Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

pint Creative Commons License 1999.06.14 0 0 36
Már bocs, de kinek ártok azzal, ha átmegyek szabálytalanul, ha ezközben nem veszélyeztetek senkit?
Viszont az már az én dolgom is, ha egyszerűen nem tudok a járdán menni, mert 10(!) cm-re állnak a faltól. Akkor nekem az úton kell mennem, ami már egyértelműen veszélyes.
Előzmény: Árpi (25)
mAlter Creative Commons License 1999.06.14 0 0 35
Két azonos oldali kereket engedtek le, így a pumpálás már haszontalan volt. (mA)
Előzmény: vomit (23)
Mike Creative Commons License 1999.06.14 0 0 34
Sot tovabb megyek: a varosban monterrel kell kozlekedni, mert akkor nem kell megallni a pirosnal, sot a szuk utcaba is be lehet hajtani, max egy kicsit hepehupas...
Na ide nekem a rozsdas bokot!
(jolvanna mostmar abbahagyom itt akis maganszamom)
mulatt Creative Commons License 1999.06.14 0 0 33
Van egy nagy bunkóság topic. Oda elfelejtettem beírni a járdát, és más autóját bezáró autóst mint főbunkót.
mAlter Creative Commons License 1999.06.14 0 0 32
A hülyeség alatt mire gondolsz pint? Nem hiszem, hogy itt bármelyik autós szeretne jogot formálni arra, hogy a rokkant parkolóban parkoljon, vagy elállhassa a gyalogosok útját. Én az önbíráskodástól vagyok nagyon kiakadva. A legtöbb esetben teljesen igaztalanul történik, és ha még jogos is, akkor sem hiszem, hogy ezt a sunyi, terrorista módszert kellene alkalmazni.
(mA)
Előzmény: pint (22)
Mogorva Creative Commons License 1999.06.14 0 0 31
Vagy beruháztok egy kis szerszámba, ami direkt arra van, hogy kitépje a tűt, és onnan meg sem áll, amíg csontig le nem megy.....

Jó rendben... én meg beruházok egy szerszámba, ami direkt arra van, hogy kitépje a farkadat, és onnan meg sem áll, míg csontig le nem megy...

Mitszósz?

Előzmény: Dan (15)
pint Creative Commons License 1999.06.14 0 0 30
Ki mondta, hogy a belvárosba autóval kell menni? Azért van a város szélén rengeteg parkoló, hogy aztán onnan tömegközlekedéssel mehessél tovább.

A parkolásnak szabályai vannak, és azokat nem önkényurak alkották, hanem azért van, hogy a gyalogosok is tudjanak közlekedni. Ha nem tudsz parkolni, az a te bajod, nem háríthatod rám.

Ha, mint mondtad, úgy állsz meg, hogy a gyalogos elférjen, akkor az más tészta, akkor nincs semmi gáz. De akkor minek vetted magadra.

ui: a kresz szerint a járdából 1m-t kell szabadon hagyni. Én rugalmas vagyok, de pl a 40 cm az már flex-eset.

Előzmény: Macs (24)
Alfred Creative Commons License 1999.06.14 0 0 28
Dan:
És próbáltál már nevelő célzattal autót fölgyújtani?
Mogorva Creative Commons License 1999.06.14 0 0 27
Büszke nem vagyok semmire, de az tény, hogy a kezét irgalmatlanul eltöröm annak, akit elkapok, hogy hozzáér a kocsimhoz...
Szerintem szokjál le iziben a neked jópofinak tünő önbíráskodásról, mert könnyen rajtaveszthetsz, aztán akkor sirathatod, na meg cseszheted az igazadat. Szar ám törött kézzel piszkálni az orrodat!
Mike Creative Commons License 1999.06.14 0 0 26
Azert SDS, meg kell valljam, azt hittem tobb eszed van!
De a tobbiek is!
Valaki bedob valami ritka hulye temat, erre mindenki ugrik, meg egy kicsit varunk, (mig lejon a 20 mega) es mar tepi is egymast a ket tabor.
Gratulalok!
Mike (Knight) + KITT
:)
(azert meg nem adom fel)
Árpi Creative Commons License 1999.06.14 0 0 25
Aki meg átsétál az úton két zebra közt, azt meg lőjék tökön az akasztófán, mi?
Macs Creative Commons License 1999.06.14 0 0 24
Szerinted a belvárosban milyen parkolási lehetősége van a "bunkó" autósnak? A Dohány utcában dolgozom, ott fizetős parkoló van. 8 óra egy ezres. Ha a Síp utcában állok meg, az nem fizetős, viszont nem sok hely marad a járdán. Nekem nincs felesleges havi 20 rugóm parkolásra. Egyébiránt viszonylag normálisan - értsd párhuzamosan, nem a falig felállva a járdára - szoktam parkolni. Szvsz a kerékleeresztés bunkóság.

Angi

vomit Creative Commons License 1999.06.14 0 0 23
ne mondjad már, hogy nem vetted észre, és elmentél vele. vagy csak pumpa nem volt kéznél? manapság már 1 szar csavarhúzót sem adnak a szupertuti járgányokhoz.
Előzmény: mAlter (20)
pint Creative Commons License 1999.06.14 0 0 22
Gumileeresztés? Szerintem flexszel le kellene vágni a belógó részt. Abból talán tanulnának. Egyébként én azt hittem, hogy a bunkó autósok azért legalább nem büszkék a hülyeségükre. Az eddigi hozzászólások szerint azonban még büszkék is rá. :(
Mike Creative Commons License 1999.06.14 0 0 21
Ja es az en autom gumijat ugyan le nem ereszted.
M. Knight
mAlter Creative Commons License 1999.06.14 0 0 20
Nekem két kerekem engedte le egyszerre egy faszkalap (mert úgy érezte, hogy az utcának az a része az ő parkolóhelye). A felni kivágta a kerekeket - úgyhogy 20 ezer forintomba került ez a kis vicc. Ha egyszer meglátom valamelyik tahót, hogy ezt csinálja, komolyan mondom, szétrugom a tökét.
(mA)
Árpi Creative Commons License 1999.06.14 0 0 19
Dan!
Én feltételezem, hogy normális ember vagy, és tényleg a jószándék vezérel. Ezért bízom benne, hogy ha kiderül az elméd, akkor rájösz, hogy:
1. Mi van, ha nem veszed észre, hogy rokkantat szállítottak oda egy olyan autón, amin nincs ott a jel? Dögöljön meg szegény, másszon haza hasoncsúszva, mi?
2. Mi van, ha szegény eszétvesztett aggódó anyuka parkolt bénán a háziorvosa lakása előtt, mert a gyereke asztmás rohamban fuldokolt a hátsó ülésen?
Ha nem akarsz rosszat ártatlan embereknek, akkor ne önbíráskodj! Lehet, hogy a csodapartizánkodásoddal életeket teszel tönkre, és akkor már inkább parkoljon pár bunkó akárhogy.
Mike Creative Commons License 1999.06.14 0 0 18
Megjobb, ha egy frissen vasarolt lezerkarddal vegigsetalsz - a falhoz lapulva termeszetesen, mert maskepp nem fersz el - azon a jardaszakon ahol az autok a jardan allnak (belvarosiak elonyben). Nos, a terep felmerese utan, a mukodesbe hozott lezerkardot vegighuzod ugyanott, a jarda szelen. Garantalt, hogy az velejeig romlott bunko autos nepseg nem fog tobbe hon szeretett jardankra felallni, es vegre szabadon kozlekedhetnek a babakocsis anyukak is! A bontos joember meg csak dorzsoli a kezet. A tulajdonosok meg elmegyogyintezetbe kerulnek, mert senki nem fog nekik elhinni a lezerkardos sztorit. Sot meg jol meg is bunteto oket a rendor, mert kozteruleten szemeteltek.
Mike
Ja es, hogy azoknak akik meg nem fogtak fel a lenyeget (a tobbieknek nem!):
Alfred Creative Commons License 1999.06.14 0 0 17
Dan:
Eltöröm a kezedet, ha meglátlak.
Macs Creative Commons License 1999.06.14 0 0 16
Ha kedves az életed, ne kerülj a közelembe! Az autóm közelébe pedig mégkevésbé!!!!!

Angi

Dan Creative Commons License 1999.06.14 0 0 15
Ti nem tertjátok bunkóságnak, hogy a bunkója feláll a járdára az autójával úgy, hogy nem lehet gyalogosan elmenni?
Bántja a szemeteket, ha a rokiparkolóba egészséges ember áll be az autójával?
ERESSZÉTEK LE A KEREKÉT! Ha valaki közületek volt a Szabadtéri Színpadon a Feneketlen tónál az Irígy Hólaljmirigy koncerten, és le volt eresztve a kereke, akkor azok mi voltunk!
Két Susuki Swift, egy öreg Merci, egy Ford mondeo Kombi, és egy Ford Scorpio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a véleményetek róla? Ha teccik, csatlakozzatok! Nem kell mást tenni, minthogy beruháztok ti is egy skatulya gyufába, leszeditek a szelepsapkát, és a gyufát odaszorítjátok a tűhöz.. Ha ott tud maradni a gyufa úgy, hogy ereszt a kerék, akkor szuper, ha nem akkor meg kell várni, amíg leereszt!
Vagy beruháztok egy kis szerszámba, ami direkt arra van, hogy kitépje a tűt, és onnan meg sem áll, amíg csontig le nem megy.....
Ha ti is csatlakoztok monzgalmunkhoz, rakjatok ki egy A/5 ös cetlit az illető autó ablaktörlőjére, hogy " Guminyomást ellenőrizni szíveskedjen!"
Szóval?
Bölikukac Creative Commons License 1998.10.09 0 0 14
...gazdagok...:-))
Lazy Cat Creative Commons License 1998.10.09 0 0 13
Én Michelineket cseréltem Aquatred-re. (Igaz, a Misi nem volt a legcsúcsabb típus.) A Akva sokkal-sokkal csendesebb, vízen jobb (ez természetes, elvégre "vizes" gumi), sokkal kisebb erő kell a kormányzáshoz. A havat is lelkesen ássa! Míg a Misik fél centi hóba belehaltak, az Akvákkal soha nem kellett a kocsit a hóból kitolni. Most másodszor is Aquatred-et vettem a kocsimra.

LC

Zak Creative Commons License 1998.10.09 0 0 12
Ja, várjunk csak! CEAT volt a szóbanforgó, nem Barum! A CEAT meg (utánanéztem) gyakorlatilag noname-Pirelli, az egész gyár a Pirelli tulajdonában van.
Zak Creative Commons License 1998.10.09 0 0 11
Ezért írtam, hogy nemtom. Kolega szerintem nem 100% kompetens, és szerintem azért cserélte le, mert kopott volt a Michelin. Annál meg az új Barum is jobb... :-) Anno a Tipo-n Goodyear Aquatred gumikat használtam, ami kimondottan vizes gumi. Nagyon elégedett voltam vele, érdekes módon szárazon kevésbé volt harmonikus, kiegyensúlyozott, és halk(!), mint esôben. Amióta viszont kipróbáltam egy ezernyolcas Mareat, amint a Pirelli P5000 Vizzola volt, azóta esküszöm erre a típusra, illetve a Vizzola utódjára, a Drago-ra. A Drago is inkább vizes gumi, de (mondják) határozottan csendesebb, mint az Aquatred. [De mindez szubjektív véleményem...]
Bölikukac Creative Commons License 1998.10.08 0 0 10
Ez most komoly ... ez az ab roncs dolog?
Ha valaki Michelin után Barumot vesz, pusztán azért, mert két hivatásos sofőr aszonta, + mert olcsó, az a barum. Én csak tudom... a Michelin vizen jobban tapadt, mint a Barum szárazon.
Zak Creative Commons License 1998.10.08 0 0 9
Még a Skoda 120L-en hasznaltam Barum gumit, de a vilagon semmi bajom nem volt velük. Nokiát használ egy barátom is a Citroen BX-en, o elegedett vele, én hangosnak erzem, de ez szubjektiv dolog. Amit érdemes meggondolni, az a CEAT nevű, nemtommilyen gyártmányú abroncsok. Olcsók, és aszongyák elég jók. Egyik kolléga vett a Fiat Uno 55-re, és Michelin után is kellemesnek találta. Nemtom.
Mogorva Creative Commons License 1998.10.07 0 0 8
És a Barum gumikról nincs valami kedvező tapasztalat? :))

Rajtunk Nokia rulezik, és ismeretlenségéhez képest meglehetősen kellemes tapasztalatok gyültek össze. Az ára mint a Sava, a minősége viszont szerintem sokkal jobb.

Zak Creative Commons License 1998.10.07 0 0 7
Pirelli P5000 Drago 185/60 R13, de kicsit drága, úgyhogy javaslom inkább a Pirelli P200 Aquachrono-t, ugyanebben a méretben.
ban Creative Commons License 1998.10.05 0 0 6
Egyébiránt, bár egyáltalán nem tartoznék magyarázattal: a két topic egymástól független akart lenni, ebben pusztán egy lengyelhonbeli egyetemistának - aki ráadasul teljesen kezdő felhasználó - próbáltam elmagyarázni, hogy hogyan használja az internetet.
Az volt a feladvány, hogy találjon ide.

Nem sikerült.

Majd egyszer.

Nem olyan könnyű ám egy egyetemi szervert belovagolni...

Mindenesetre örülök, hogy pezseg az élet.
No ez van, itt a vége...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!