A maszkolás hibás rögzítése "jóvoltából" (mea culpa) az üvegfelületek kaptak némi lakk-ködöt. Meglehetősen makacs a szentem, a rendszer higítójával próbálkoztam, több kevesebb sikerrel. Van valami más módszer ennek eltávolítására? A gyurma segíthet?
Bonts ki hatulrol mindent a környekröl(karpit, muanyagok), azt te is meg tudod csinalni. Ha minden könnyen hozzaferhetö, akkor nem hiszem h 2oranal több melo, ha van javito elem vagy bontott torony. (Mas c corsanal meg.nem.lattam.ilyet,.tehat.eselyes.h a bontott nem igy nezki)
A hely is megvan. A csavarhúzótól jobbra még látszódik a repedés az alvázvédőn. Az ott szépen megszívta magát vízzel, és dolgozott mögötte. Én is jártam már így...
Sziasztok! Nagyon rég jártam erre,és kérdésem lenne.
Elsősorban azok tapasztalatára vagyok kíváncsi,aki valósan használta már a Gravihel 2k (ipari) autó festéket. Most nem menjünk abba bele,hogy attól függ mire kell,meg hogy olcsó ezt mindenki tudja. Amiért kérdezem,mert össze szeretném hasonlítani a Rezakril 2K termékkel. Szakmai tapasztalatok érdekelnének ha esetleg közületek használja valaki és van vele valós reális tapasztalata megköszönném ha megossza.
Mindenkor a bekevert összmennyiség /Festékanyag + edző /bizonyos százaléka a hígító adagolásának a mértéke,hiszen a 2 komponens együttese teszi lehetővé a kémiai kötés elindulását. A hígító csak a viszkozitást állítja be a mindenkori hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően.Általában %-os arányt jelölnek meg a gyártók ezek kb 5-30%-ig terjednek az aktuális festékanyag típusától függően. Pl Poliészter töltő esetében kb 5%. Füller esetében kb: 10% . Oldószeres festékek esetén 50-100%-is terjednek. Pl: DeBeer oldószeres festék: 80-100%.
Az esetleges adalékok /rugalmasító,mattító / esetén az adalék a higítás előtt kerül a keverékbe és ez után lehet szóráskészre hígítani az anyagot.
Lenne még egy amatőr kérdésem... Amikor három komponensből áll egy anyag, akkor a harmadik komponens mennyiségének az első kettő összegéből kell adódnia, vagy az "alapanyag" mennyisége az alap? Például: Filler+ edző+ higító. 4:1:1.5. (vagy százalékos arány).Azaz ha egy liter fillerem van, akkor az edzővel bekevert mennyiséget nézzem (+2.5 dl) vagy az edzőt ne vegyem számításba a higító adagolásakor?
Akkor az alatta lévő lakk volt a probléma. Ha- megcsiszolod és kikopik valahol- akkor képes ilyet produkálni. A lakkoknak ha nem kamrában van szárítva legalább 5-7 nap a kötési ,száradási ideje. Ez idő alatt oldószerérzékeny ,amig nem párolog ki belőle a higító-oldószer koncentrátum. Az sem mindegy ,hogy milyen típusú a lakk. HS,MS ,UHS,vagy VHS rendszerű. Ezen megnevezések a lakk szárazanyagtartalmát jelölik. Ezt érdemes lenne újra füllerezni. Próbáld meg szárítani akár napon is -ha nincs lehetőség kamrában szárítani- vagy hőlégfújóval . Csiszold be géppel amennyire lehet eltávolítva a felső réteget ,füllerezd le ,csiszold meg és mehet rá a bázis és a lakk. Kicsit körülményes ,de csak így lesz jó.
Köszönöm a választ! A két héttel ezelőtti próbálkozásomat akartam javítani, mert egy kis "baleset" a lakk felvitelekor. Lecsiszoltam, de akkor ezek szerint ott még valami kötött. Ugyanazt a rendszert használom a higítóig bezárólag (Dyna). Mikor érdemes ennek nekiállni eltávolítani? Hagyjam pár napot?
Az alatta lévő instabil alap. Lehet az 1K füller,alapozó,vagy bármi olyan anyag ami nincs rendesen kiszáradva /megkötve/ illetve nem kompatibilis a bázis festékkel. Ez a jelenség akkor is előfordulhat ha a bázist nem megfelelő higítóval higítják.
Sziasztok! A kocsim alját egy kis részen sajnos javítani kell vágás hegesztés stb.
A fő kérdésem az lenne, hogy manapság mik a legjobb állapotmegovó termékek, amit érdemes használni a rozsda ellen. Mivel rengeteg termék van a piacon, nem akarok mellényúlni.
Illetve érdekelne hogy ki milyen rendszert javasol, hogy
pl. rozsdaátalakító+alapozó+alvázvédő vagy elég a rozsdaátalakító+alvázvédő stb...
nem tudom melyik van legközelebb a Mipa-hoz.Legfőképpen egyik sem.Teljesen más rendszer. Inkább ipari rendszer a Mipa ,de max keresek rá valami megoldást.
Max Standox receptúrát tudok . Abból is több fajta van. 2K Ms Top coat New, Standocryl 2k Autolack, Standocryl VOC-Topcoat,vagy Standofleet HS-HB rendszerből. Mindegyiknek más a keverőszín összeállítása és alapanyaga ,illetve az edző és higító választéka.