Át tudnád nekem osztani az ügyes szakik elérhetőségét ?
Hallottam hogy van felújító szett amitől csak rosszabb lesz...
Én vettem "M3" felújító készlet de a fúróba fogható fejhez a 800- as után a 3000- es szemcseméret és csak egy lámpa adagnyi fényesítő anyag volt a készletben 30 €-ért...
Kamionos haverok járnak heti háromszor felénk és velük el tudnám küldeni meg vissza...
Csináltam már többféle készlettel is. A kevéssé bemattultat jól fel lehet velük újítani. A csúnyához nekem már kevés volt, a polírozós ember 8E per lámpa áron csinálta szlával.
A probléma a következő: a kuplung pedál folyamatosan lentebb fog. Egy idő után nem lehet a kocsit sebességbe rakni. Lelégtelenítettem a kuplungot. Egyre sűrűbben csinálta a vége szerelő lett. Felső kuplung munkahenger csere után 1 hónapig hibamentes lett. Majd a hiba előjött. De fura mert lelégtelenítem ha vacakol de van hogy 2 - 3 hétig is jó. Van hogy egy légtelenítés után 2-3 nap valtozó. Mi lehet a hiba? Az alsó munkahenger is megadta magát? Olajat nem látom hogy fogyna.
Azt esetleg még tudod mondani hogy ami nekem van kazán fel rakva miért teljesen más a vezeték színe vagy ne foglalkozzak vele és rakjam vissza úgy ahogy volt a dugaszba mert amiket találtam kiosztásokat az egyesem olyan színeket sorolt fel és így nem tudom hogy a ugyan azok a vezetékek csak más színben....
Köszi a tippet akkor sajna eddig sem volt jól be kötve mert ahol indulnia kellett volna oda egy sárga vezeték volt be kötve és ahogy selytem annak semmi köze az inditashoz. Egyébként a ventillator be ragadt rajta és azért lett szét szedve.. Akkor a jelek szerint ami ki jön a kazánbol vezetékek azokat is át kell raknom és vsz azért nem működött és állt hibára... Diagot gondolom csak géppel lehet csinálni rajta? Köszönöm a választ.
A hengerfej problémát az is jelzi, Amikor a hűtő gumicsöveit a motor üzemelése közben "felpumpálja". Azaz a nyomás nő a hűtőrendszerben. Kis rutinnal ujjal megnyomkodva a gumikat érezni lehet, hogy nagyobb a nyomás, mint normál esetben. A kizárásra én is azt tippelem, hogy az ajtógombot lenyomtad véletlenül. De, csak tipp. (minden esetre legyen a zsebben tartalékkulcs amíg megbizonyosodsz a hibáról)
Sziasztok van egy D5WZ kiegészítő diesel kájha a ki osztás a következő 1.piros 2. Barna 3. Fekete- piros . 4. Zöld 5. Kék-fehér . 6. Kék 7. Sárga 8. Fekete -fehér a kocsin a következő 1.piros - fehér 2. Barna 3. Üres 4. Zöld 5. Szürke - fehér 6. Fekete 7. Fekete piros.. A problémám hogy melyiket kössem öszze melyikkel mert akár hogy próbálom nem működik mert akár milyen leírást olvastam abban nem szerepel sárga vezeték főleg nem a 7 helyen. A másik kérdés hogy az üzem anyag pumpa folyamatos azamot kap vagy impulzust mert ebben mérésre folyamatos 8 - 10 volt van. Esetleg vezérlőt honnan tudok szerezni nem horror áron. Vagy jobban járok ha az egész egységet cserélem? Köszi a segítséget
Sziasztok van egy D5WZ kiegészítő diesel kájha a ki osztás a következő 1.piros 2. barna 3. Fekete-piros 4. zöld 5. Kék - fehér 6. kék 7. Sárga 8. Fekete fehér.... A kocsin a következő a kiosztás 1. Pisos- fehér 2. Barna 3. üres 4. zöld 5.szürke-fehér 6.fekete 7. Fekete-piros 8. Üres valaki meg tudná mondani mit kossek össze mivel mert akárhogy próbálom sehogy nem indul. És akár hány leírást találtam még csak véletlen sem volt sárga vezeték főleg nem a 7 helyen.. A másik kérdés az üzem anyag pumpa folyamatos áramot kap vagy impulzust mérésre 8 és 10 volt közötti érték van a zöldben folyamatosan. Esetleg vezérlőt honnan tudok nem horror áron szerezni. Köszi ha valaki tud segíteni