Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2020.06.25 -2 0 67867

Tudsz olvasni??  mlm!

Előzmény: zuu1232 (67865)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.25 -1 1 67866

Vannak még, akik fejében az mlm azonos a köztörvényes bűncselekményekkel. 

Előzmény: zuu1232 (67865)
zuu1232 Creative Commons License 2020.06.25 0 1 67865

Ezt nem a Piramisjáték topikba akartad írni?

Előzmény: ásítósmacska (67864)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.06.25 -2 0 67864

áthozom..

nyman 1 órája
0 0 13

OFF

Azért a németeknél is domborítanak.  https://index.hu/gazdasag/2020/06/23/wirecard_csalas/

De a Volkswagen botrányt is hozhatom. Meg sokezer másikat a csalásra, az állami korrupcióra. Ezzel nem védeni akarom az itteni viszonyokat. :)

2000-ben az egyik haverom elvitt ilyen MLM-es priamisjátékra, tapsolós gyúlésre vmi művelődési központba. Félelmetes retorikával akartak aláíratni velem egy papírt. Csak itt, csak most. A szerződést nem lehet elvinni, nem lehet rá pár napot aludni....

Természetesen nem írtam alá. Nem telt bele két hét már cikkeztek a csalásról. Ugyan a hiradóban ki volt kockázva az egyik bilincsben vitt nő, de fel lehetett ismerni, hogy ő volt az egyik vezérszónok a gyűlésen. :)

Párizs73 Creative Commons License 2020.06.25 0 0 67863

"Lehet AI is mögötte, talán ezért kell mindent annyiszor elmondani neki. " Meg akár ufó is. Hagyjuk  a hülyeségeidet, mert megint  annyira tekeregni kezdesz, hogy úgy maradsz.

Előzmény: Törölt nick (67861)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.24 -1 0 67862

Hogy mennyire vagyok okos, valószínűleg relatív. Meglehet azért hoztad ezt fel (esetleg személyeskedés szándékkal, többedszerre), mert neked ez fontos kérdés, nekem nem az.

Igen, a jelek szerint értem amit mások mondanak és úgy tűnik (némelyeket leszámítva) mások is értenek engem. Talán mert akarnak is érteni.

Tudod, szerintem nem az okosság "szintje" számít, hanem hogy ki, milyen hatékony abban, amit csinál. 

Előzmény: Párizs73 (67859)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.24 -1 0 67861

Úgy gondolom, a nickje mögött valós személy áll, aki gondolkozik és van agya. De ezt én gondolom, hogy a valóságban mi a helyzet vele kapcsolatban, arról nincs információm.

Lehet AI is mögötte, talán ezért kell mindent annyiszor elmondani neki. Ami igaz lehet itt bármelyik nickre (akár rád is).

Nem vetem el egyik lehetőséget sem. 

Előzmény: Párizs73 (67858)
Párizs73 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 67860

amit

Előzmény: Párizs73 (67859)
Párizs73 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 67859

"És tudod, lehet hogy a véleményed szerint jobban tudja használni az agyát (lehet hogy te is (érdekes lenne egy "elmebajnokságot" rendezni köztetek Egri Jánossal)), mégis valamiért én elsőre értem amit pl. Zuu1232 ír, ti pedig nem (sokadszorra sem" Mert Te ilyen " okos gyerek vagy". Mint írod, Te elsőre érted ami mi sokadjára sem.

Előzmény: Törölt nick (67856)
Párizs73 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 67858

"Miért ne hagynám meg neki a lehetőséget hogy ő maga döntse el, van-e agya és szokott-e tervezni és eldönteni, kinek a véleményére hallgat?" Tehát Te továbbra sem tartod egyértelműnek, hogy Replaynak van agya? Mert van olyan ember akinek nincs? Le kellene szállnod a magas lóról.

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.24 -1 0 67857

*Egri János vezetésével 

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.24 -1 0 67856

Miért ne hagynám meg neki a lehetőséget hogy ő maga döntse el, van-e agya és szokott-e tervezni és eldönteni, kinek a véleményére hallgat?

Tudod, némelyekkel szemben én hagyom, hogy mindenki maga döntse el, hova tartozik és mit csinál, nem akarom utasítgatni őket semmire.

És tudod, lehet hogy a véleményed szerint jobban tudja használni az agyát (lehet hogy te is (érdekes lenne egy "elmebajnokságot" rendezni köztetek Egri Jánossal)), mégis valamiért én elsőre értem amit pl. Zuu1232 ír, ti pedig nem (sokadszorra sem).

Hozzáteszem, véleményem szerint (csípős fogalmazása ellenére) RawG korrektebben ellenez, mint ti. Ő láthatóan érti amit írunk, használja a fejét, gondolkozik, még azt a lehetőséget is meghagyja, hogy esetleg ő téved valamiben. Ez nekem szubjektíve szimpatikus.

Előzmény: Párizs73 (67855)
Párizs73 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 67855

"Te is párhuzamba állíthatod magad velük, amennyiben van agyad és szoktál gondolkodni, felkészülni valamire." Milyen válasz e? " amennyiben van agyad" Teljesen egyértelmű, hogy Replaynak van agya és az itteni kommentek alapján sokkal jobban tudja használni mint te a sajátodat. Leszállhatsz a magas lóról.

Előzmény: Törölt nick (67852)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.24 -1 0 67854

"Ha én fejlődni akarok, akkor nem az eddigi tagokat kell fejlesszem, hanem újakat kell szerezni és őket kell eljuttatni egy olyan szintre, ahol már biztonságban érzik magukat. Ki tudja, hogy nekik hol lesz majd az a szint. Az is lehet, hogy jóval az enyém felett."

Bölcs gondolatok, a többi mondatod is érthető (eddig is az volt, de kibontva még jobb). Máris előrébb vagy, mint tegnap :)

Egyébként ez a "biztonságra törekvés" hozza be is az embereket (mikor már rájöttek, az eddigi lehetőségeik nem elegek).

És "az egymillió dolláros kérdésre" is a válasz, amit sokan feltesznek (ellenzők is): "miért csatlakoznak az emberek?" 

Előzmény: zuu1232 (67853)
zuu1232 Creative Commons License 2020.06.24 0 0 67853

"Azért kiderül az írásodból, hogy hiába teszel meg mindent"..."de a hálózatod tagjainak is kellene a fejlődés"..."nincs olyan, hogy hátradőlök és csak úgy jön a passzív jövedelem"

Talán nem fogalmaztam elég érthetően...

"Ezzel nem is lenne baj, a stagnálás is jó, csak én most inkább haladni szeretnék" 

"Talán az lehet az oka, hogy már minden vezetőnk elérte azt a szintet, amit akart és nem akar tovább lépni. " 

Ahogy írtam stagnálás van. A legtöbb vezető elérte azt a szintet, amit kitűzött magának és hátradőlt, vagy csak nagyon lassan fejlődik. Megkapja a havi jutalékát. Ahogy én is megkapom utánuk. A hálózatukat kialakították, abba már nem kell túl sok energiát fektetni, hogy fent tartsák. A törzsvásárlók vásárolnak a webshopból. 

Ez így megy már egy ideje. Ahogy írtam, mi is hátradőltünk már egy jó ideje, -mint kiderült biztonságban érezzük magunkat. 

Akkor kellene a fejlődés, ha magasabb szintre akarnánk jutni. Ha nem, akkor ezt a szintet így is könnyen lehet tartani minimális munkával. 

Ha én fejlődni akarok, akkor nem az eddigi tagokat kell fejlesszem, hanem újakat kell szerezni és őket kell eljuttatni egy olyan szintre, ahol már biztonságban érzik magukat. Ki tudja, hogy nekik hol lesz majd az a szint. Az is lehet, hogy jóval az enyém felett.

A régiek után meg ugyanúgy megkapom a jutalékot. Ők sem akarnak a biztonsági szintjük alá esni, vigyáznak rá.

Előzmény: Replay (67846)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -2 0 67852

Te is párhuzamba állíthatod magad "velük", amennyiben van agyad és szoktál gondolkodni, felkészülni valamire. 

Előzmény: Replay (67851)
Replay Creative Commons License 2020.06.23 0 0 67851

Persze, kapcsolatban állok Hamiltonnal és Tombával is. Most komolyan, Forma1-es versenyzőkkel hozod magad párhuzamba, mint mlm ügynök?

Előzmény: Törölt nick (67849)
/ (perjel) Creative Commons License 2020.06.23 0 0 67850

Hát majd Bob hercegtől megkérdezem... 

hehe 

Előzmény: Törölt nick (67849)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -1 1 67849

Ezt azoktól is megkérdezted, akik mondjuk forma1-es versenyzők? Esetleg bob, sílesiklók? Meg a többi sportoló, akik felkészülés alatt ezerszer végiggondolják a pálya vonalát és kizárnak minden zavaró tényezőt? Biztos csak úgy, passzióból teszik és semmi köze a sikerükhöz.. 

Előzmény: Replay (67847)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -1 0 67848

A fej rendbetétele és rendbentartása szükséges, de nem elégséges feltétele a vállalkozásnak. Nyilván a napi rutint csinálni kell (addig biztosan, amíg valaki növelni akarja a hálózatát).

Hogy az alattad lévőktől függesz? Hát persze hogy függesz. Ezért nem mindegy a megfelelő társak megválogatása és a folyamatos képzés.

Ezeket számtalanszor elmondtuk már, nem kell rácsodálkozni...

Előzmény: Replay (67846)
Replay Creative Commons License 2020.06.23 0 0 67847

Ez valami szcientológiás maszlag vagy saját találmány?

Előzmény: Törölt nick (67838)
Replay Creative Commons License 2020.06.23 0 1 67846

Amit leírtál, azzal megdőlni látszik az az itt sokat hangoztatott lózung, hogy azért nem megy valakinek az üzlet,azért nem keres sok pénzt, mert nem tette meg azokat az előírásokat, amik pontokba szedve le vannak írva, hogy mi kell a jó üzlethez. Azért kiderül az írásodból, hogy hiába teszel meg mindent, ha az alattad lévők már ezt nem akarják. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neked nem megy, de a hálózatod tagjainak is kellene a fejlődés).

A másik, ami még kiderül (igaz mi ezt eddig is tudtuk), hogy nincs olyan, hogy hátradőlök és csak úgy jön a passzív jövedelem. Lehet, hogy jön egy ideig, de ha nem teszel érte, akkor elfogyhat.

Előzmény: zuu1232 (67823)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -1 0 67845

Tudsz mutatni bármilyen információt, amit végérvényesen ki tudtál venni a "fejedből"?

Egyébként ha figyelmesen olvastál, lentebb írtam azt is, hogy nem mindegy melyikből van több. A súlyozottság a lényeges. 

Előzmény: Párizs73 (67844)
Párizs73 Creative Commons License 2020.06.23 0 0 67844

Mármint, hogy az itteni reagálások bemennek a fejedbe? Ha a fórumom "bemennek" a fejedbe akkor bemennek az MLM szemináriumon is, a benzinkúton, a TV Híradóba stb mindenütt ahol emberek kommunikációját hallgatod vagy olvasod és mind írod ami bemegy az nem jön többet ki. Hogy is van az MLM rendezvényeken sokat idézet mondat? " Változtasd meg a gondolataidat és megváltozik az életed". Ez rád  nem igaz mert ha a Te fejedbe  " bemegy" valami az nem jön onnan ki.

Előzmény: Törölt nick (67843)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -1 0 67843

Szerintem épp csak az első mondatot nem értetted...

Előzmény: Párizs73 (67842)
Párizs73 Creative Commons License 2020.06.23 0 0 67842

Ugyan már, én csak a megértésemet és a sajnálatomat fejeztem ki a sanyarú helyzeted miatt.

Előzmény: Törölt nick (67840)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -1 0 67841

*Hát=ha

Előzmény: Törölt nick (67840)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -1 1 67840

Hát provokálni szeretnél, ahhoz ennél többre van szükség. 

Ez így kevés. 

Előzmény: Párizs73 (67839)
Párizs73 Creative Commons License 2020.06.23 -2 1 67839

'Nem véletlen válogatom meg, mit osztok meg itt, mert az arra reagálások is bemennek a fejünkbe, okos ember pedig tisztában van azzal, hogy ami egyszer oda bement, többet nem jön ki onnan. Nem hagyom, hogy némelyek mocskos lábbal összerondítsák.. "Ne is hagyd, kérd meg a felső vonaladat, hogy néha néha mossák meg a mocskos lábaikat. Milyen dolog, hogy mindenféle szennyel tele rakják MLM guruk a fejedet és a fejedből nem jön ki ez a szenny többet. Teljesen megértem a felháborodásodat. A kommentejeidből is látszik, hogy mindenféle butaságokkal tele rakták a fejedet az MLM szemináriumokon. Sajnálom, hogy ez a fejedből nem jön ki többé.

Előzmény: Törölt nick (67836)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.23 -1 0 67838

.. Vagy el kell kezdeni bevinni "fejbe" a céljaidhoz illő programot. Kb. akkor lesz megfelelő, ha örömérzet is társul a céljaidon történő munkához. 

Előzmény: Törölt nick (67837)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!