Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az nem a lezárás miatt volt hibás, hanem avi-t írtál rá és nem DVD formátumba, míg a Nero jó eséllyel konvertálta DVD formátumra. Legalábbis ezt szokták benézni, de utólag is le lehet zárni akármelyikkel.
Sziasztok, még júliusban volt kérdésem egy Néró program verzióval való problémámról, és akkor volt olyan vélemény, hogy felesleges a Nérót használni, mert a Windows 10 mindent megold.
Namármost nekem aktuális lett a napokban, hogy néhány filmet kimásoljak régebbi asztali DVD lejátszóval való használatra. Kétfélét kellett: egyiknél DVD formátumot, a másiknál egy filmsorozatot, ahol több AVI fájlt kellett egy DVD-re másolni. Megpróbáltam a Win10-el, ki is írta, a számítógép tökéletesen olvasta őket, de az asztali lejátszó hibát jelzett mindkét esetben. Az utóbbinál kiderült a későbbi próbálkozásaimnál, hogy a lemez nem lett lezárva.
Végül megtaláltam a Nero Burning ROM & Nero Express 2019 v20.0.2014 programot, ezzel sikerült is mindkét lemezt olvasható formában kimásolni.
Ezek után a kérdésem csupán elméleti: Van a Win10-el történő égetésnél lehetőség a lemez lezárására a másolt fájlok kiírása után?
Ha jol latom, a 4k-t rogton lehet hasznalni, ha valamelyik portable verzito toltok le, a masikhoz elobb telepiteni kell pythont, vagy visual c++ programokat.
Én is köszönöm! Ma - legalábbis eddig - valamivel jobb a helyzet, mint tegnap. Majd meglátjuk, visszatér-e a probléma, és ha igen, akkor tényleg segít-e majd a sütik törlése.
Másokat is kezd már ezen az oldalon kiidegelni ez a kb. percenként megjelenő "Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra", vagy csak velem csinálja ezt?
A Win10-es Raid lehetőségekről szeretnék kérdezni,
Ha jól tudom van oprendszeres raid meg alaplapos raid.
Az alaplapos raid-nél ugyebár a bios-ban kell beállítani a raid-et + telepíteni kell egy progit/drivert, hogy lássa a win.
Ennék ha jól tudom az a gond, hogy ha elszáll az alaplap, akkor nem lehet kinyerni a HDD-ről az adatokat ill. pl. nem tudom megtenni hogy kikapom az egyik HDD-t, elviszem és áteszem egy másik gépbe, az nem fogja tudni olvasni. Engem főleg az előbbi, adatmentéses dolog aggaszt, bár elvileg vannak erre szoftverek, de nem tudom ezek mennyire hatékonyak.
A windows-os raid-ről azt hallottam, hogy az viszont lassítja a windowst.
A kérdésem, hogy melyikeket ajánljátok. A windowsoat vagy az alaplapit.
Jelenleg az alaplap+driver-es megoldás van feltéve a gépemre - ASUS Prime X470 Pro - de még szinte üres a HDD, úgy egyszerű lenne a váltás.
Az is érdekelne, hogy pl. ha második oprendszernek feltennék egy Linuxos disztrót, melyik megoldás lenen az előnyösebb.
Ne úgy csináld, hogy akkor írpd be, amikor kéri, mert lehet nem menti el. Vezérlőpult, posta és a fiókok tulajdonságainál írd át. Win 10 Outlook amúgy IMAP/POP3 fióknál elég hülye tud lenni, mert ugye ha kézzel állítod be, akkor nem kér fióknevet... Amikor az SMTP-t beállítod, akkor elmenti, majd tulajdonságainál meg tudod adni a feladó nevét és fiókját, ez ilyen. Másodikra rá lehet jönni :-D
Üdvözletem! Itt rettenetesen új vagyok, így elnézést kérek Tóletek az ostoba kérdéseimért: van egy win 10-es op.rendszeres gépünk amin nagyképűen be akartam állítani a Posta rendszert és amikor megcsináltam a 3-4 (más win alatt vígan működő ) e-mail címekkel a postafiókokat, egy kivételével gyakran azt kapom üzenetben, hogy Beavatkozás szükséges / kérjük, frissítse ennek a fióknak a jelszavát - és ilyenkor látom, hogy a jelszómezőben jóval hosszabb karakterpontok láthatóak, mint a beírt jelszóé. És amikor újra beírom, akkor működik, de elküldés után visszajön azzal, hogy szinkronizálnom kellene, de mit és mivel, szóval nem boldogulok a levelezéssel, úgy néz ki, ki kell alakítanom az e-mail címek saját szolgáltatói fiókját! Tudtok erre valami érthető megoldást - nekem win 7-em van és azon mennek a dolgok. Köszönöm, ha segítetek! dr!!
Akkor ennyivel előrébb vagyunk. Tehát a telepítő fájl rendben van, a telepítést a gépeden belül akadályozza meg valami beállítás, vagy valamilyen szoftver.
Mivel nálam a Defender bekapcsolt állapota mellett installáltam, akkor nem is ott kell keresni az okot. Nem rendszergazdaként indítottam, tehát nem is ez a gond.
Használsz más vírusirtót? Ha nem, akkor ez is kilőve.
Tovább most nem tudok kérdezni, de hátha másnak lesznek még jó ötletei a beállításokkal (esetleg a hardverrel) kapcsolatban.
Arról a linkről töltöttem le, amit te is megadtál, ugyanez a file nálam is. Megpróbáltam a google drive-os filet is, de ott is csak elindult a telepítés, de nem telepítette.
Azért nekem volt két kérdésem (152534). Ha mindkettőre igen a válasz, az azt jelenti, hogy a számítógéped beállításaival van probléma. Ha csak az egyikre, vagy egyre sem, akkor a letöltött telepítő fájllal.
- Vírusirtó naplójában megnézni, hogy nem blokkolta-e a telepítőt (pl. egyes mappák írásvédelme, viselkedés alapú blokkolás,stb.) a korábbi futtatásoknál.
Ő is homályosan fogalmazott, én mindenesetre ezt olvastam: "...ezt adtam meg célmappának TEMP és TMP változónál, de így sem sikerül installálni". Ha a log-ba nem tudott volna írni, attól az installálás még sikerült volna.
De ha már itt tartunk, engem telepítéskor a program nem szórakoztatott "környezeti változókkal". Célmappának meg a C:\Programfájlok (x86)-ot ajánlotta, amit természetesen békén hagytam.