Keresés

Részletes keresés

Strange Creative Commons License 1999.07.28 0 0 581
Mindenki!

Egész bele jöttem! Már Gahan után egy nappal vagyok. (05.10.). Lenne egy-két hozzászólásom, de a végére úgy is elfelejtem. Meg látom, hogy időnként eltűnnek arcok. A Dr. Beatre és a Why Notra nagyon is emlékszem. D.Vader például utóbbiban elég jól értesült. Különben pedig lejárt a munkaidőm. Örülök, hogy felfedeztelek Benneteket!!!

kanga Creative Commons License 1999.07.28 0 0 580
De legalabb valaki valaszolt ;)
KuZo Creative Commons License 1999.07.28 0 0 579
EZ NEM IRC!!!
KuZo Creative Commons License 1999.07.28 0 0 578
Légy üdvözölve Strange!
Disp nincs itt csak én! :o)
kanga Creative Commons License 1999.07.28 0 0 577
Disp Te ittvag?
Nem értem én ezt... ez nem olyan mint az irc?
valaki valaszoljon mar!
kanga Creative Commons License 1999.07.28 0 0 576
Most akkor van még itt valaki?
kanga Creative Commons License 1999.07.28 0 0 575
Hello All!
Strange Creative Commons License 1999.07.28 0 0 574
Kösz a meghívást disp!

Rég volt 96 márciusa, úgyhogy még gondolkodom! Addig is szorgalmasan olvasgatok!

disp_ Creative Commons License 1999.07.28 0 0 573
Akkor húzzál bele az olvasásba mert 30-án már képben kell hogy legyél :) (ezt vedd meghívásnak)
Strange Creative Commons License 1999.07.28 0 0 572
MarK!

Bocs, hogy megint téged zaklatlak, de el kezdtem olvasni az előzményeket. Biztos eltart majd egy darabig. Most 04.07-nél tartok. Tetszik a kezdeményezésed (a topic) és az is, ahogy összefogod, életben tartod. Emlékeztet valakire... Szimpatikus, hogy intelligens megnyilatkozásokat olvasok (eddig 04.07.) még ha vannak is véleménykülönbségek. Ez természetes. 03.17.-nél olvastam tőled egy rövid, de nagyon érdekes (talán költői kérdést, ha ez tényleg ilyen jó topic, lehet, hogy választ kapsz rá. Az is tetszik, hogy már is kaptam néhány infot a DM-ről. A klubról még nem nagyon.

Strange Creative Commons License 1999.07.28 0 0 571
Mark!

Kösz a választ. Tudok egy-két dolgot a Mode-ról, de a szeptemberi bécsi koncert óta kiestem, az újdonságok tehát érdekelnek. A HDMFC-ről pedig három és fél éve csak hébe-hóba hallok ezt-azt, pedig addig 1987 szeptembere, tehát az alakulás óta mindegyiken az elejétől a végéig ott voltam. A 36 óráson is, úgyhogy kérdezz bátran!

Bianco Creative Commons License 1999.07.28 0 0 570
Meghallgattam. Csak távolról emlékeztet a DM-re, de jó 80-as évek feeling. Ajánlom Nektek.
MarK Creative Commons License 1999.07.28 0 0 569
insight:
Tévedsz, én nem vagyok a Shape tagja (bár otthon én is irogatok zenéket, de sohasem volt ilyen motivációm - mármint, hogy egy zenekarban játszam. Illetve egy kicsi azért mégis... :-)), csupán egy barát vagyok. Ettől függettlenül valóban fogunk találkozni már délután, ugyanis az egyik segítője vagyok a zenekarnak (na nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán 3.-4. vagyok a sorban).
Elvis kapcsán jót mosolyogtam - majd meglátjátok péntek este, hogy miért...
:-)
Strange:
Sokmindent megtudhatsz a topicból, bár elismerem, hogy elég időigényes még az átfutása is. Sajna nem sokat tudok arról a party-ról, 1-2 barátom ott volt, majd utánanézek... Maradj velünk, ha tudsz.
Strange Creative Commons License 1999.07.28 0 0 568
Szia Useless!

A Walking in my shoes klipjében látható 'madárfejek', olyan motívumok, amelyet gyakran használt egy Bosch nevű festő. Bosch gyakran festett 'pokol' és 'főbűn' ihletésű képeket. Tudni nem tudom, de úgy vélem ezek a motívumok a belső (lelki, erkölcsi) torzulás kivetített képei. Csakúgy mint a klipben látható gnómok és arctorzítások.
Ez csak egy vélemény. Viszont lehet, hogy van benne valami. A Depeche Mode ugyanis 15 éve meghatározó része az életemnek. Tehát nem vagyok mai csirke...

Strange Creative Commons License 1999.07.28 0 0 567
Szia Mark!

Íme egy öreg! Hogy nagy-e azt nem tudom... Azt írtad 93 óta jársz DM klubba. Én 96 márciusa óta nem. Máshova se nagyon. Ahogy rábukkantam erre a kis törzsasztalra, megdobogott a szívem. Azért kívánncsi lennék mit hallottál a 36 órás klubról. Az ugyanis 1990. augusztus 19-20-án volt?

insight Creative Commons License 1999.07.28 0 0 566
Sziasztok!
Ha jól sejtem Mark te a híres Shape zenekar tagja lehetsz!Valószinüleg már péntek dél után találkozni fogunk a Pecsában.
-A Dave énekelte "Songs for Europe"-ról azt kell tudni hogy egy feldolgozás,melyet Dave egy nővel közösen énekel.Az eredeti változatot bármelyikőtök meg tudja hallgatni valamelyik Fotex record-ban.A szám eredeti előadója a ROXY MUSIC nevű zenekar,amely egyébként Dave egyik kedvelt zenekara.
-Useless,köszönöm a kedves szavakat,viszem a kazidat a klubba.A Martin által kiadott szolólemez valóban mind feldolgozás,ezek a számok is tükrözik Martin lelkivilágát.A szólólemezről lemaratt kettő szám, amelyet megtalálhattok az ULTRA RARE TRAX 2-es bootleg cd-én,"Down In The Boom Docks",& "I Love,You love,Me"Mind a kettő fantasztikusan jó szám.
Feldolgozásokról annyit még,egyszer azt hallottam hogy a Sometimes Wish I was dead is feldolgozás.
Rengeteg híres számott játszottak a korai időkben a koncerteken,pl:Mamma Mia az ABBA-tól,Brian Ferry számokat,Gery Glitter számokat,ez utobit utánozza Dave az It's No Good klipjében.Martin nagy Elvis rajongo!Egyik kedvenc Elvis számomat(In The Getto) elénekelte egy Back Stage partin,ami megtalálható kaloz CD formában.
-Én ott leszek a shop-nál 23-kor,majd találkozunk!

Üdv.mindenkinek!

MarK Creative Commons License 1999.07.28 0 0 565
Helló ggeri!
A HDMFC-be látógatók az utóbbi időben meglehetősen kicserélődtek. Ugyan még megtalálható sok "öreg", de szerencsére mégtöbb "fiatal" van, akik "csak" 2-3 éve, esetleg néhány hónapja járnak le. Ugyhogy már egyáltalán nem az a fő jellemző, hogy mindenki feketében van. Jónéhány olyan csajszit lehet látni, hogy hm..., szóval nem semmik, mintha egy teljesen hétköznapi "dizsiben" lennél. Persze ez szigorúan csak a ruhákra, a kinézetre értendő.
Mindig elmondtam, hogy szerintem nagyon sokan nem is ismerik a klubbot, nem is mernek lejönni, mert azt gondolják, hogy csak a fanatikusok járnak le, a rajongók posztert cserélnek + hasonlók. Ez nem így van, a PeCsa-beli DM klub olyan mint egy átlag szórakozóhely - nem átlag zenével, persze azért főleg DM szól, de bőven vannak más zenék is. Őszintén mondom, ha egyáltalán nem szereted a DM-ot nem fogod magad jól érezi (hú, ez aztán nagy megállapítás volt), de gondolom nem áll túl messze tőled ez a zene, talán egy ici-picit kedveled is :-). Minden mellébeszélés nélkül, hogy ne érjen váratlanul: 70%-ban DM megy, 30%-ban minden egyéb, sokszor divatosabb zenék is. Na mindegy, hiába írnék többet. Ennyi infó talán elég a döntéshez, de ahhoz, hogy igazán megismerd és véleményed legyen, egyszer el kell jönnöd... Ja és csak 22-23h után érdemes.
ShadoW Creative Commons License 1999.07.28 0 0 564
sziasztok:)
látom, nagyon nem voltam itthon (pedig tényleg), nem tudtam, hogy koncert is lesz.
MarK köszi, és emil ment!
Useless Creative Commons License 1999.07.28 0 0 563
Szia Ggeri!

A napokban találkoztam a chat-en egy 22 éves lánnyal. A belépőnevemről(Martin Gore) tudta hogy Mode-os vagyok, és elkezdtünk a Mode-ról beszéllgetni. Ő csak pár éve hallgat Mode-ot, és tőlem hallott először a DM klubbról. Azt mondta, hogy ő már kinőtt a klubbosdiból, és különben sem érdeklik a poszterek, amiket mi ott csereberélünk(!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Mikor felvilágosítottam, hogy milyen a DM klub, csak ámult és bámult, nem hitte volna, hogy ilyen hely létezik. Fogalomalkotása a Mode-klubbról megegyezett a Tiéddel. "Van ott valami tánc is?"

Annyit mondhatok Neked, hogy én még Szegedről is képes vagyok felvonatozni, amikor Mode-klub van. Ez a hely semmihez nem hasonlítható, egyedülálló Magyarországon. Biztos vagyok benne, hogy jól fogod érzni magad, ha eljössz. Akármilyen ruhában lennél, senki nem sajnálna le Téged. Épp ellenkezőleg!! Nagyon örülünk annak, ha új arcokat láthatunk. Szeretettel várunk!

(a klubról majd másvalaki biztos fog írni)

ggeri Creative Commons License 1999.07.28 0 0 562
Hi,
Bocs a tolakodásért, én nem vagyok hardcore DM-fan, (én inkább drum&bass/bigbeat/nuskool) viszon most valaki szeretné, ha elmennék vele a pénteki klubba, aztán azt se tudom ki kivel van arrafelé.
Érdemes-e nekem is mennem (nem szeretnék ortodox módosnak öltözni ha lehet), vagy inkább csak lesajnálna/kinézne mindenki? Meg van ott valami tánc is? Csak DM megy végig? (itt nem a koncertekre gondolok) Őszinte véleményeket várok, nem akarom, hogy majd szarul érezzem magamat.
előre is thanx
ggeri
VV Creative Commons License 1999.07.28 0 0 561
nekem is jónak tűnik az időpont...
rajtam nem tudom mi lesz, de ha megnéztétek az együttesem oldalát, talán rám ismertek...
mindenesetre a cipőm tuti, hogy szegény szétesőfélben levő Martens lesz... ;-D
KuZo Creative Commons License 1999.07.28 0 0 560
Nekem jó az időpont!

Ismertető jegyek: farmer,quake póló,CD-k a kézben, lángszóró :o)))

Üdv.

MarK Creative Commons License 1999.07.28 0 0 559
T. Ház!

Engedjék meg, hogy fő napirendi pontként javaslatot tegyek megvitatás céljából a pénteki Tali időpontjának és helyszínének tárgyában... :-)
A tervezett paraméterek: 23h-kor, a Shop-nál (a büfével szemben). Igyexem alkalmazkodni a T. Hozzászólók igényeihez, amennyiben a többség leszavazza ezt a javaslatot és a széles közönség számára megfelelőbbet tár elénk. 23h előtt viszont semmi esetre sem érek rá (mi már kb. 17-18(!)h-tól 21h-ig a helyszínen leszünk - előkészületek + ilyesmi -, 21h-től viszont nem szeretnénk ott ücsörögni, ugyhogy valószínű elmegyünk 1-2 sörre vmi közelebbi helyre). Mindenestre azért is gondoltam a 23h-ra, mert a koncert kezdete(kb. 24-01h) előtt jó lenne némi eszmecserét folytatni, nem beszélve a párbajokról. (KuZo: Na de lángszóróval?! :-))))))))))
Felismerhetőségi jellemzők (disp indexes és Useless 101-es pólóján kívűl :-)):
Fekete Cult, fehér farmer, szürke(?) póló + nálam lesz egy rakás cd. Aprpó cd-k: Az Ákos levlistásokon kívűl a következő érintetteknek tuti:
W, AntLoop (hova tüntél?), KuZo (a P.L.-ért cserébe), Cris, Disp (érdemei elismeréseként), Worker (ja, neki postán).
Egyéb:
Disp: ha minden O.K., ma nyomatom a Dave szólót (Songs for Europe) az extrára.
W: köszi ezt a DM címet, mindgyá megnézem.
Üdv.

VV Creative Commons License 1999.07.27 0 0 558
szia mindenki!

hogy másfelé is tereljem a dolgokat és a figyelmet:
nézelődtem a neten és egy angol webdesign csapat oldalán állt referenciaként a link: www.agnespoetry.com és mellette: synth-pop, similar to Depeche Mode. vagy valami hasonló. :-)
megnéztem, van 4-5 mp3 részlet is, de letölteni most nincs időm sajna...
nem ér megelőzni! ;-))
pápá! :-)

KuZo Creative Commons License 1999.07.27 0 0 557
Az a De azért dicsérted rendesen így hangzott:
"javaslom meghallgatni az utóbbi két lemezét és a Lost Highway filmzenét is, ahol egy igencsak jó száma van!!!"
Ez hatalmas dícséret volt! :o)
4 A Rammstein koncert rulez volt, de a film is nagyon khiráály!! (Csak elb@szták a szinkronnal:o( )
u.i: Pénteken viszem a lángszórót is! :o))))
MarK Creative Commons License 1999.07.27 0 0 556
Hellóka!
Egy egész cd is van, ha kell. A többiek is kapnak, kb. 6 db-ot viszek a PeCsába. Amennyiben érdekel, mail to me, plíz. Leírom, hogy pontosan milyen cd-ről is van szó. Ha mindenféleképpen kazin kell, akkor figyeld a topicot, hogy mikor + hol lesz a Tali pénteken és hozd oda a kazit.
ShadoW Creative Commons License 1999.07.27 0 0 555
Sziasztok,
egyszer már jártam erre június körül...
lenne egy nagy kérésem: át tudna nekem venni valaki Shape-et? Ha jöttök pénteken PeCsába, oda vinnék üres kazit. Köszönet előre is..
Nelli (egyébként :)
Useless Creative Commons License 1999.07.27 0 0 554
Nem voltam sajnos a Jokerban soha.
Bukszus Creative Commons License 1999.07.27 0 0 553
Szegediek, Ti jártatok annak idején a JOKER-ba?
MarK Creative Commons License 1999.07.27 0 0 552
A múltjából él dolgot az LGT-re értettem és nem K.Zs.-re. Tudniilik az LGT jelenlegi munkásságát... hm, ...nem szeretem (jó így W? :-)). K.Zs. mostani anyagait nem ismerem. Bizonyos szempontból talán ő is a múltjából él, de én ezt nem feltétlenül tartom bajnak. Ráadásul egyáltalán nem szeretném őt az LGT-hez hasonlítani.
DM: Nyílván vmilyen szinten ők is a múltjukból élnek, pontosabban az eltelt 20 évet kihasználva könnyebben jutnak el az emberekhez, újakhoz. Pont ez a lényeg, hogy nem ülnek a babérjaikon, hanem új anyagon dolgoznak és mindig magasabbra teszik a lécet. Sok együttes 1, v. esetleg több valóban klasszis album után nem képes jobb, v. min. az elvárható szinten teljesíteni. A DM viszont minden egyes új anyagával egy új korszakot nyitott és mindig képes volt felfrissíteni a rajongótáborát. Ilyen szempontból ez már nem jelenti azt, hogy csupán a múltjukból élnek. Meglehet, a múlt vissza is üthet, hiszen van, aki a múltja miatt elvből nem kiváncsi egy zenekarra (sajnos).

Ui.: Valószínűleg most is elfogult vagyok, hiszen egy LGT rajongónak talán a jelenlegi anyagok szintén tetszenek, ugyhogy nem szeretnék újabb vitát, nem is lenne sok értelme ilyeneken "jojózni".

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!