 

Stengs is tetszett a spanyolok ellen, de azért Antony, szerintem, jobb. Boadu nagyon gólerős, de kétségeim vannak, hogy mennyire feküdne neki a mi rövidpasszos focink, ahol az ellenfél behúzódik és nincs területe. Mondjuk, ők többe is kerülnének, persze, csatárokról lévén szó, ez nem annyira meglepő.

nj Creative Commons License 2020.11.11 0 0 26313

Én nem tulajdonítanék ezeknek a nyilatkozatoknak akkora jelentőséget. Nyilván nem fogja őket a nyilvánosság előtt kritizálni, de azért amióta itt van Klaassen, azóta Alvarez kispados és Ekkelenkamp is előbb került be Kudus helyére, mint Labyad. Aki még mindig 10-esként a legkevésbé rossz.

Előzmény: Manoh (26312)
Manoh Creative Commons License 2020.11.11 0 0 26312

Túl sok kezdő játékosunk nem maradt a csapatnál, mert a válogatottakhoz mentek. Egyik oldalról ez jó, hiszen dicsőség, hogy válogatottak, viszont így nem tudnak sem pihenni, sem a csapat nem tud együtt készülni a további kihívásokra.Csak abban bízhatunk, hogy senki sem sérül meg és jó eredményeket érnek el és jó hangulatban térnek vissza.

A "Labyad kérdés" számomra egyre érdekesebb. Ten Hagtól olvastam, hogy magyarázkodik, hogy ő valójában nem is igazán "dobta" Labyadot, meg, hogy milyen jó meg milyen fontos játékos, meg megérdemlik a kezdőhelyet. Labyad is nyilatkozott, aki meg van elégedve a teljesítményével és úgy gondolja jogosan jár neki a kezdő hely.

Én úgy vagyok vele, hogy elég elkeserítőnek tartom, hogy egyáltalán a keretben helyet kaphat nemhogy a kezdőben Labyad és Alvarez szintű és képességű játékos. De erre mindig az a magyarázat, hogy mi nem vagyunk sztárcsapat, nem tarthatunk 15-16 hasonlóan magas szintű játékost, így kellenek ezek a "töltelék emberek" is. Ez még rendben is van, ha tényleg ennyi az anyagi és szakmai lehetőségünk valóban, de azért a kezdőcsapatba tenni és még alaptalanul dicsérni is őket, azt csak Ten Hag dilettantizmusának tudom értékelni. Játszanak a legjobbak és, ha pihentetni kell őket, akkor játsszon akár kezdőként is egy-két fiatal, vagy jöjjön be csereként, mert belőlük hosszabb távon játékban és később eladásukkal anyagilag is profitálhatunk.

nj Creative Commons License 2020.11.09 0 0 26311

A cserék (Neres, Promes, Alvarez) nem voltak rosszak, de nem is emelkedtek ki különösképpen. Klaiber pedig alig játszott.

Előzmény: nj (26310)
nj Creative Commons License 2020.11.09 0 0 26310

Volt néhány jó egyéni teljesítmény, elsősorban Klaassené és Tadicé emelkedett ki és nem csak a góljaik miatt. Úgy tűnik - a bajnokságban legalábbis -, rajtuk múlik elsősorban, a siker, vagy a kudarc. Onanának sok dolga nem volt. A két szélsőhátvéd megfelelt, bár, mindkét oldalról indult 1-1 veszélyes helyzet, de ennyi még belefér. Blind végig jó volt, most Schuurs is csak egyszer került bajba, amikor Elia megforgatta. Viszont egyszer lefutotta (!) az egyik csatárt. Gravenberch kevesebb kockázatot vállalt, mint máskor. Mondhatjuk azt is, hogy szürkébb volt, de ez, szerintem, jót tett a játékának, letisztultabb, sallangmentesebb lett, viszont kevés labdát veszített, ha egyáltalán, ellenben annál többet szerzett... Szerintem, védelem előtti középpályásként ezt kellene játszania, még ha nem is csillogna annyira, a csapat számára hasznosabb lenne. Labyad egész jó volt 10-esként. Úgy látszik, még mindig az Utrecht a kedvenc ellenfele. :-) Antony halványabb volt a szokottnál, Traore keveset volt játékban.

Előzmény: nj (26308)
Manoh Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26309

A kezdőcsapat egyetlen "meglepetése" Labyad volt. Az Utrecht nincs igazán formában és az edző távozása sem tette ideálissá számukra a felkészülést, így ellenállásuk, főleg szurkolóik nélkül nem volt a megszokott. A játékunk valamivel jobb volt, mint a dánok ellen, de ennek ellenére elég sokáig tartott mire sikerült betalálni. Anthony sérülése sajnálatos, bíznunk kell benne, hogy őt nem veszítjük el olyan hosszú időre, mint Kudust. A 3 pont megvan, ami fontos és a játék is jobb volt, de most egy hosszabb szünet jöhet azoknak, akik nem mennek a válogatottakhoz, aztán a dánok ellen meglátjuk folytatjuk-e a jó tendenciát.

nj Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26308

3-0, végre jó játékkal és megérdemelten. Promesnek talán végre meghozza az önbizalmát a gólja.

nj Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26307

Nem Labyadot és Traoret kellett volna lehozni, hanem Tadicot (sokat játszik és sárga lapja is van) és Klaassent (az egyik legfontosabb játékosunk).

nj Creative Commons License 2020.11.08 0 0 26306

Antony combhajlító izma megsérült... :-( Ez nagyon nem jött jól.

 

Amúgy, az első félidő rendben volt, csak a rúgott gól hiányzik.

nj Creative Commons License 2020.11.04 0 0 26305

Tavaly is elég lett volna a döntetlen a Valencia ellen, ha jól emlékszem.

Előzmény: Manoh (26304)
Manoh Creative Commons License 2020.11.04 0 1 26304

"Az a baj, hogy ha otthon meg is verjük a dánokat és a Liverpool is megteszi nekünk azt a szívességet, hogy még egyszer legyőzi az Atalantát, akkor ugyan átmenetileg lesz 3 pont előnyünk, de az 5. fordulóban otthon várhatóan az Atalanta is nyer. Akkor viszont mindenképpen az utolsó forduló dönt, a ki-ki meccset pedig tavaly is elbuktuk."

 

Arra gondoltam, hogy talán a Liverpoolnak már nem lesz annyira fontos az ellenünk játszott meccs és akkor pontelőnnyel játszhatnánk esetleg az Atalanta ellen, ami nagyobb taktikai variációt jelentene számunkra és nem rajtunk lenne a nagyobb nyomás.

Előzmény: nj (26302)
nj Creative Commons License 2020.11.04 0 0 26303

Javítok: még Tagliafico is megfelelt. De a többiek... Mazraoui Dest távozása óta árnyéka önmagának. Mondjuk, azóta szinte minden meccsen megsérül, talán most végre hagyni kellene kipihenni. Schuurs a Liverpool-meccs óta egyre rosszabb. Martinez első meccsén jó volt, aztán szintén elég érthetetlenül visszaesett. Először azt hittem, hogy a balhátvéd poszt miatt, de már a saját posztján is gyenge. Blind Schuurshoz hasonló visszaesést mutat. Gravenberch játékban talán nem is annyira rossz, viszont taktikai, helyezkedési hibái nagyon zavaróak. Ekkelenkampra a Venlo-meccs után úgy gondoltam, mint ideális 10-esre, de úgy néz ki, az csak egy véletlenül kifutott jó meccse volt. A 10-es feladata kulcsfontosságú, nem lehet ilyen passzívan játszani. Promes idén egyszer sem volt jó, én még mindig azt mondom, hogy nem is lesz, mert nincs már Ziyech. Ami érdekes, hogy Van der Vaart, aki nálam jobban benne élt a futballban, ugyanígy látja.

Előzmény: nj (26302)
nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26302

Hát, igen, a játék színvonalát inkább hagyjuk is... Tadic és Klaassen tartozott a jobbak közé, Onana és Antony megfeleltek, a többiek elég gyengék voltak.

Az a baj, hogy ha otthon meg is verjük a dánokat és a Liverpool is megteszi nekünk azt a szívességet, hogy még egyszer legyőzi az Atalantát, akkor ugyan átmenetileg lesz 3 pont előnyünk, de az 5. fordulóban otthon várhatóan az Atalanta is nyer. Akkor viszont mindenképpen az utolsó forduló dönt, a ki-ki meccset pedig tavaly is elbuktuk. A mostanihoz hasonló gyatra teljesítménnyel ez még csak nem is lenne olyan meglepő. Mondjuk, a következő fordulóban egy győzelemmel legalább az EL-továbbjutást biztosítanánk.

Előzmény: Manoh (26301)
Manoh Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26301

Szerencsére végül is mindenki rendelkezésre állt, az előzetes hírekkel ellentétben. Mivel így is elég kiegyenlített meccs volt, gond lehetett volna, ha nem tudunk a legerősebb csapattal játszani. Alapjában véve a 2 csapat között sokkal nagyobb különbségnek kellene lennie, de a jelenlegi formánkban sajnos már csupán a 3 pontnak is örülni kell. Ahogy nj is írja, jövő héten hasonló eredmények kellenek a csoportban, bár azért azt nem bánnám, ha mi is jobban játszanánk és biztosabban nyernénk. Akkor a döntő az Atalanta meccs lesz, meg, hogy az akkor már várhatóan továbbjutó Liverpool mennyire erőlteti majd meg magát ellenünk. A sorsunk már nem csak a mi kezünkben van, de azért mi meg kell, hogy tegyük a magunk dolgát.

nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26300

Az elején simábbnak ígérkezett, de végül is a 3 pont megvan, a Liverpool pedig nemcsak nyert Bergamoban, de a gólkülönbségüket is nagyon lerontotta.

Legközelebb ugyanezek az eredmények kellenek fordított pályaválasztás mellett is, akkor még maradna remény az áttelelésre a BL-ben.

nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26299

Most azt írják, hogy Stekelenburg, Klaassen és Promes is Dániában van és utóbbi kezdeni is fog, így az általam írt kezdőhöz képest annyi az eltérés, hogy Traore csere, Tadic center, Promes balszélső.

Mondjuk, ha már így, akkor inkább Nerest tettem volna a balszélre...

Előzmény: nj (26298)
nj Creative Commons License 2020.11.03 0 0 26298

Onana, Tadic és Gravenberch is játszhat, így már tulajdonképpen Klaassenen kívül mindenki rendelkezésre áll. Ha kikapunk, nem foghatjuk a körülményekre.

 

Az én kezdőm, ezek után:

 

Onana - Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico - Ekkelenkamp, Blind, Gravenberch - Antony, Traore, Tadic

 

Cserék: Scherpen, Klaiber, Timber, Alvarez, Labyad, Jensen, Neres, Brobbey, Huntelaar

Előzmény: nj (26293)
nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26297

"Pénteken 90 percet játszott a Jongban."

 

Az elkerülte a figyelmemet.

 

"A baj az, hogy az egész keretben nincs egy igazi támadó középpályás."

 

Igen, csak Ekkelenkamp és Jensen.

 

"Dániában?"

 

Nem, az UEFÁ-ban.

 

"Úgy tudom, a klub beszélt erről az UEFA-val."

 

Meglátjuk.

Előzmény: Gyenyi (26296)
Gyenyi Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26296

"Taylor már régebb óta hiányzik - lehet, hogy már előbb megkapta? "

Pénteken 90 percet játszott a Jongban. A VVV ellen a kispadon ült. Még szidták is Ten Hagot, hogy nem tette be.

 

"Most jól jönne Eiting."

Mint támadó középpályás? Vagy mint még egy ballábas? A baj az, hogy az egész keretben nincs egy igazi támadó középpályás. Bár remélem, Ekkelenkamp vasárnapi játéka csak kisiklás volt.

 

"De nem az a szabály, hogy csak olyan léphet pályára, aki az elmúlt 1 hétben csak negatív teszteket produkált?"

Dániában? A PSV-nél is csütörtökön Teze utánuk repülhetett. meglátjuk,  mi lesz, ha kiderül, hogy rossz volt a teszt, akkor talán lehet repülni. Úgy tudom, a klub beszélt erről az UEFA-val.

 

De most tényleg kiszállok, és hagylak Manohval vitatkozni.

Előzmény: nj (26295)
nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26295

"Ezt ki mondta?"

 

Én. Kicsit karikíroztam a mondanivalódat.

 

"Ezt nem értem. Azért nem ír gyakrabban, mert túl sokat vitatkozunk?"

 

Múltkor írta, hogy nagy kedve nincs ide írni, amikor folyton késhegyre menő vitákat folytatunk valami apróságon. Amiben van azért némi igazság.

 

"Még a holnapi korona meccsről. Taylor is hiányzik és Kotarski is."

 

Jó, hát mindenkit nem soroltam fel, Taylor már régebb óta hiányzik - lehet, hogy már előbb megkapta? - Kotarski pedig csak azért lenne fontos, hogy legyen egy kapus a kispadon.

 

"...és Martinez Blinddé."

 

Akkor kicsit sok lesz a ballábas a középpályán és kevés hátul. De az a baj, hogy Ekkelenkampon kívül nincs igazi támadó középpályás a keretben, már, persze Jensenen kívül. Most jól jönne Eiting.

 

"De azért jó lenne, ha reggel még egy kapus és legalább néhány játékos még elrepülhetne."

 

De nem az a szabály, hogy csak olyan léphet pályára, aki az elmúlt 1 hétben csak negatív teszteket produkált?

Előzmény: Gyenyi (26294)
Gyenyi Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26294

"Ezeket a "minimum"-okat felejtsd már el, én ilyet nem írtam!"

Igazad van. Szerinted döntetlent érdemeltünk volna. A lényeg az, hogy azt a meccset nem lehet példának felhozni arra, hogy rosszak voltunk. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem érdemeltünk vereséget, ami kb ugyanaz. Mert, ha az az öngól nem lett volna, talán még te is elismernéd, hogy döntetlen szagú meccsen kicsit közelebb álltunk a győzelemhez (kapufa, gólvonalról mentett labda, több kapusmunka és mindez a pocsék cserék ellenére). De az öngól megvolt. Így csak az marad, hogy nem voltunk rosszak.

 

"Traore gólpasszt adott oly módon, hogy direkt a kapufára fejelte a labdát"

Ezt ki mondta? Ahogy Brobbey góljához is köze volt Neresnek (sőt, szinte több, mint Brobbeynak), még, ha nem is gólpassznak szánta kapufáját, azzal, hogy Traore nem fölé fejelt, ha nem is tudatosan, de hozzájárult Klaassen góljához. Hivatalosan egyik sem volt gólpassz, mint ahogy Klaassen kapufa 11-ese sem. Pedig milyen szép lenne, hogy góllövő Klaassen, asszist Klaassen. :)

 

"Vagy többen járnának ide, pl. Manoh gyakrabban írna."

Ezt nem értem. Azért nem ír gyakrabban, mert túl sokat vitatkozunk? Szálljak ki 1-2 hónapra, hogy aktívabb legyen? Kipróbálhatjuk.

 

Még a holnapi korona meccsről. Taylor is hiányzik és Kotarski is.
A te kezdőd is elmegy, de lehet, hogy jobb lenne Mazraouit hátul hagyni, Timber legyen Schuurs párja, és Martinez Blinddé. Úgy tudom, Huntelaar edzések után 11-eseknél egész jól szokott védeni. De azért jó lenne, ha reggel még egy kapus és legalább néhány játékos még elrepülhetne. Bár, ha az a kapus Stekelenburg lenne, akkor őt hagynám inkább a kispadon. Mikor védett utoljára tétmeccsen? 2 éve?

Előzmény: nj (26291)
nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26293

Scherpen, Schuurs, Mazraoui, Blind, Martínez, Tagliafico, Klaiber, Timber, Alvarez, Ekkelkamp, Jensen, Neres, Antony, Promes, Traoré, Huntelaar, Brobbey a névsor.

 

Onana, Klaassen, Tadic, Gravenberch is hiányzik és a cserekapus Stekelenburg is.

 

Egy tűrhető kezdőt azért össze lehet rakni, de a középpálya elég vékony.

 

Scherpen - Timber, Schuurs, Martinez, Tagliafico - Mazraoui, Ekkelenkamp, Blind - Antony, Traore, Neres

 

Előre be lehet cserélni Huntelaart, Brobbeyt és Promest is, hátra és a középpályára minőségromlás nélkül senkit, kapuscsere pedig egyáltalán nem lesz.

 

És akkor ráadásul a hét végén Utrecht... :-(

Előzmény: nj (26292)
nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26292

Nagyobb baj is van annál, mint amit a mi vitánk jelent, 17 játékossal, köztük 1 kapussal utaztunk Dániába, mivel 11 játékos fertőzött az első csapatból és a Jong Ajaxból összesen!

nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26291

"Természetesen nem annyira, mint a VVV ellen, de akkor még te is azt mondtad, hogy minimum egyenrangúak voltunk."

 

Ezeket a "minimum"-okat felejtsd már el, én ilyet nem írtam! Azt írtam, hogy a döntetlent megérdemeltük volna. Pont.

 

"Nem tudom, kivel cserélsz össze, mert győzelemről én sem beszéltem..."

 

Hát, te jössz folyton azzal, hogy én egyetértettem veled abban, hogy minimum döntetlent érdemeltünk volna. (Ami nem igaz, lásd feljebb.) Lehet, hogy én értelmezem rosszul, de akkor segíts: ha a döntetlen a minimum, akkor mi a maximum? A győzelem? Mert azt nem érdemeltünk volna, szerintem. Ha meg egyszerűen azt akartad írni, hogy a döntetlent megérdemeltük volna, akkor írd azt, mit kell itt minimumozni?

 

"Azt semmiképpen nem lehet mondani, hogy nem volt köze a gólhoz."

 

Istenem, hagyjuk, jó? Inkább feladom, legyen neked igazad, Traore gólpasszt adott oly módon, hogy direkt a kapufára fejelte a labdát, hogy a visszapattanót Klaassen befejelhesse. Így jó lesz? :-)

 

"A többiben sem értünk egyet, de ilyen már volt. Ha mindenki, mindenben egyetértene, már megszűnt volna topikunk. :)"

 

Vagy többen járnának ide, pl. Manoh gyakrabban írna.

Előzmény: Gyenyi (26290)
Gyenyi Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26290

 

"Győzelemről szó sem volt!"

Arról volt szó, hogy jók voltunk-e. Természetesen nem annyira, mint a VVV ellen, de akkor még te is azt mondtad, hogy minimum egyenrangúak voltunk. Nem tudom, kivel cserélsz össze, mert győzelemről én sem beszéltem, bár az tény, hogy több helyzetünk volt, mint nekik. Ők akkor kezdtek feléledni, amikor Ten Hag először lecserélte Klaassent és Nerest, majd a két középhátvédet. Erre persze te azt mondod, hogy jobban bírták erőnléttel, de ilyen cserék után az természetes. Persze azt is mondhatjuk, hogy kispadjuk erősebb, de az is természetes.

 

"Traore pedig kb. 6 méterről fejelhetett kapura "

Futtában, felugorva, háttal a kapunak. Úgy azért nem olyan könnyű irányítani a labdát. Azt semmiképpen nem lehet mondani, hogy nem volt köze a gólhoz. Ha Labyad lett volna ott helyette, biztos vagyok abban, hogy nem lett volna gól. De a két héttel ezelőtti, vagy akár a VVV elleni első kb. 20 percben játszó Traoreval sem lett volna. Talán Huntelaarral igen, ha ő is úgy mozdult volna a labdára, és több szerencséje van. Holnap újabb meccs után vitatkozhatunk azon, hogy jó-e Traore. :)

 

A többiben sem értünk egyet, de ilyen már volt. Ha mindenki, mindenben egyetértene, már megszűnt volna topikunk. :)

Előzmény: nj (26288)
nj Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26289

Közben kijött az összefoglaló.

 

A 23. percben volt az egyik momentum, amikor mérges voltam a középső védőinkre, jelesül Blindre, mert ahogy visszavették mellette a labdát az elég ciki volt egy válogatott játékostól. De Schuursnak is volt egy jelenete, amikor simán elmentek mellette, csak az nem került bele az összefoglalóba (gondolom, nem lett belőle helyzet). A 47. percben meg elengedte az emberét, csak Onanán múlt, hogy nem lett belőle gól. Martinez is esett-kelt a gól előtt is, meg máskor is, Mazraoui meg időnként rosszul helyezkedett. Az egész védelem gyenge volt, na.

 

Traore pedig kb. 6 méterről fejelhetett kapura egy elég jó beadást, szerintem, az nagy helyzet volt. Szerencse, hogy végül Klaassen be is talált a támadásból, de a "gólpasszt" a kapufa adta.

 

Ami Promest és Ekkelenkampot illeti, nagy különbséget nem látok közöttük. Mindkettő kihagyott 2-2 helyzetet, aztán a végén Promes - Tadic gesztusának köszönhetően - belőtte a 11-est.

nj Creative Commons License 2020.11.01 0 0 26288

Hát, én meg látok hanyatló tendenciát. A jövő majd eldönti, kinek volt igaza, remélem, neked.

 

"Te mondtad, hogy jól ment, és két legjobbunk nélkül is minimum döntetlent érdemeltünk volna."

 

Azt írtam, hogy 1 pontra bőven rászolgáltunk volna. Győzelemről szó sem volt!

 

"Azóta ezt elfelejtve, csak szidod azért a meccsért is a fiúkat."

 

Nem azért szidtam, hanem ezért a meccsért. És az Atalanta elleniért is, mert ott is gyenge volt a játék. A Liverpool elleniről annyit írtam, hogy az angol csapatok - kevés kivételtől eltekintve: a Chelsea elleni 4-4 - rendre fölénk kerekednek fizikailag. Amit te vitattál.

 

"Most lehet, hogy én nem értem humorodat. Az nem volt olyan nagy helyzet, és mégis majdnem bement."

 

Hát, pedig volt annyira nevetséges, mint amit te írtál, hogy két gólban benne volt. Csak - ezek szerint - azt te komolyan gondoltad.

Nagy helyzet volt, mert emlékeim szerint elég közelről fejelhetett. Ő egyszerűen elhibázott egy helyzetet, nem rajta múlt, hogy Klaassen helyzetbe került, hanem a kapufán.

Előzmény: Gyenyi (26287)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!